A Wy już nie umiecie przez tel lub na żywo porozmawiać tylko przez forum?
-
-
[zadowolenie] Grupy Młodzieżowe w Cracovii - temat zbiorczy
AlexM nie pisz jak nie wiesz a nie wiesz bo nie słyszałeś.Więcej już nic nie napiszę bo to nie miejsce na to ale nie mogę zostać obojętny na wpisy AlexaM.
Najlepiej to się obrażać jak małe dzieci i popijanemu naubliżać. Jest równanie roczników tak ustalili trenerzy i wszyscy powinni się dostosować . Jak komuś nie pasuję to do sks szkolnego. To samo dotyczy rocznika 99 .
Jak zwykle - pomieszanie z poplątaniem ... :(
15 dni później
janczer Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Uważaj, bo Cię zaraz ktoś od konfidentów
> zwyzywa :D
A Ty co ? popierasz donosicielstwo? Uważam Twój sarkazm za małą prowokację...obym się mylił....
noiproks Napisał(a):
> janczer Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Uważaj, bo Cię zaraz ktoś od konfidentów
> > zwyzywa :D
>
>
> A Ty co ? popierasz donosicielstwo? Uważam Twój
> sarkazm za małą prowokację...obym się
> mylił....
Wow!
Po miesiącu ktoś taki mnie, małego żuczka, zauważył i skomentował moje wypociny :D
Można to nazwać prowokacją - Carlit się zaczął tłumaczyć, teraz Ty piszesz, czyli się udało.
Alex nie zrozumiał, więc Alex ma bana. albo nie umie czytać ze zrozumieniem, albo umie i wybrał świadomie. ciao!
Alex ma bana nie może się bronić ani odpisywać a o nieobecnych albo dobrze albo wcale więc proszę uprzejmie o przestrzeganie tej zasady.
Dziękuję za uwagę
http://www.sport.pl/sport-krakow/1,115715,11346542,Jerzy_Dudek__Wybralem_Krakow__bo_urzekl_mnie_jego.html?bo=1
Ciekawe czemu Prezes Filipiak nie chce szkółki piłkarskiej w Cracovii /tak stwierdził w wywiadzie J.Dudek/?
A tyle się naopowiadał o "produkcji piłkarzy netto" i poparciu dla drużyn młodzieżowych?
Ps.Chciałem to pytanie napisać wątku dotyczącym wniosków do Prezesa,ale wątek zniknął z forum,ciekawe komu przeszkadzał?
krak 06 Napisał(a):
> Ps.Chciałem to pytanie napisać wątku
> dotyczącym wniosków do Prezesa,ale wątek
> zniknął z forum,ciekawe komu przeszkadzał?
Mi przeszkadzał więc skasowano .
W odniesieniu do wywiadu z Jerzym Dudkiem, delikatnie mowiac, byloby wielce nieroztropne, ze strony zarzadu Cracovii, aby nie wykorzystac potencjalu wiedzy i doswiadczenia Dudka, zwlaszcza ze wlasnie z mlodzieza najbardziej chcialby pracowac. A jak pomysle ze moze go zatrudnic sasiedni klub, to az mnie krew zalewa. To powinien byc k**** priorytet dla klubu. Polecam jeszcze jeden wywiad z Dudkiem http://www.weszlo.com/news/9794-Jerzy_Dudek_dla_Weszlo_-_W_moje_zycie_wkradl_sie_chaos
Też chciałem to tutaj wkleić, tylko krak mnie uprzedził. Zgadzam się z tym co napisał kicaj i dodam, że nie ogarniam "geniuszu" "naszego?" prezesa
Mam dla was ciekawostkę, o której wie garstka osób... Otóż od znajomego, który jest scoutem Widzewa Łódź dowiedziałem się, ze Widzew interesował się Michałem Tyrką, gdy ten grał jeszcze w Hutniku i faktycznie było coś na rzeczy, bo udało mi się potwierdzić to również od strony Hutnika. W każdym razie Cracovia Tyrkę jeszcze w pakiecie z Dudkiem sprzątnęła Widzewowi sprzed nosa. Własnie wybieram się na mecz ME ze Śląskiem, żeby tego Tyrkę zobaczyć bo ponoć ma chłopak naprawdę duży talent.
może udałoby się ich wprowadzić do pierwszego zespołu. jeśli prezentują podobny poziom jak Steblecki to może to być ratunek. nie wiem czy byłoby to dla nich korzystne, ale taki Wolski pyka w legii aż miło
Kicaj Napisał(a):
> Mam dla was ciekawostkę, o której wie garstka
> osób... Otóż od znajomego, który jest scoutem
> Widzewa Łódź dowiedziałem się, ze Widzew
> interesował się Michałem Tyrką, gdy ten grał
> jeszcze w Hutniku i faktycznie było coś na
> rzeczy, bo udało mi się potwierdzić to
> również od strony Hutnika. W każdym razie
> Cracovia Tyrkę jeszcze w pakiecie z Dudkiem
> sprzątnęła Widzewowi sprzed nosa. Własnie
> wybieram się na mecz ME ze Śląskiem, żeby tego
> Tyrkę zobaczyć bo ponoć ma chłopak naprawdę
> duży talent.
Tutaj dużo do powiedzenia miał ojciec a nie kluby czy młody.
awaria Napisał(a):
> Kicaj Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> > Tyrkę zobaczyć bo ponoć ma chłopak
> naprawdę
> > duży talent.
>
> Tutaj dużo do powiedzenia miał ojciec a nie
> kluby czy młody.
Zepsuł chłopakowi karierę...
4 dni później
Takich jak Steblecki w grupach młodzieżowych Cracovii jest więcej...
I nie mówie tu o ME tylko, bo w niższych kategoriach wiekowych jest paru zawodników którzy już wyróżniają się na tle swoich rówieśników.
Tak dobre stwierdzenie tylko pytanie co będzie z nimi dalej przy tej polityce klubu.
Wielki powrót? Nie do wiary.
Pasiak NH Napisał(a):
> Takich jak Steblecki w grupach młodzieżowych
> Cracovii jest więcej...
> I nie mówie tu o ME tylko, bo w niższych
> kategoriach wiekowych jest paru zawodników
> którzy już wyróżniają się na tle swoich
> rówieśników.
Dopytuję, bo nie wiem-nie znam chłopaków-ale może jakieś nazwiska, łatwiej będzie ich zlokalizować. To co boli w grze Cracovii (zarówno pierwszej drużyny, ME jak i juniorów) to brak zawodników potrafiących zrobić przewagę za pomocą dryblingu i jakiegoś nieszablonowego zagrania. Dobrze widać było to w meczu z Górnikiem. Pasy właściwie nie opuszczały swojej połowy, bo Górnik wysoko podchodził pressingiem, a Cracovia nie potrafiła się z tego uwolnić.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)