Stworzymy mape Gdzie dokladnie panuje Cracovia i nie piszcie np. ja jestem z Olszy jestem z Cracovia to napisze Olsza !! tylko te tereny gdzie jest 100 do 75% naszej wladzy!!
OSWIECENIA
-
-
Wpisujcie osiedla ulice bloki i dzielnice za Pasami!!
temat w sam raz na święta
No to jedziemy z tym koksem ! U mnie w dużym pokoju 100% pasy, władza absolutna !!!
u mnie w duzym jedna osoba majaca dośc słowa Cracovia (przeze mnie i moje ciagle mecze, wyjazdy i takie tam) oraz druga kibic z przed telewizora krakowskiej pilki i nie tylko. Drugi pokoj 1000% PASY. Reszta mieszkania bez reprezentantów.
u mnie w kuchni jest jedna taka co sama nie wie za kim jest i bąbka Cracovii na choince jej przeszkadza ...
a reszta 100% Cracovia ...
;)
:D
alocha Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No to jedziemy z tym koksem ! U mnie w dużym
> pokoju 100% pasy, władza absolutna !!!
u mnie tyż, w kuchni Pasy, we wszystkich pokojach też Cracovia, jedynie w kiblu i łazience... Wisła... w kranie płynie ;)
U mnie w całym Domu Cracovia:)a w kranie jeżeli już tak daleko zaszliśmy to Raba:D
-Robert- Napisał(a):
bąbka Cracovii na choince jej
> przeszkadza ...
>
> a reszta 100% Cracovia ...
qwa znowu zapomniałem kupić bąbek w Pasy :(
Na całej powierzchni ok. 68 m2 bezapelacyjnie 100% Cracovia:)
u mnie 50% Pasy 33% niezdeklarowani i 17% Wisła :)
U mnie 75% Pasy 25% nie wiadomo co.
A u mnie 25% Pasy, 25% Wisła i 50% niezdeklarowanych.. ale trzeba powiedzieć że słaba słaba ta wisła u mnie w domu i na pewno można powiedzieć że ja tu rządzę ;)
U mnie tylko Cracovia.
U mnie 98% Hutnik, Cracovia i reszta to te 2% ;).
tylko Cracovia
w kranie na szczęście Raba.
U mnie 75% PASY i 25 % Zagłębie sosnowiec
u mnie w mieszkaniu 3 x 100% PASY,za to na klatce,w bloku i ulicy 99% gts :)
SR5 2JW 100% Pasy.
A wokol bialo-czerwono i tylko bialoczewono. I to w pasy. Mozecie mi pozazdroscic tego widoku. Jade do pracy -pasy, ide na zakupy- pasy. Bialo-czerwone miasto.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)