ciekawe czy Maniek wyznaczył też liczbę swoich kar? Ja stawiam na 2 x 2 min.
-
-
Cracovia - GKS Ostateczna rozgrywka o Mistrzostwo Polski juz od 14 marca!!!
Bartolo ja bede jak juz wiesz ;) Probuje tylko namawiac znajomych z osiedla i uderzamy na Palac Lodowy. Jutro ma byc takie pierdolniecie w lokomotywie, zeby szyby powypadaly z okien :)
Bilety zakupione. Nie wiem czy dzisiaj usnę.
nurek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ciekawe czy Maniek wyznaczył też liczbę swoich
> kar? Ja stawiam na 2 x 2 min.
Lepiej by było jak byś nasmarował gardło , pomógł dopingując kochanej Cracovii , posawił na wygraną a nie na kary Mańka ,którego Rohaczek wysyła na lód w najbardziej odpowiedzialnych momentach meczu(osłabienia itp.)
Wiecie co szlak mnie trafia, bo nie wiem czy dam radę dzisiaj przyjść na mecz. Bilety profilaktycznie zakupiłem na dziś i na jutro, no ale zobaczymy co będzie. Nie wiem czemu tak jest jakiś pechowy wtorek dziś bo kilka osób z mojego otoczenia także dziś nie zawita na hali. Mam nadzieję, że trybuny jednak całe się zapełnią w pasiastych kolorach. Jak mnie nie będzie na pewno mój bilet zostanie przekazany odpowiednim osobom.
nosi mnie juz :d 8 godzin jeszcze ...
A mnie kuva jakaś francowata grypa dopadła :(:(:(:(:( Dlatego musi być koniecznie 6-ty mecz w Krakowie, choć nie jestem pewny czy na niego zdążę się wykurować:(:(:( Jeszcze kuva nie ma transmisji w normalnej TV tylko w jakijś stacji z kosmosu wziętej:(:(:(
jest transmisja na TVP Kraków
chociaż tyle :( z tym, że jak będę widział w TV co się dzieje na hali to mnie krew zaleje, że mnie tam nie ma
Z tą transmisją na Krakowie to cos nie tak do końca. W telegazecie TV Kraków jest tylko retransmisja o 22.13.
Na siedleckiego a nie jakies transmisje ! ! !
Panowie jedziemy z dopingiem od poczatku do konca!
Wlasnie dzwonil do mnie kumpel i jada z Tychow dwa przegubowce i okolo 20 aut!!!
WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY PRZYJACIÓŁ POKONAMY!!!!!!!!!!!
MISTRZ MISTRZ CRACOVIA!!!!!!!!
MisioPas Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wlasnie dzwonil do mnie kumpel i jada z Tychow dwa
> przegubowce i okolo 20 aut!!!
To dobrze tylko zeby niewykupili wszystkich biletow bo ja jeszcze nie mam :(
napewno braknie tego jednego akurat dla Ciebie ;)
PS: bileciki kupione, na dzis i ja jutro. jedziemy po złotoooooooo!
Rock z moim szczesciem to wszystko mozliwie, chociaz bede pod hala kolo godzny 19 15 wiec nie powinno byc tak zle chyba, nie?
Kurde cały czas sie denerwuje. Chce zeby juz był ten mecz.
Wedle mnie dzisiejszy mecz będzie meczem "na śmierć i życie". Mecz jutrzejszy niesie za sobą nieco mniejszy ciężar... chyba, że od początku będziemy mieć wyraźną przewagę bramkową.
Czym to uzsadniam?
Dla Tyszan będzie planem minimum wygranie jednego meczu. Dziś nie mogą "odpuścić" (to słowo w cudzysłowie, bo żadna drużyna żadnego meczu w finale nie odpuszcza), bo jutro przed nimi wielka niewiadoma. Będą chcieli wygrać dzisiaj. I to "chyba" (jak coś "chyba", to uwiązać trzeba)... jeżli szybko obejmiemy prowadzenie, to i oni odpuszczą i my to widząc... no po prostu ślizgawka się zacznie.
Czyli jaki dla nas scenaiusz najlepszy? Prowadzenie od początku, ale nie więcej niż różnicą 2 bramek.
Oczywiście takie dyrdymały może sobie pisać tylko przeciętny kibic... i nikt poza nim :):):)
Lepiej meldujcie sie po bilety już przed 19 bo jak Tychy wpadną w kasy to ani pół biletu nie zostanie (wierząc doniesieniom ze duzo w przedsprzedaży poszło)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)