No i 5:1. Wynik cieszy, ogólnie gra też, ale martwi mnie gra w przewadze. A komentarz stronniczy...
-
-
Cracovia - GKS Ostateczna rozgrywka o Mistrzostwo Polski juz od 14 marca!!!
jest dobrze ... (powtarzam się) gratulacje dla zawodników, brawa dla Naszych kibiców co byli w Tychach!!!
Jedyny negatyw całego spotkania to to, że chyba staliśmy się faworytem :). Mam nadzieję, że nasi pamietają, że jutro mecz zaczyna się od początku.
A dziś było pięknie. Badżo - totalne, miłe zaskoczenie. Jak to nie warto "wieszać psów" na kimś zbyt wcześnie. Ani chwalić dnia przed zachodem ...
Jest pięknie, pierwszy krok w kierunku Mistrzostwa zrobiony. Oj jak ja lubię takie początki wekeendu !!!!!
No więc... nic dodać nic ująć...
I TAK DO OSTATNIEGO MECZU...
No nie wiem do czego się przyczepić coby nie zapeszyć????
Napiszę więć - gra na cztery piątki w Tychach, kiedy gospodarze grają na trzy... i jest 5:1?
No nic już więcej nie piszę,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ależ piękny początek weekendu :) mniam :)
To musi zakończyć się w środę! Jeśli będą grać dalej z takim zaangażowaniem jak dzisiaj to mamy mistrza, a 19. będzie historycznym dniem :) Nie gorzej spisali się nasi kibice, myślę, że nasz doping pomógł w wygranej bo chłopaki czuli sie jakby grali u siebie:) HPG!!!
byłem!widziałem!zwyciezyłem!hehe lalalallala hej Cracoviaaaaaaaaaaaa Bylismy lepsi dzis w kazdej tercji!bardzo dobrze w defensywie i dobra skutecznosc!pozdro dla chłopakow z Dabia ktorzy mocno dopingowali!!!!
Brawa dla kibiców obu drużyn. Os tanio jak graliśmy z Tychami u siebie to wstydziłem sie reakcji krakowian...Gwizdy jak tyszanie wjeżdżali na lód itd.. Mam nadzieje, że teraz pokażemy sie z lepszej strony.
w końcu Przyjaciele w wielkim finale :)
to co widziałem w Tychach to poprosto SZOK!!!
:)))))))
Hej Pasy goooolll......
Swietny mecz w wykonaniu naszych hokeistów ! Rohacek badzo ;) dobrze ustawił ich taktycznie. Jeden popełniony bład przy bramce na 1-1 i w sumie chyba tyle większych błedów, bardzo dobre rozgrywanie krążka i skuteczność a plus , mieli nasi jeszcze pare sytuacji w tym strzął w słupek i chyba jednak Sobecki nie miał dzisiaj najlepszego dnia. Jutro poprosze powtórkę :) , ciekawi mnie czy tyscy byli tacy słabi ,czy tez moze nasi zagrali kapitalny mecz. Jeszcze jedno tyscy nie wytrzymywali dzisiaj nerwowo, tak wiec coś czuje ,ze jutro moze być badzo dobrze :)
szkoda ze transmisja meczu w tv o 22:25!!! dramat ...
Kapitany mecz naszej druzyny!
Chłopaki przejeli całkowitą kontrolę nad meczem
Byli spokojniejsim, szybsi, grali kombinacyjnie
mieli ekstra pomysly na rozegranie akcji no i je wykanczali
Wygladało to bardzo bardzo przekonująco
Bylismy lepsi, pokazalismy styl, klase
i jeszcze na dodatek wygralismy
Jedyny kłopot polega na tym ze po takim koncercie
prowadzimy w play-off "tylko" 1-0
i w sobote zaczynamy wszystko do poczatku
a ja juz czekam na wtorek i srode!
Ogladalem na iTVP. Elegancka relacja. Komentator byl zjebny bardzo. Przejechaliśmy po nich dzis. Boy jutro zobaczyć to samo. Brawo grającym i dopingującym.
Hejjj
Heeejjaaaaaa
Heeejjaaaaaa
CRACOVIA Mistrzem Hokeja
Tychy nas zlekceważyły.Jutro juz tego nie zrobią...mieliśmy tez kilka błędów w obronie które mogły sie gorzej skończyć ale szczęście było z nami.Jutro pełna koncentracja i bez głupich kar a będzie dobrze.Szybkim tempem można ich wykończyć - i o to chodzi.
Spokojnie.Jutro bedzie powtórka.
Bardzo dobry występ naszych..... Byli pod każdym względem lepsi od tyszan..... Choć walka dopiero się zaczęła, ale nie trudno o optymizm po takiej efektownej wygranej.... Myslę, że jesteśmy lepsi i majstra będziemy mieć.....
bez hurraoptymizmu proszę. Bo jak się naszym udzieli, że ich mają bna kolanach - to może być różnie. Ci z Nowego Targu też pierwszy mecz wygrali.
Niemniej gratulacje za spokojne (bez nadmiernego szafowania siłami) wypunktowanie tyszan na pewno się należą.
Pytanie do kumatych: "Dlaczego chambagiński za rozwalenie łokciem oka Słaboniowi (krew na lodzie) w odległości pół metra od głównego (no ten się uchylał aby nie dostać, więc może nie zauważył) i metra od pomocniczego (no ten widział wszystko idealnie) nie dostał nawet sekundy kary. Zgodnie z przepisami za coś takiego jest kara meczu przecież"
I co z Damianem?
NO jak Vasago tak pisze, to czuję, że będzie 4-0, no przy niefarcie może 4-1 ;)
nurek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> bez hurraoptymizmu proszę. Bo jak się naszym
> udzieli, że ich mają bna kolanach - to może
> być różnie. Ci z Nowego Targu też pierwszy
> mecz wygrali.
cudem!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)