Eeee... dejże już spokój z tym Drumlakiem. On sam chyba nie wie, kiedy mówi prawdę, a kiedy zmyśla, mitomani często wierzą w swoje fantazje. Więc proponuję nie robić już więcej zamieszania.
-
-
Rady dla Drumlaka - chuliganom netowym mówimy NIE! STOP POGRÓŻKOM zawodnikowi trzeba pomagać!
Mowie co mówił. Miałem mu od siebie nagadać, więc grzeczność wymagała posłuchać co ma do powiedzenia. Ciekawe to wszystko, niejednoznaczne na pewno.
Ciekawe co jeszcze Drumlak musiałby zrobić, żeby dla niektórych sprawa okazała się jednoznaczna?
Bo na głowe juz nam nasrał, ale poprosił o papier więc to wszystko niejednoznaczne na pewno.
Je..bać całego drumlaka dla mnie to ciota i tyle!!!
LiD.Z. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Je..bać całego drumlaka dla mnie to ciota i
> tyle!!!
>
>
pokladalem w nim ogromne nadzieje , dlugo bronilem , mogl byc kims
zostal tak jak LiD.Z. wspomnial zwykla ciota ! (mowiac delikatnie)
Ciekawe Rydwan, że przy Wałesie takich kategorycznych sądów nie wygłaszasz, a wiesz jeszcze mniej. Nie bronie Drumlaka, mowie ze grzeczność nakazuje posłuchać.
Ja podobnie jak AA miałem okazję wysłuchac kiedyś Drumlaka. Dzieląc nawet przez cztery jego opowieści robiło się niedobrze ...
Mnie tylko jedno zastanawia, skoro jest tak źle w naszej Cracovii na lini klub zawodnik, to dlaczego od Drumlaka w sumie tylko wysłuchuje się fale inwektyw na temat klubu. Dla mnie to dziwne. Przecież między czasie nie tylko Drumlak opuścił klub, ale też inni zawodnicy. Tamci ani mru mru, a Drumla wiecznie nieszczęśliwy.
A poza tym, jeżeli coś nie pasuje to zawsze zawodnik może sobie poszukać nowego klubu.
Ps.Wiem, że nie jest świetnie, super w Naszym klubie, no, ale bez przesady. Teraz to Drumlaka wogóle nie żałuje. On bazuje na uczuciach innych, na litości człowieka. Tak naprawdę to dla mnie zimny skurwiel, który umie manipulować innymi.
Totalny odjazd...!!! Spóźnione ale są...!!! Fajne koszulki Old Schol...!!! Z retro Drumlakiem...!!! Tylko u Adama...:P
PS. Czemu nie nagrałeś??? "Twoi to uwielbiają...;)
Trzeba było nagrać AA i jeszcze naciągnąc go na opowieści o "taśmach prawdy MPO-wca Mihajłowica" ;)
Wracając do tematu. AA zmieniłeś ponoć zapatrywania polityczne z lewicy na prawicę (żaden przytyk osobisty po prostu wpadło mi na HP kiedyś w oko)... to wypadałoby zaakceptować fakt ,że nierobów wysłuchuje się z socjaliźmie a w "prawicowym wyznaniu" ;) szanuje się tych co "ciężko zapierdalają na swoje".
Podsumowując: Dużo czasu , uwagi , nadziei poświęciłem onegdaj Pawełkowi. Teraz na nic już z mojej strony ten koleś nie zasługuje.
Ps: doskonale wiem ,że MKS nie jest sympatycznym miejscem pracy. Zresztą rotacja personelu mówi sama za siebie. Ale PD nie jest wart ani gadania ani wysłuchiwania i "tyle w tym Drumlakowym temacie z mojej strony" :( Szkoda bo mógł to być jeden z najlepszych Polskich pykaczy całej dekady.
Moim zdaniem zarowno w socjalizmie, jak i w kapitalizmie nierobow jest tyle samo. ;)
pasiasty81 Napisał(a):
> Moim zdaniem zarowno w socjalizmie, jak i w
> kapitalizmie nierobow jest tyle samo.
>
>
Bardzo celna i prawdziwa uwaga...ale co z tego?
Ale tym w socjalizmie trzeba płacic.
Kowal, mogłem nagrać :D Ale byś sie zdziwił jakbys posłuchał.
Do Drumlaka mam jak to mowia, ambiwalentny, choć olewczy stosunek.
A co taśm, to okazało sie ze Twoi tez lubią.
Nie chce mi sie o nim gadać, powiedziałem mu to co miałem, on mi to co chciał, i tyle.
A poglądów tylko krowa nie zmienia, w zasadzie to same ewoluują wraz ze stanem posiadanej wiedzy.
Ty coś za często ewoluujesz...drogi Wojtusiu...:P
Eh. A kurtke Wilsona masz jeszcze?
.
Zalega Gdzies w domu a co??
rmszar Napisał(a):
> Facet nie jest wart tego, żeby więcej o nim
> pisać.
W pełni popieram. Po prostu takiemu g... nie należy poświęcać uwagi. Trzeba być ponad to. Bo też kreatura jest to wyjątkowa i kombinator wyjątkowy.
> Może jedynie przy okazji przyjazdu
> łódzkiej drużyny i gorącego powitania jednego
> z jej graczy.
:D
A będzie on na tyle odważny żeby się tu pojawić na boisku? Jesli tak, to trzeba uważać - bo jeszcze PZPN nas oskarży o jakieś rasistowskie okrzyki lub nie daj Boże coś gorszego...
Paso_żyd:
A tak pytam, marzenie z dziecinstwa.
rmszar: Temat jak temat, wisi na 1 stronie to pisze, inaczej bym nie podnosił.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)