Visca el Barca!!!!!
-
-
El Clasico - mecze derbowe
BARCA , BARCA , BARCA !!
isaac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> będzie 3-1 albo 4-1...[b]do przerwy 2-0[/b]
> Visca el Barca !!!
do przerwy wynik trafiony :) wiedziałem że ośmieszą Real i że "dream team" dziś padnie,ale że aż tak ? :D wynik piękny,gdyby Messi przy dwóch akcjach podał było by 7-0...ale najlepsze było ośmieszanie Realu przy 4-0 graniem w dziada piętkami :D posiadanie piłki 67%-33% :) tak jak napisali na weszlo - "Futbol niczego więcej już nam nie zaoferuje"...
[align=center][b]Visca el BARCA !!![/b][/align]
Futbol totalny!
[img]http://demotywatory.pl/2346001/W-Manchesterze-moze-nie-zarabiali[/img]
gra Barcelony kosmiczna, przyjemnie sie oglądało, wyglądało jakby piłka nożna była taka prosta
nie kibicuje ani jednym ani drugim ale 5-0 to sprawiedliwy wynik
Eh , że nie mogłem tego zobczyć- szkoda:-(
Mecz miazga az do kibla nie chciało mi sie isc bo bałem sie ze cos przepuszczę :D
Masa kartek :D A zachowanie w końcówce śmieszne :D W tym meczu działo się wszystko nawet trenera popychali :D
Kto by się spodziewał, że aż 5-0 będzie !! :D
ja, choć gwoli ścisłości postawiłem 7-2,
Jakby było na przykład 25:20 to przewaga Barcelony byłaby mniej widoczna, chociaż różnica jest taka sama. 5:0 nie może być, bo się przez zero nie dzieli. Co najwyżej 0:5.
http://fcbarca.com/index2.php?goto=kom&news=34512
tu możecie sobie wszystko ładnie oglądnąć(przeklej) lub ściągnąć...
" Po odepchnięciu Pepa Guardioli Cristiano Ronaldo zwrócił się do protestującego Pedro słowami: [b]"A ty, kim jesteś?"[/b]. Portugalczyk nie ma dobrej pamięci, bo Pedro zdobył bramkę na 2-0 w poprzednim pojedynku Realu i Barcy (na Santiago Bernabeu), a także wystąpił w pojedynku 1/8 finału MŚ w RPA, kiedy Hiszpania pokonała Portugalię 1-0."
http://sport.interia.pl/raport/Barcelona-Real/news/gran-derbi-na-slodko-smutno-i-wesolo,1566288
szkoda Realu...
Szkoda realu? Po tym jak te ich gwiazdeczki się zachowywały w trakcie tego meczu jedyne czego żałuje to to, że Barca nie strzeliła im kolejnych 5 bramek. Krystyna, Ramos i wielu innych zachowywali się jak chamy, wieśniaki po raz pierwszy wypuszczone na boisko, nie znające smaku porażki. Frajerstwo i tyle.
629 dni później
hop :)
dziś o 22:25 na TVP1 Barcelona - Real
Barcelona jest zboczona, a Reale to są w M1 i Krokusie.:P
Kamil_Cracovia Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Barcelona jest zboczona, a Reale to są w M1 i
> Krokusie.:P
zapomniałeś o piglaku;)
Ja tam wolę Real, tanie zakupy, punkty Payback, a w żadnej Barcelonie nigdy nie kupowałem, może to jakiś dyskont?
Aha, był kiedyś kultowy bar mleczny "Barcelona", ale zburzyli.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)