dev Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Z taka gra nie widze nas w finale z
> Tychami !!!
>
Natomiast tyscy kibice zapewne nie widzieli swojej drużyny w finale z nami po pierwszym meczu z Sanokiem :)
Nie ma się co gorączkować, bo to początek play-off dopiero, a na początku zawsze nam szło ciężko.
-
-
CRACOVIA-TKH TORUŃ PLAY OFF !! 15.02.08 !!
znów szacunek za poświęcenie torunian...
niestety postawę naszej drużyny należy przemilczeć
drugi z rzędu mecz sędziowano stronniczo - co się dzieje , podpadliśmy komuś ???!!!
Wawrzkiewicz zagrał dzisiaj mecz życia do entej potęgi , dawno czegoś takiego nie widziałem , normalni ludzie tak nie bronią . 6, słownie sześć interwencji głową , z czego 4 strzały bardzo mocne , facet się zachowywał jakby wogóle nie miał odruchów obronnych , coś niesamowitego!!!
Mamy dream team , zespół na ten moment nie istnieje. Ciekawy jestem taktyki przedmeczowej , bo w trakcie meczu panował wszechogarniający chaos...
Fakt bramkarzowi Torunian to Nasi sklepali nieźle maske....
Wawrzkiewicz to jest już na emeryturze....dzisiaj w TKH bronił Plaskiewicz.Na razie rzeczywiście ciężko idzie,chyba jednak sprowadzanie tylu nowych zawodników zaraz przed play-off to nie jest dobry pomysł.Miejmy nadzieję ,że zawodnicy zgraja się do meczów decydujących o MP, zresztą wszystkim faworytom ciężko idzie w tej I rundzie.
no właśnie to samo miałem pisać.
swoją drogą to bronił z głową :D szołmen jeden.
Prowadzimy w play-off 2-0 !
Od tego trzeba zacząć bo jak zaczynacie od jekow
to wypaczacie obraz wydarzeń
Gra wyglada nieciekawie ale z kazdym meczem musi byc lepiej
Mnie sie podobała gra naszej 3 piatki
Mamy w koncu trzy ciekawe formacje i juz nie jest tak ze tylko Leszek moze nas uratowac
Wierze ze bedzie dobrze!
We wszystkich parach jest walka na maxa
(dzis tylko Tychy wygrały na spokoju)
ja tam narzekac nie lubie, ale moze zrobilibysmy w calym meczu choc ze dwie skladne akcje... totalny chaos i bezmyslnosc. a co do sedziow, to ida zmiany w PZHLu :)
no kara dla Burila to mistrzostwo świata.poziom sędziowania jak u żaków.
Zółta kartka dla Rohacka. Szukanie rozwiązań metodą prób i błędów jesr dobre w sierpniu a nie w lutym. Vercik za Piotrowskiego to gruby bląd.
Do malkontentów jedna uwaga! Skończyła się faza wstępna, zaczęły się play offy!
Takie mecze chcę oglądać! Taką dramaturgie przeżywać! W play Offach nikt już nie odpuszcza! Mecz obfitował w sporą ilość akcji! Brakowało skuteczności! Wierzę, że w Toruniu zakończymy ćwierćfinały i spokojnie będziemy przygotowywać się do półfinałów! Z każdym meczem, jak poszczególne piątki będą się zgrywać,będzie coraz lepiej!Ten mecz potwierdził, że te po będą najbardziej zacięte od kilku ładnych lat, a to dla prawdziwych kibicó hokeja najważniejsze!
Jeszcze jedno optymistyczne spostrzeżenie!
Perfekcyjnie wykonywane rzuty karne!
Brawo!
Brawo też dla publiki! Choć wiem, że będzie jeszcze lepiej! :)
ps.
Niech żałują nieobecni na meczu!
Na takich meczach, gdzie tworzy się historia naszego klubu -trzeba być!
Nie ma żadnego usprawiedliwienia!!!
No to może cały sezon niech będzie PO, to będzie więcej ludzi przychodzić na mecze:P
W Toruniu jeśłi sie tak chłopaki zaprezentują bedzie ciężko. Pierniki pokazują, że nie są chłopcami do bicia i podnoszą rękawice a dodatkowo będą niesieni dopingiem. Mam nadzieje że uda sie wygrać mecz i że spotkanie/spotkania będą miłe dla oka i okraszone awansem do kolejnej rundy play off.
w trzecier tercji Rohacek przeszedł na trzy ataki, wygladało to nieźle, zdecydowanie lepiej jak na cztery. TKH cały mecz grał na trzy piątki i widac było efekty.
