To co zobaczylem przeszlo moje najsmielsze oczekiwania poprostu łby zakłute grali fantastycznie do dupy Majewski powinien isc szorowac zelówy to co on wyprawia jak mozna sciagac dwoch ofensywnych pomocnikow i wprowadzac tylko jednego napastnika za nich ten matol powinien sciagnac naszych fantastycznych obroncow i wprowadzic przynajmniej 3 napastnikow tak zeby grac 5 w ataku przy nie korzystnym wyniku i tak pewnie majewski powie ze chlopaki spelnili zadania bo doskonale bronili wyniku 1:1 to co sie dzisiaj dzialo to byla paranoja powiedzcie mi co oni robili na tym Cyprze miesiac?Chyba syfa lapali w burdelach tyle pieniedzy zarabiaja nie maja zadnych obowiazkow tylko grac w ta pilke i zapier.. po boisku gdybym to ja upral koszulke w Pasy to bym sie czul zobowiazany przynajmniej do biegania po tym boisku zenada ludzie do biletow to powinni doplacac teraz ogladam mecz newcastle-manchester gdzie my w ogole jestesmy z naszym poziomem nie powinnismy sie kompromitowac to jest skandal na miejscu Filipiaka zwolnil bym wszystkich z pracy natychmiast i wzial mlodych ambitnych ktorym sie chce a nie te lajzy naprawde zaczynam zalowac ze kupilem karnet jezeli tak to ma wygladac to chetnie go komus oddam bo szkoda mojego zdrowia wole posiedziec w domu z córka niz sie tak niepotrzebnie denerwowac Ci pilkarze sa jak dziwki huja robia i takie pieniadze za to dostaja wole grac w 3 lidze ale samymi wychowankami ktorzy oddadza zycie za swoj klub tak jak ja!
-
-
[mecz] Cracovia - Polonia Bytom, sobota 23 lutego godz. 16.00
No niby nam idzie wszysko bardzo dobrze ,ale lekki niepokój jest.......
I jeszcze jedno jak mozna pisac na miejscu takiego portalu jak interia ze bylo 3500 widzow jak bylo napewno wiecej przynajmiej ponad 4300 w takim razie co reszte ludzi wpuscili za darmo czy Cracovia nie odprowadza podatku od tych biletow zupelnie tego nie rozumiem.Lepiej to by bylo gdyby nic nie pisali niz takie bzdety frajerzy zaczyna mnie wkurwiac ta interia.
Ja widziałem w grze,ten powiew młodości,siły.Ta fantazja w taktyce mnie urzekła....widać rękę Majewskiego, który świetnie przepracował okres na Cyprze.
Nistety kolejny raz się okazało ,że nasz wspaniały trener nie ma koncepcji jak ma grać wogóle drużyna. Na dodatek zamiast zmienić Nowaka ,który traci piłkę za piłką to ściąga Pawlusińskiego . Dlaczego Majoros grał tylko dziewięć minut? Niby zrobił jedną akcję ,ale to jego najbardziej zapamiętałem po tym meczu. Bo jako jedyny dał radę ładnym zwodem przejść jednego rywala. Srodek pomocy to jest poprostu tragedia. Za tydzień z Jagielonią w pałe i z ŁKS też i już mamy prawie pewną II ligę. Brawo Majewski !!!
TRAGEDIA jednym sowem. Tylko Majeranek sie do czegos nadaje i Tupalski. Arek mnie bardzo zawiódł w tym meczu zresztą cała drużyna również.
idę popatrzeć na skróty w C+,jak urwaliśmy Polonii Bytom punkty.Na stadionie,na żywo ,w emocjach ,tego dokładnie tak nie widać.Zachęcam wszystkich do zobaczenia całego meczu w C+ ,w poniedziałek o 20.30....warto popatrzeć jeszcze raz na ten sukces....
uff !!!!! dzieki bogu remis !!!!!!!!!!!!!!!!!! nasza druzyna widac ze gra coraz lepiej !!!!! brawo
myślałem że gorzej grać nie możemy, w tym roku jeszcze się wybronimy ale o następny już zaczynam się bać, Baran, Nowak, Moskała to nieprawdopodobne ale jednak uwstecznili się jeszcze bardziej!
TRZEBA PAMIĘTAĆ, ŻE CRACOVIĘ PROWADZI TEŻ ĆMIKIEWICZ (zdobył mistrzostwo Polski jako trener z Górnikiem Zabrze, a jako piłkarz grał w drużynie Górskiego w najlepszym okresie w dziejach polskiego futbolu - trzecie miejsce na mistrzostwach świata w 1974 roku, złoty medal olimpijski w Monachium). Z kolei Majewski zdobył trzecie miejsce na MŚ w Hiszpani w 1982 roku i kilka razy trenując Amicę - Puchar Polski.
