Baran dostał siódmą żółtą kartkę i nie wystąpi w meczu z Górnikiem :(
Jak sądzicie - kto będzie kapitanem drużyny w tym meczu?
Gdy Baran schodził, zastępował go Skrzyński... Gdy nie było Skrzyńskiego - schodził Skrzyński - to Wacek...
Ani Skrzyński, ani Wacek nie zagrają.
Dwa pytania:
a) kto - jak sądzicie - będzie kapitanem z Górnikiem?
b) a kto powinien nim zostać?
-
-
Małe typowanie:
będzie Kłus
powinien być, będę oryginalny, Cabaj
będzie: KŁUS
powinien być: KŁUS
nie powinno być: MAJEWSKIEGO
nie wiem kto bedzie ale powinien byc Cabaj bo jest jednym z najdluzej grajacych w druzynie i nalezy mu sie. byle nie nowak bo tego sie obawiam..
a) bedzie Moskała\Nowak
b) (nie)powinien żaden z nich.
To nie jest wazne. Problemem jest kto zastapi Barana w meczu, bo takich na te chwile nie widze.
Karwan?
Barana zastąpi Nowak. Nowak będzie grał na dawnym "Giźmie" a Kłus cofnięty
A skrzydła obsadzi Majoros i Plastik.
wy się znacie ;). Popatrzta na mecze, w których Baranek nie grał. I ktop grał za niego?
Baliga, ew. Łuczak ;)
a poważnie: za Baranka zagra Kostek
a kapitanem będzie Cabaj
aleście się roztaktykowali
pytanie jest kto będzie kapitanem,
a nie kto za Baranka i jakim diamencie
no, ale Stefan skorzysta z podpowiedzi
i zrobi odwrotnie,
bo on doktor i nie podskoczycie magistrzy co najwyżej
Klus
Cabaj
Majewski jest na tyle szalony że jeszcze Tupalskiego zrobi kapitanem-szajbus:D:D:D
NapewnoKarwan!!!
Wielki powrot Bojarskiego z opaska kapitana na ramieniu;)
No to teraz ja:
powinien być Radwański, Nowak lub Cabaj.
Grają u nas najdłużej, są teraz w I składzie.
I pewnie będzie tyeż któryś z nich (pewnei Cabaj) bo moim zdaniem troche nei do pomyślenia jest, by kapitanem drużyny był ktoś kto gra w niej rok lub mniej...
A w tym składzie są już teraz tylko tacy (no, jeszcze Plastik i Moskała, ale nie wiem czy oni wejdą od początku...)
Cabaj
Tabisz
Cabaj
będzie: Tupalski... jeden z "nieskażonych" (odstępstwo od zasad? A czy to 1 raz?)
powinien być: Radwański (nie Cabaj... bo kapitanowie - bramkarze, raczej źle egzaminy w tej roli zdają, zwłaszcza zbyt porywczy)
Ja widze w tej roli Tupala.Troche czasu i mysle ze bedzie sercem tej druzyny...
tez tak mysle. ma chlop jaja. ale na kapitana to dla niego stanowczo za wczesnie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)