Się ch. zna.
Amerykańska myśl techniczna wzbogacona przez Mercedesa, co akurat zaletą nie jest.
Makaroniarskie podróby to jest to co teraz Jeep wypuszcza.
-
-
Samochody
Moim(tym na moim zdjęciu) się jeździ do banku, Twoim... na Żwirownie?
ŚWIEŻO MALOWANE
Do banku też można.
Na żwirowni teraz asfalt, można jeździć corvettą.
Ja jeżdżę starym golfem IV ale i tak go kocham mimo wieku ;)
Awaria, jeśli jeszcze szukasz to auto serwis Kwiecień w Janowicach koło Wieliczki. Gość bawi się na pewno w Saaby - te nastoletnie i starsze, może Volvo też by ogarnął
W sobotę przywożę potworka , lubie podłubać w autach takie moje hobby ale nie zawsze jest czas dlatego pytam. Jakbym znalazł T5R to nikomu bym nie dał jej dotknąć:):). Także T5R dalej szukam .
Pytanie do audi maniaków, który z silników diesla jest lepszy 2.7 czy 3.0?
6 dni później
[quote='Rabarbar_1' pid='1286987' dateline='1509066499']
Pytanie do audi maniaków, który z silników diesla jest lepszy 2.7 czy 3.0?
[/quote]
W jakim konkretnie samochodzie? Z którego roku?
12 dni później
Idealne Auto do wynajęcia na wyjazdowe mecze !
https://www.olx.pl/oferta/wynajem-bus-9-osobowy-renault-traffic-long-2017-CID619-IDq6oRr.html
Na podwójnej turbinie naprawdę wypierdaaaaala. Nawracanie? Na lotnisku spox.
ŚWIEŻO MALOWANE
26 dni później
najgorsze samochody świata Od 1899 do dzisiaj
[url=http://www.carophile.org/the-worst-cars-of-all-time/]tu kliknąć[/url]
30 dni później
Hej słuchajcie.
W tamtym roku kupiłem kobicie grata ale z długim oc co mnie cieszyło. Ważne od 12.2016 do 12.2017. kupiłem w kwietniu 2017. Jeździ jeździ już nawet niedawno przedłużyłem umowę zapłaciłem.
Okazuje się jednak że windykuja mnie za niezapłaconą ratę tamtego ubezpieczenia.
Rozumiem że prawa i obowiązki przechodzą na mnie w dniu kupna ale frajer oferował samochód jako ubezpieczony do tej konkretnej daty. Daty końcowej. Nigdy nie wspomniał że do płacenia jest rata. Na kwitku z pzu też nie ma takiej informacji.
Czy ja powinienem był chcieć od niego umowę ubezpieczeniową? Bo patrzyłem tylko na kwitek patrzę jest ok nie ma nic o racie sprawa zdawała się być oczywista.
Czy mogę zrobić coś oprócz obicia mu ryja?
a co to w ogóle za praktyki kupowania, sprzedawania aut z ubezpieczeniami?
co to za praktyki ubezpieczania na wujków, ciotków, szwagrów? nigdy tego nie mogłem pojąć
kocham angielskie prawo dotyczące ubezpieczenia samochodów, marzę, żeby podobne obowiązywało w Polsce :)
[quote='SaNtO' pid='1298710' dateline='1515605139']
Czy mogę zrobić coś oprócz obicia mu ryja?
[/quote]
Możesz mu jeszcze przestrzelić kolano ;)
i oczywiście uwieść dziewczynę :)
Tak właśnie myślałem :) a co z faktem że mnie nie poinformował o tym fakcie? Zwyczajnie jestem jeleniem bo nie sięgnąłem do papierów? Bo nie kazałem mu przedstawić dowodu wpłaty za druga ratę? Wy macie wogole takie dokumenty jakby trzeba było sprzedać samochód i ktoś by poprosił o takowego?
Jesteś jeleniem
Auto kupujesz i ubezpieczasz od nowa, a tamtą umowę się rozwiązuje, tak to się narażasz na właśnie takie kwiatki
Ale co jeśli długie oc jest jednym w czasem jedynym aututem auta. Bo o takich mówimy i takimi tylko jeżdżę
- Edytowany
Czyli rozumiem że OC przewyższa cenę samochodu że ma aż tak wielki wpływ na to jakie auto kupujesz?
Czy zatankowany też musi być do pełna? ;)
Czasem pełny bak znacząco wpływa na wartość :) a serio to kupuje fury do 2k zajeżdżam je i złom nie bawię się w serwisowanie części bzdety a czym droższe auto tym droższe części a auto służy mi do przyjazdu do roboty na dupeczki już nie jeżdżę ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)