Myśmy z Toruniem grali tylko w 3 tercji.W 2 to była ślizgawka.Myśleli że jak najmniejszym nakładem sił ograją toruń.Rohaczkowi należą sie baty za mieszanie w 5.
Po jaką cholerę rozbił 2 atak?.Jak na razie najsłabszy ze stranieri to Kmets.
100 razy wolę Badżo.Te 2 mecze to nasza kompromitacja.Kadrowo Rohaczek dostał kogo chciał.W składzie mamy :L.Laszkiewicza,D.Laszkiewicza,Słabonia,Radziszewskiego,Pasiuta,Piotrowskiego,Drzewieckiego,Kowalówkę,Noworytę ,Kłysa i Wajdę.To jest panowie 11 reprezentantów Polski!!!!.
Wstyd i obciach byśmy sie męczyli z Toruniem i zawodnicy fundowali nam 2 horrory.
Mamy 7 stranieri i to też nie są przypadkowi zawodnicy.Cieszmy sie że trafiliśmy na Toruń bo z taka dyspozycją z innymi byłby wielki problem.
Nie bede sie rozpisywal bo mnie gardlo boli :D ale takie widowiska sie chce ogladac ja takiego meczu nie widzialem dawno nie mowiac juz o Piłce na ktora czesciej chodze.
Dobranoc
Potter, ale z którymi innymi? Z Tychami byłby w tej chwili obciach totalny, ale nie deprecjonuj TKH, to jest dobry zespół, cała czołówka tam coś przegrała.
"Ten mecz potwierdził, że te po będą najbardziej zacięte od kilku ładnych lat, a to dla prawdziwych kibicó hokeja najważniejsze!"
przedwczoraj podczas MŚ III Dywizji był bardzo zaciety mecz miedzy Armenią i Grecją, prawdziwa gratka dla kibiców
1. Bez paniki
2. TTH znakomicie ustawione, świetnie bronili w ataku może 5-6 sytuacji mieli 2-e wpadło. Szacuneczek dla Pysza , szacuneczek dla toruńskiej druzyny za podjęcie rękawicy!!!
3. Rozbicie drugiego ataku TO TOTALNE NIEPOROZUMIENIE panie trenerze. Pasiutek-Piotrowski-Drzewiecki zaskoczyli i grali aż miło...Kmec jakoś się tam plątał
4. Ja bym trzymał trzeci atak w składzie Vercik-Mihalik-Hlouh. Kmec dopoki się nie rozegra , czwarty albo łatanie miejsć po kontuzjowanych. A czy się rozegra zobaczymy. Na łyżwach jeździ znakomicie...
5.bez paniki
6. W Toruniu TTH wogóle nas nie ugryzie , zobaczyce....u siebie zaatakują i dostaną szybkie 3-4 bramki. Bramkarz ich nie jest najmocniejszy...po prostu nasi wala obok albo prosto w niego.
Raz Pasiutek przyłożył jak należy i nawet nie drgnął....
6 bez paniki ,zagramy finał z Tychami albo Stocznią...o dwie klasy lepiej niż dziś
a tak wogóle takie mecze to jest hokej a nie 6-0 bez historii
jeszcze raz szacunek dla drużyny Stalowych Pierników"
ps: Rohaczek dziś zaeksperymentował ze składem...to była jego ostatnia możliwość...w półfinale (chyba jednak z Sosnowcem choć kto wie i w finale raczej takiej szansy nie będzie miał)
pps: Acha zapomnialem o Burilu napisać....gość niby emeritos (ale co to 38 lat dla obrońcy w hokeju) Fetisoff był w tym wieku znakomity w NHL...to gracz z zupełnie innej znacznie wyższej bajki niż reszta widzianych wczoraj na lodzie graczy...
niby emeritos a nagle skończyła się fatalna gra naszej obrony....i regularne kiksy.
Może owszem za dużo kar łapie...
Na dzis choc mamy kilku bardzo dobrych zawodników to chyba brak lidera? tak jak w 100-czni Vitek czy w Zagłębiu Jaros!!!!!!i Rohaczek ciągle miesza w skladzie ,przeciez atak Piotrowskiego,Pasiuta i Drzewieckiego była juz zgrana zarówno w klubie jak i w kadrze!!!!Mysle ze mimo wszystko w Toruniu zalatwimy ich kondycyjnie ,oraz wystarczy tylko przypilnowac ich pierwszego ataku Mrawiec ,Dołęga i Bomastek!!!
Ale mimo wszystko własnie skonczyłem oblewac podwojne zwyciestywo nad piernikami ::P
słusznie Kajak :) daleko stałem :) Plaskiewicz !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)