Szkoda, remis był w zasiegu ręoki - Pawlusiński (któremu mecz naprawdę nie wyszedł:().
Chłopaki walczyli 90 minut, chwała im za to. Nie poddali się.
Jednym słowem możemy chodzić po mieście z podniesioną głową, przegraliśmy 1-2, ale tak bywa w sporcie!
Ps.Radwański zawalił nam dwie bramki, niestety. Lubię go, ale poważnie nie radzi sobie w 1 lidze.
-
-
Wisła - Cracovia [wrażenia po meczu]
Coraz bliżej, coraz bliżej jesteśmy... jeszcze nie dziś, jeszcze nie teraz. Wkrótce.
Coraz bardziej widać ze będziemy mieć dużą pociechę z młodzieży Dudzic, Polczak i Kostrubała (pieknie zawinął Cantoro) wielkie brawa
Tak czy inaczej byl to nasz najlepszy wystep na Reymonta od lat. Cholernie szkoda, ze nie wykorzystalismy sytuacji (zwlaszcza to co mial Plastik!).
Niestety Mateusz nie dal rady, a trzeba powiedziec uczciwie, ze strasznie zawalil tez dwa razy Krzychu Radwanski. W pierwszej sytuacji poszedl jak junior "na raz", zeby zatrzymac Lobodzinskiego, za drugim razem wybijal pilke bez sensu - jak kiedys Tomek Wacek w Rzeszowie i z podobnym skutkiem - zamiast wybic po prostu w aut. No nie moze w ten sposob grac zawodnik z takim ligowym ograniem jak Fafel, wiedzac, ze ma za plecami mlodego kolege!
Moze nie ma co byc dumnym z tego wyniku, ale wstydzic sie tez nie ma za co. No coz... Z rosnacym mimo wszystko wku...rzeniem mowi sie po raz kolejny trudno...:( Ale to na pewno tez inne uczucie niz po laniu 0:3.
brawo za ambicje chlopaki ;] Ale ciekawe ile jeszcze meczów derbowych zostanie rozegranych zanim wygramy z wisla...
Ale Wisła miała farta. 2 sytuacje 2 gole a Cracovia powinna cos jeszcze strzelić. A Cabaj niepotrzebnie faulował, bo i tak nic by z tego nie było.
czemu kretyn?? jakby tego nie zrobil to prawdopodobnie bylo by 3-1.
Nie byłoby gola z tego. A tak to pieski będą mówić ze gdyby nie Cabaj to byloby 3:1.
Sam jesteś kretyn!
Brawa za walke, ja napewno będę chodził z podniesioną głową po tym meczu!
Kurwa mać, no ja pierdole te setki co zmarnował Pawlusiński to szok. Myślałem, że mnie chuj strzeli.
A Cabaj bardzo dobra interwencja:D:D:D
miszczu zedytuj posta, na gorąco nie ma co wydawać takich opini.
Gdybać to sobie mogą...
bylby gol gdyby nie Cabaj. Piękny mecz Kuliga, dobry Dudzica, słaby Plastika
Krzysiu Radwański to naprawde sympatyczny gosc i w sumie go lubie...ale niech juz przestanie grac w podstawowym składzie...najpierw powinien byl zlapac Łobo za nogi i dostac zółta, a potem wybic na out.
Kulig, Dudzic, Polczak, Kłus i Baran wypas.
Moskit mnie wkurzal, ale w sumie nie pieprzyl tak jak zwykle.
Plastik tragedia.
Nowak widac wislackie korzenie..;>
panie trenerze ZMIENIAMY LEWE SKRZYDŁO!!!! bo inaczej bedzie kapa.
aha zmiany byly bardzo pozno:/
Majewski zawalił bo powinien wczesniej zdjąć Moskałe i Nowaka.
<>
szkoda niedaleko był remis
Bambusfeld Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nowak widac wislackie korzenie..;>
Stary daj spokój, chłopak od kilku lat gra dla Cracovii, nic złego o NAS kibicach nie powiedział, a Ty tak go najeżdżasz...
TROCHĘ SZACUNKU!!
Wątpie a żeby Majoros coś zdziałał, nawet jakby wszedł zaraz po przerwie.
Plastik, Nowak zagrali bardzo słabo.
Kapitalny mecz Kuliga.
Moskała w porównaniu do jego ostatnich występów, nawet nawet :p
Bardzo dobry mecz Dudzica.
Teraz można gdybać co by było gdyby zdrowy był Tupalski...
Zgadza się, Urbański się jeszcze nie nadaje
Szkoda wyniku, ale szacunek za walkę. Było blisko.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)