Ależ ty Aston złośliwie dowcipny jesteś. Rzec można mistrz ciętej riposty. Tyle, że to jednak nie ta liga się po Polczaka zgłosi.
-
-
Piotr Polczak - witamy w Pasach
Polczak może i ma umiejętności ale w głowie mu się trochę poyebało. Dostał kilka razy powołanie i już myśli, że wielki gwiazdor z niego. Gra bez zaangażowania tak jakby na nazwisko Polczak napastnicy srali w gacie. Nigdy nie zapomnę wywiadu z orange sport z meczu ze Śląskiem jakiego udzielił nasz gwiazdor. Na pytanie dziennikarza, że jest winien utraty gola stwierdził, że sędzia popełnia błędy i pogoda utrudnia grę. Myślałem, że się popłaczę słuchając tego pseudo profesjonalisty.
Herostrates21 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Polczak może i ma umiejętności ale w głowie mu
> się trochę poyebało. [b]Dostał kilka razy
> powołanie i już myśli, że wielki gwiazdor z
> niego. Gra bez zaangażowania tak jakby na
> nazwisko Polczak napastnicy srali w gacie.[/b] Nigdy
> nie zapomnę wywiadu z orange sport z meczu ze
> Śląskiem jakiego udzielił nasz gwiazdor. Na
> pytanie dziennikarza, że jest winien utraty gola
> stwierdził, że sędzia popełnia błędy i
> pogoda utrudnia grę. Myślałem, że się
> popłaczę słuchając tego pseudo
> profesjonalisty.
a pewnie jak usłyszał co Szpaku ostatnio o nim powiedział (coś w stylu:"mamy problem ze środkiem obrony...no ale jest jeszcze Polczak) to zwalił konika z 5 razy :D
Zszyty w kroku jesteś? Kurwa, wślizgu się nie da zrobić?
edit: chociaż przy trzeciej bramce wyciągnął szpadę :)
Pan Polczak bał się że będzie miał siniaka jak się ze słupkiem zderzy. Żenada, temu panu już dziękujemy.
http://www.youtube.com/watch?v=1lO-boOICfY przewiń sobie od razu do 1:30 i zobacz jak się robi wślizgi.
to już wślizgów (żeby wybić piłkę turlającą się do bramki) nie łaska, szmaciarzu?
powodzenia w szukaniu pracodawcy. choć moim zdaniem, wbrew Twemu mniemaniu o sobie, nawet jak odejdziesz z Cracovii, to i tak będziesz grał w II lidze, pajacu.
Polo i tak jakbyś się nabił by nie bolało to trzeba było wślizg zrobić !
Jak to Polo nie znajdzie pracy w ekstraklasie? Komentatorzy naszego dzisiejszego meczu stwierdzili, że jak spadniemy Polczak znajdzie pracę w klubie na poziomie Ekstraklasy.Z pewnością kluby będą zgłaszać się jak po Arbolede.Wkońcu były reprezentant, doświadczony ekstraklasowicz i jeden z lepszych polskich obrońców w naszej lidze.
Szczęśliwy Napisał(a):
> Jak to Polo nie znajdzie pracy w ekstraklasie?
> Komentatorzy naszego dzisiejszego meczu
> stwierdzili, że jak spadniemy Polczak znajdzie
> pracę w klubie na poziomie Ekstraklasy.Z
> pewnością kluby będą zgłaszać się jak po
> Arbolede.Wkońcu były reprezentant, doświadczony
> ekstraklasowicz i jeden z lepszych polskich
> obrońców w naszej lidze.
Tylko zapomniałeś powiedzieć , że dobry chłop, ale ...... jak to Iwan skomentował??? zmarnowany :) przez doktora
Mimo wszystko jestem podobnego zdania, bo straszna posucha jest na rynku :)
w sumie ok. jak para stoperów spadkowicza z Gliwic znalazła zatrudnienie w Serie A (Palermo) i w GieTeeSie, to już nie powinienem się niczemu dziwić...
Polo do Legii, albo nawet do Gwardii!!! (do Lecha czy Polonii to nie, bo to jednak zgody są, i nie ma co ich pogrążać). chłop na schwał, fajny, lojalny pracownik, a nade wszystko - dobry obrońca, co całą formację trzyma w ryzach!
Polczak, idz w c.h,.u,j to cos zrobil przy 2 to klaectwo, albo kabaret. wygladalao to jak tanaiec irlandzki. idiota.
Pierwszy i drugi gol Polczaka do spółki z Janusem.Ale zapytam wprost kiedy widzieliście u Polczaka prawidłowy wślizg odbierający piłkę?.Ja nie pamiętam takiej sytuacji i twierdzę że ŻE NIE POTRAFI TEGO ZROBIĆ.A To jest dla stopera podstawa ,
Panie Polczak idź pan w chuj!
po raz kolejny oglądam bramkę nr 2.
Polczak nie chciał wybić piłki zmierzającej do bramki.
inaczej nie mogę sobie wytłumaczyć takiego zachowania.
black cat - widziałeś wślizg Mexesa z filmiku stronkę wcześniej?
black cat Napisał(a):
> po raz kolejny oglądam bramkę nr 2.
> Polczak nie chciał wybić piłki zmierzającej do
> bramki.
> inaczej nie mogę sobie wytłumaczyć takiego
> zachowania.
Też tak pomyślałem.
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91668,8691663,14__kolejka__Jagiellonia___Cracovia_4_2__Grosicki.html
zdeterminowany zawodnik,w momencie jak Grosicki objechal Cabaja, powinien pochylic leb w dół i przyspieszyc a za chwile dodac wslizg. A ten biegnie truchtem i kalkuluje, czy go nie bedzie bolalo jak w slupek uderzy. Jeszcze w reklame uderza po akcji, prawie wyglada jakby mu zalezalo...
http://www.youtube.com/watch?v=1lO-boOICfY 1:30 - zapraszamy na seans:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)