nareszcie zwycięstwo na wyjezdzie :D
-
-
JAGIELLONIA - CRACOVIA 0 : 2
A Witkowski nie chciał strzelić tylko się potknął - stąd kontuzja, a karny pewnie dlatego, że się Moskała sam przewrócił.
Wreszcie zwycięstwo...
No kamień z serca.
no czyli co ?
Stefan zostaje.
No chyba ze wygra jeszcze dwa mecze i wtedy go prof.zwolni
BRAVO CRACOVIA :)
Rozpoczynam za chwile grilla.
Mam dobry prezent na 33 urodziny :)
mowilam ze wygramy????!!!! mowilam!!!! zawsze wierzylam w zwyciestwo !!! Brawo Pasy!!! 2;0 na wyjezdzie to niewatpliwie sukces!!! Brawo Pasy !!! Brawo Kamil. brawo Darek i Tomek!!! wogole slowa uznania dla calej druzyny!!!! Dla Majewskiego tez:) Kochana Cracovia !!! OD razu mi sie humor poprawil!!!
O już widze to wku...rwienie niektórych,
nie bedzie można ponapierd,.alać , popłakać , choć i tak zapewne sie do czegoś przywalą
Pięknie!
Cieszmy się, bo to bardzo cenne zwycięstwo
No i sedzia podyktował karnego dla nas...
CUD!
dziekuje
I JEST SUPER. :)
Teraz wisła wygrywa i mamy 10 miejsce :)
No BRAWO ! A ja nie wierzyłem... człowiek małej wiary... Oby tak dalej !
DZiekujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS.co z Witkowskim
Brawo chłopaki....
awaria Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> O już widze to wku...rwienie niektórych,
>
> nie bedzie można ponapierd,.alać , popłakać ,
> choć i tak zapewne sie do czegoś przywalą
>
> +++++++++++++++++++++
płaczki już dawno pelerynki ubrały i poszły oglądać "wielką drużynę, wielkiego trenera"
I CO TERAZ pesymisci z forum !!?? powiecie ze i tak bylo zle i bedzie wasze dalej
jeszcze napisze aby was potepic teraz nie mam czasu, bo jestem pijany szczesciem moja CRACOVIA wraca do gry !!
No to w trzech meczach (licząc mecz z Górnikiem) mamy 2 zwycięstwa ( na wyjazadach) i jeden remis.
Niezły początek wiosny.
Wielu jednak i tak będzie zawiedzionych ( na czele z Crac-iem), bo dla nich im gorzej, to tym lepiej.
Lepiej żeby jednak wisła nie wygrywała...
Wreszcie wygraliśmy i zdaje się ze 4-4-2 robi swoje.
.
dziękujemy, dziękujemy !!!
awaria Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> O już widze to wku...rwienie niektórych,
>
> nie bedzie można ponapierd,.alać , popłakać ,
> choć i tak zapewne sie do czegoś przywalą
No i po co piszesz takie bzdury? Naprawdę uważasz, że działalnośc majewskiego jest korzystna dla Cracovii? Ci, którzy mają w sercu Pasy krytykują to co jest dla klubu niedobre. I nie rozumiem, dlaczego miałoby to zmącić radość po zwycięstwie w arcyważnym meczu w kontekście utrzymania!
Ja sie dzisiaj cieszę jak dziecko, ale ultranegatywny stosunek do majewskiego ani drgnął. Zakłóciłem ci paradygmat?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)