Jeśli ma być to zawodnik do środka pomocy czyli rozgrywający to dobrze że przyszedł bo nie mamy żadnego zawodnika na poziomie ekstraklasy w tym momencie.
Jedyny który jest Kostubała to melodia przyszłości.Transfer jest bardzo tani i można zaryzykować.Potencjalny zysk jest kuszący ,a ryzyko wtopy kasy żadne.
Powinien być podpisany kontrakt na 2 lata.Jak sie przebije to mamy zawodnika,jeśli nie za rok go wypożyczamy i część kasy odbieramy.A tak po roku jak by eksplodował formą nie mamy nic ,bo opcjami o przedłużeniu kontraktu jak pokazuje przykład Dolhy można sobie tyłek wytrzeć.
Oczekuje na 1 ale to mocny i dobry transfer zawodnika ,ktory będzie wyraźnie lepszy od tych co mamy na danej pozycji.Jeśli będziemy ściagać średniaków lub piłkarzy o podobnej klasie co już są to poziom drużyny pozostanie taki sam.
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat kolejny
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Powinien być podpisany kontrakt na 2 lata.Jak sie
> przebije to mamy zawodnika,jeśli nie za rok go
> wypożyczamy i część kasy odbieramy.A tak po
> roku jak by eksplodował formą nie mamy nic ,bo
> opcjami o przedłużeniu kontraktu jak pokazuje
> przykład Dolhy można sobie tyłek wytrzeć.
Nosz w morde!
Jak nie ma do czego się przypiepszyć czepmy się kontraktu. Opcja przedłużenia na pewno jest do dupy napisana!!!
Na 100% prawnik Szeligi wyrypie nas bez mydła!!!! Na 1906% umowa jest gówno warta!!!!!!!
O co Ci człowieku chodzi?
o czepianie sie... proste...
No ale Harry tym razem napisał całkiem rozsadnie.
potter- co Ty nie znasz naszych zawodników, u nas gra Kostrubała a Ty mylisz ciągle to nazwisko i wprowadzasz zamęt na forum.Naucz się składu naszej kadry i dopiero udzielaj się na tym forum bo robisz straszny obciach.POZDRAWIAM.
zeus, czekam z utęsknieniem Twoich przenosin na Reymonta.
przestancie w koncu wyganiac ludzi na reymonta nosz kur.. mac
ja tam narazie z transferów jestem zadowolony tym bardziej, że słyszymy, że to jeszcze nie koniec, a największego boom możemy się spodziewać pod koniec okienka, bo broda mówi, że teraz ceny są wysokie
podobnie jak potter czekam na prawdziwy transfer z prawdziwego zdarzenia, taki jak niegdyś Bojarski, Węgrzyn, Świerczewski itp itd żeby był głośny a zawodnik naprawdę klasowy(wiem zaraz napiszecie bylie nie Swierczewski itd, ja wiem ze to ch...j ale grac w pilke potrafi/ł)
potrzebujemy napastnika KLASOWEGO od zaraz do wziecia sa Grzelak/Robak/Chałbiński i każdy z tej trójki będzie lepszy od naszych razem wziętych. potrzebujemy kogoś na rozgrywke, ja bym się poważnie zainteresował Kuklisem, do tego Napoleoni na lewą i też mógłby ew. grać na rozgrywce
ja transfery jak zawsze będze podsumowywał pod koniec okienka transferowego i oceniał przydatność zawodników po kilku meczach.
CZEKAMY
"Lech Poznań wygrał walkę o Roberta Lewandowskiego. Król strzelców drugiej ligi wybrał ostatecznie ofertę z Kolejorza, choć chęć zatrudnienia go miało niemal pół ekstraklasy. I w tym gronie były największe kluby - Wisła, Legia, Cracovia i Groclin."
Z jednej strony stawianie w jednym szeregu z Wisla moze nie jest zbyt pochlebne, ale "najwieksze kluby" nawet na lamach PS brzmi dumnie.
z tego co czytam po portalach to dochodze do wniosku, że Groclin też będzie do kupienia, bo Drzymała nie będzie miał gdzie iść ze swoją świtą...
może warto zainteresować się paroma zawodnikami
Z Groclinu to prawie każdy z podstawowej 11 byłby dla nas wzmocnieniem. Ale pewnie GTS i Legia ich wykupią...
No i Lewandowski strzelił 2 bramki dla Lecha w sparingowym meczu z Górnikiem Zabrze
Drzymała będzie chciał sprzedać swoich asów bardzo drogo, bo potrzebuje kasy od zaraz. Przykładem jest Przyrowski, za którego żąda milion ojro czy Majewski za którego żąda 3 miliony.
Takie kwoty mogą wyłożyć tylko zachodnie kluby, w Polsce nawet Wisła i Legia nei mają szans tyle wyłożyć.
ja bym za majewskiego wylozyl te 2 banki on by nas zbawił a nie zarabia jeszcze ciezkich baniek chyba
no to wyłóż te dwie bańki, Santo
dlaczego ja? przecież to nie ja mam nieograniczony budżet na transfery, o co więc chodzi?
No... Majewski to byłoby rewelacyjne posuniecie. Martwi mnie tylko, że jednak chciałby on miec wysoki transfer ze wzgledu na zachodnie kluby (Albion go chce), które moga wylozyc mu taki kontrakt zeby go przyciagnac. Santo wiec... mylic sie mozesz wielce xD
...a mogliśmy go mieć za darmo.
Taye Taiwo z Olympique Marsylia tez moglismy miec za friko.
gracza a OM za darmo? legendy internetowe.
Gdzies przeczytałem, że był u nas dawnoi dawno temu na testach
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)