bardzo dobrze ... bardzo dobrze, że Kmec nie zagra. A co do nerwów, to po ostatnim meczu, już mnie męczą.
-
-
Cracovia - GKS Ostateczna rozgrywka o Mistrzostwo Polski juz od 14 marca!!!
TVP Kraków włąśnie pobiło rekord swiata w długości wyswietlania własnej czołówki...
5 minut.
Bramka do szatni na 1 minute (samobój):( są lepsi
jakiś taki dziwny dzisiok ten mecz
kurrrrrrrr
znowu w 3 tercji zamierzaja nasi atakowac? ;/
slabo to widze
ale nasi graja padake;/
straszna pyta
Straszna mizerota w tej pierwszej tercji.... Jeszcze 2 tercje przed nami, ale z taką grą nie zwojujemy nic.... Czarno to widzę....
pierwsze 3-4 minuty byly obiecujace, ale Tychy szybko naszym odbieraja ochote do atakowania.
niech w koncu nasi wyjda na kur*ie i pokaza co potrafia!
u nas bark typowych strzlb ,pisałem o tym przez caly rok (ale skoro nie sprowadzili przed sezonem nikogo z czolówki statystyk PLH) NIE DZIWI MNIE TO ZBYTNIO
No to po ptakach.A teraz znowu któryś raz będziemy znowu bili "głową w mur" czyli będziemy opukiwać Sobeckiego.Tychy mają też stanowczo zbyt wiele szczęścia...W poniedziałek u nas dali mecz tak wcześnie pewnie dlatego żebyśmy zdążyli się wszyscy zalać z rozpaczy :( A może ze szczęścia ???
1:1 BADZO!
odnosze wrazenie ze Tychy z meczu na mecz graja lepiej ?? BADZIO NAPEWNO NADAJE SIE JUZ NA PRZYSZŁY SEZON ,Buril tez !!!
Kur.waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
JAK Dulęba złapie jeszcze jedną kare to powinien mieć potrącenie z pensji do huja
potwierdza sie ze Tychy z meczu na mecz coraz lepsze w plecy 1-2:(
ale Dulęba nie! znowu przez jego głupote dostajemy :(
gra w przewadze nasza dalej daje wiele do zyczenia !!!!
pięknie!!!!!
JEEEEEEEEST
goooooooooolllllllllll!!!!!!!! 2:2!! Słaboń!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)