Może jestem przewrażliwiony, ale chciałbym dmuchać na zimne :) Chodzi o to, że ostatnio troche mi się przytyło (pare kilo) a chciałbym wrócić do wcześniejszej sytuacji, czyli optymalnej wagi. Podajcie jakieś dobre sposoby na zgubienie jej - chodzi mi głównie o ćwiczenia, ale też mogą być jakieś środki chemiczne, które wspomagają spalanie.
-
-
Odchudzanie
przestan jesc, przestan siedziec przed kompem wiecej ruchu a moze jakas kobitka to schudniesz zdecydowanie i z nerwow, stresu i marazmu a tak po za tym jest zima kazdy tyje ;)
hehe Mniej jem, ruszam się, kobieta jest, no ale potrzebuje większych efektów :)
1. nie jeść po 19
2. nie jeśc slodkiego - a jak już to do południa
Jak to nie jeść po 19? Ja najwięcej jadłem zawsze po 19 i nie tyłem od tego. Teraz przytyłem od sterydów (muszę brać przez chorobę) ale wcześniej jadłem dużo słodyczy i po 19 i byłem chudy.
A jakie ćwiczenia najlepsze? W lato dużo biegam i to jest chyba dobre, ale co jeszcze?
Jakieś środki? L - karnityna?
(Pn) trucht 10', gimnastyka 10'; 20 x 200m, przerwa 200m trucht; roztruchtanie 20'
(Wt) (rano) cross 40';
(wieczór) cross 90';
(Śr) bieg na 10km; ogólnorozwojówka 20'; siła 20'; gra w kosza 20';
(Cz) (rano) cross 40';
(wieczór) cross 120';
(Pt) trucht 10', gimnastyka 10'; 20 x 400m, przerwa 200m truchtu; roztruchtanie 20';
(Sb) wycieczka 50 - 60km;
(Nd) gra w piłkę 2 x 30'
PS
Jutro zaś ułożę wam plan ile Polscka powinna czego produkować, przy założeniu liczby ludności 32 miliony na powierzchni 2 x większej niż obecnie. Planowanie is my hobby.
Przez pewną kobietę ( stres itd : ) ) w ciągu 4 miechów spadłem z 95 kg na 81 .
Nie polecam : )
Po pierwsze nie napychać się po 19 .
Po drugie dużo ruchu.
Po trzecie mniej białego pieczywa.
W pewnym filmie pewien lekarz zalecił kobiecie pewne pigułki. Owszem działają też i odchudzająco, jednak jest to środek nie godny polecenia jak chodzi o chemikalia.
Masz na mysli "Requiem dla snu" ?
Tak. Jednak efekty diety nie sa wcale powalajace.
ogranicz węglowodany do minimum i ruch, ruch, ruch!!!!
wiem co mówie bo w 5 miesiecy zjechalem 25 kilo-przestalem biegac i ograniczac węglowodany i wrocilo.... :D
...Chorzowskie Psy!
na taki odzew czekałem... :D
Jest tylko jeden sposób : mniej żreć. Żaden wzmożony wysiłek nie zrekompensuje nadmiaru kalorii. Dlaczego ? Ano dlatego, że np. 30 minutowy bieg pozwala na spalenie równowartości [b]jednego[/b] pączka. Policz sobie ile musiał być ćwiczyć, żeby spalić np. tabliczkę czekolady :)
Nie mówię że ruch jest zły (poza tym chorzowskim) wręcz przeciwnie, ale sam w sobie nie spowoduje, że schudniesz. Pamiętaj też, że organizm niechętnie pozbywa się swoich "rezerw", raczej skłonny jest odkładać więcej. Wzmożony wysiłek = większy apetyt i nad tym trzeba panować.
Tak jak koledzy wcześniej radzili, ogranicz wieczorne posiłki. Zastanów się, czy sięgasz po coś do zjedzenia bo jesteś głodny czy może masz na coś ochotę ? Lepiej odpuścić sobie wieczorny posiłek a zjeść obfitsze śniadanie.
Alocha ma niestety racje. Weźmy taki basen. Popływasz godzine ijestestak głodny ze wpier..asz pół lodowki. Mi pomogło własnie ograniczenie jedzenia i praca , która ustabilizowała diete ( jedzenie o tych samych godzinach).
Problem w tym, że mam prace siedzącą. Za wszystkie uwagi dziekuje, napewno skorzystam!
Ale, jak tylko zrobi się ciepło, biore się za jogging, to jest zajebista sprawa!
Radzę się rozruszać, bo znam przypadek, kiedy się to źle skonczyło. Nawet bardzo źle.
Wcześniej wstawaj
Ćwicz codziennie w domu "Kto nie skacze..."
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)