I tak Lech by wygrał, więc nie było sensu tego meczu ustawiać. Sędzia tylko podwyzszył wynik :D
-
-
INNE MECZE XXVIII KOLEJKI
A coś Ty Ian taki pamiętliwy jak nie przymierzając słoń indyjski (bestyje ponoć i po 30 latach potrafią rozpoznać i roztratować człeka który ich skrzywdzi za młodu) :D
Z tego co pamiętam to byliśmy razem na tym wyjeździe...ale ja zapamiętałem wspaniałych (żadnych ultrasów tylko zwykłych kibiców) chłopaków z Poznania ,którzy po serialu nieuznane 4-3 dla Lecha i zaraz po tem 4-3 dla Pasów podeszli i SYMPATYCZNIE pogratulowali wygranej (sam nie wiem czy bym się w takiej sytuacji dał radę tak zachować...zwłaszcza ,że ten spalony przy 4-3 był BARDZO BARDZO dyskusyjny) . Ja zapamietałem ,że na stacji benzynowej po meczu dziesiątki kibiców Lecha nie miało pretensji życzyło dalszych wygranych...
...a "piedlo...e Lajkoniki" - co wtedy i do mnie chyba było - cóż NIE KAŻDY ma obowiązek nas lubić; prawda? Ale ja z wizyt u przyjaciół wolę pamietać to co dobre czyli fenomenalny doping, sympatyczne zachowanie nie tylko ultrasów ale i zwykłych ludzi oraz to ,że jak jechałem onegdaj przez Poznań przed meczem (2-0 dla nas po golach drumlaka i Bani ) zwiedzić stare miasto...to niemal na każdym skrzyżowaniu ludzie sami z siebie dawali znaki ,że pomyliliśmy drogę na stadion i ,że należy jechać tak i tak....po co mam pamiętać wykrzyczanych w emocjach "p...ych lajkoników"?
Byłem na meczu w Wodziu. Takiego czegoś dawno nie widziałem. Oderka powinna wygrać 4:2 lub wiecej, ale jakoś nie umiała (lub nie chciało się jej) strzelać bramek. Niektórzy kibice odpowiednio to komentowali. No niby dobrze, że mało benzyny na wyjazdy, bo mecze będzie się rozgrywać w Bytomiu, Chorzowie, Zabrzu, a może i w Gliwicach, gdyby nie coś takiego co się nazywa HONOR.
ależ ja nic nie mam do tzw.szerokiej publiczności z Poznania.Pobyt u nich był fantastyczny,ich doping rewelacyjny do tego stopnia,że jako kibic Cracovii muszę im zazdrościć.Natomiast.....hmmmmm....po wczorajszym meczu prowadzonym przez pracownika KGHM-u ,jestem przewrażliwiony na przekręty.
Korona 1:0... co najlepszym wynikiem jest dla Lecha
(tak se skaczę z 3 na 23)
Sikora :(:(
Kibice Wisły zaprezentowali bardzo "inteligentną" oprawę......no,ale czego od nich wymagać :)
coś więcej można?
Ponizej masz link
http://wislakrakow.com/www/picture/2008/6d34f3deda00b803c4f18474646960bb.jpg
i dostają w dupe za to 2 do ZARA !! :D
Haha to jest chyba ta oprawa co na derbach mieli zaprezentować. Żenada...
to jest dokladnie ta oPRAVA... :)
Querva! To nie jest mecz "o nic" dla Odry, Jagiellonii czy Polonii!
PROFESJONALIŚCI :(:(:(
Jakie piłkarzyki, tacy kibice... a może na odwrót?
ktoś chyba dobrze postawił u booka na ŁKS...
Stara KU.WA już prowadzi :(
4:2... Niekumaty w tej dziedzinie jestem - a można obstawiać wynik wraz z wynikiem do przerwy?
mozna
W.isła się zachowuje jak Teofilo Stevenson. Teofilo Stevenson bywał bity, obijany, mordowany przez dwie rundy. Publika szalała. W trzeciej rundzie Teofilo Stevenson zadawał jeden, ledwo zauważalny dla kamery, medialnie zupełnie nieefektowny cios. Przeciwnik nawet się nie przewracał jak w filmie z Jamesem Bondem w jakiś efektowny sposób. Chwytał się za brzuch, klękał i go wynoszono z ringu.
Geopijatyk-Fan Oderki Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W.isła się zachowuje jak Teofilo Stevenson.
> Teofilo Stevenson bywał bity, obijany, mordowany
> przez dwie rundy. Publika szalała. W trzeciej
> rundzie Teofilo Stevenson zadawał jeden, ledwo
> zauważalny dla kamery, medialnie zupełnie
> nieefektowny cios. Przeciwnik nawet się nie
> przewracał jak w filmie z Jamesem Bondem w jakiś
> efektowny sposób. Chwytał się za brzuch,
> klękał i go wynoszono z ringu.
>
No, to Wisła jednak 5 ciosów dała... ;)
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Staram sie być obiektywny,szczególnie
> ,gdy przypomnę sobie pobyt u Was na stadionie w
> pamiętnym meczu 4-3.Pamiętam Wasze miłe
> przyjęcie okraszone okrzykami w moją stronę np.
> "pierd...ne lajkoniki" czy też delikatnie
> mówiąc - posądzanie Cracovii o kupienie
> meczu.Tak to już jest Koziołku......
Nie twierdzę, że tak nie było ale ja nie osądzam Cracovii po niezbyt miłych sytuacjach, które mnie spotkały kilkakrotnie. Wspomnę o Aruni (nie wiem jak się pisze :P ), jak na mecze długo chodzicie to wiecie kto to jest.
Jeżeli na naszym meczu siedziałeś na sektorach 10-13 lub IV trybunie to mogłeś różnie trafić bo siedzą tam niekiedy przeróżni ludzie. My sami takich spotykamy na swojej drodze. Poza tym do internetu ma teraz prawie każdy dostęp i wpisy niektórych wołają o pomstę do nieba.
Nie bardzo wiem jaki związek ma nie udzielona wypowiedź Smudy do Amiki=Lecha?
Do dzisiaj uważam, że sędzie się pomylił ale o sprzedawania/kupowanie nigdy nie posądzałem bo pomyłki nawet najlepszym sędziom się zdarzają a w Polsce przecież tych nawet nie ma :)
P.S. I doczekałem się lamentów na temat sędziowania :) widzicie jak to jest.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)