Na pierwszy rzut oka wydawać by się mogło, że kto jak kto ale taki duet trenerski powinien znać się na piłce.
Trzeba też pamiętać, że sam Stawowy wypowiadał się kiedyś o Majewskim w samych superlatywach i chyba nie była to tylko kurtuazja (miało to miejsce podczas ostatniej wizyty w Krakowie na meczu pucharowym). Sam już nie wiem co o tym sądzić.
Faktem jest też, że w tym sezonie nie mamy choćby odrobiny boiskowego szczęścia. Polonia stworzyła praktycznie pierwszą groźną sytuację i od razu zdobyła bramkę!
- Wszystko przez arogancję naszych piłkarzy, którzy wyszli z założenia, że mecz do końca sam się wygra. To zemściło się tak jak w Bytomiu [wtedy Polonia wygrała 1:0 - przyp. red]. Każdy nasz piłkarz był indywidualnie lepszy od swojego rywala, zadecydowała warstwa psychiczna. W trakcie udzielania wywiadu jeden z kibiców głośno domagał się zwolnienia trenera Stefana Majewskiego. - Tak jest zwolnić wszystkich, prezesa i piłkarzy też - odciął się prezes "Pasów". Filipiak nie był zawiedziony postawą swoich piłkarzy. - To jest polska liga, chciałbym wygrywać każdy mecz, ale tak się nie da. Polonia grała agresywnie, cały czas był pressing z ich strony, niełatwo się gra z takimi drużynami - pokreślił Filipiak.
Bez komentarza
Majewski w Canal+ "W pierwszej polowie gralismy dobrze" i tyle nawet nie potrafi sie przyznac ze zajebal sprawe.
farciarz2 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> TRZEBA PAMIĘTAĆ, ŻE CRACOVIĘ PROWADZI TEŻ
> ĆMIKIEWICZ (zdobył mistrzostwo Polski jako
> trener z Górnikiem Zabrze, a jako piłkarz grał
> w drużynie Górskiego w najlepszym okresie w
> dziejach polskiego futbolu - trzecie miejsce na
> mistrzostwach świata w 1974 roku, złoty medal
> olimpijski w Monachium). Z kolei Majewski zdobył
> trzecie miejsce na MŚ w Hiszpani w 1982 roku i
> kilka razy trenując Amicę - Puchar Polski.
> Na pierwszy rzut oka wydawać by się mogło, że
> kto jak kto ale taki duet trenerski powinien znać
> się na piłce.
powinien. ale nie ma takiej zasady. popatrz na Bonka. popatrz na Murinhio
Majewski szmato won z Cracovii!!!
po komentarzu Filipiaka można się zastanawiać czy przypadkiem Stefan nie ma na niego jakiegoś ukrytego haka ;) w pierwszej połowie bramkę strzeliła Polonia, w drugiej również tyle że na dobrą bramka niestety dla Nas ...
Filipiak i Majewski to para. teraz już nie mam wątpliwości
Jeżeli remisujemy ze słabiutką Polonią Bytom i to nawłasnym stadionie to mówi wszystko za siebie. MAJEWSKI VON!!! To jest CRACOVIA!!!!!!
Pozostaje nam tylko mieć urzędowy optymizm, że jednak z tych dwóch wyjazdów coś przywieziemy!
Może jak Gregorek dojdzie, a Majoros zagra od początku to wpłynie to choćby trochę na polepszenie gry.
zamiast lepiej jest gorzej :( podobną kopaninę mieliśmy z Sosnowcem. Wtedy udało się wygrać. Dzisiaj ledwo zremisowaliśmy. O grze nie warto pisać ale zapowiada się dramatyczna walka o uratowanie ligi. Boję się że limit szczęścia do korzystnych dla nas wyników rywali wyczerpaliśmy wiosną 2007.
No to po raz kolejny gratuluje wyniku. Panie pseudo - doktorze weź i odwal się od CRACOVII. Debilu co robisz z tą drużyną. Jeszcze Ci mało. Zrozum wkońcu że wszyscy mówią Ci wy...dalaj. Nie da się zrobić drużyny jezeli każdy z zawodników ma poczucie że z każdym następnym meczem może zostać potraktowany przez idiote jako Gizmo i Skrzynia. W ch..j z takkim trenerem.
Czekam na komentarze zwolenników palanta.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)