Nie dyskutujcie z Azurro. On już nie pierwszy raz pokazał że nie warto z nim dyskutować.
-
-
(GLOS) MISTRZ MISTRZ CRACOVIA!!!
Ten azurro to wał jakiś jest ?
hop
;)
Hoookejowy !!
Klub Sportowy !!!
CRAAACOOOVIAA !!!
azurro Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie agituj.
> Wiem, ze to tez Cracovia. 25 lat temu obowiazkiem
> kazdego pasiaka byla pilka, szczypiorniak w
> sobotni wieczor i niedzielne przedpoludnie na hali
> Wawelu i hokej na ziemnych walach.
> Teraz smieszy mnie jednak dyscyplina, ktora
> uprawia kilkuset zawodnikow w czterdziesto
> milionowym kraju.
> To taka inna odmiana cymbergaja.
To patrząc na Kubicę powinieneś zesrać się ze śmiechu...
ale o co Wam wlasciwie chodzi? moze ktos nie lubiec hokeja. ja tez nie lubie i nie zamieniłbym meczu piłkarskiego nawet w PE na hokej nawet o MP. to też Cracovia ale ten sposrt mnie naprzykład wogole nie interesuje. zwyciesto w kazdej dyscyplinie cieszy jesli tylko zawodnicy reprezentuja barwy naszego ukochanego klubu ale nie każcie nam chodzic na hokeya jeśli nas to nie interesuje
Rany boskie...
Santo brak zainteresowania a obrażanie tej dyscypliny to dwie różne rzeczy
Dode tez "slucha" wiecej ludzi niz powiedzmy Mozarta...
co tam si eprzejmowac nimi, nie wiedza co traca:)
Oh the good ol' hockey game is the best game you can name
And the best game you can name is the good ol' hockey game
azurro
Kibic Cracovii winien cieszyć sie z sukcesów w każdej dyscyplinie jaka mamy w klubie.
A od umniejszanai sukcesów w naszym klubie jest strona"teraz p.." tam znajdziesz zrozumienie.
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi.
Pan Pizza Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> azurro Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Nie agituj.
> > Wiem, ze to tez Cracovia. 25 lat temu
> obowiazkiem
> > kazdego pasiaka byla pilka, szczypiorniak w
> > sobotni wieczor i niedzielne przedpoludnie na
> hali
> > Wawelu i hokej na ziemnych walach.
> > Teraz smieszy mnie jednak dyscyplina, ktora
> > uprawia kilkuset zawodnikow w czterdziesto
> > milionowym kraju.
> > To taka inna odmiana cymbergaja.
>
>
> To patrząc na Kubicę powinieneś zesrać się ze
> śmiechu...
>
>
>
A właśnie że nie, ten sport co Kubica to akurat uprawia u nas w kraju łanych kilka milionów ludzi... ja np. jutro startuje w cotygodniowym, poniedziałkowym Grand Prix Krakowa - trasa dowlna byle najszybsza :).
Nie ma co sie sprzeczac we wlasnym gronie. Kto nie lubi hokeja - nie chodzi, ale umniejszanie rangi i sukcesow to bezwzglednie glupota.
Prywatnie tez uwazam, ze to najlepszy sport na swiecie, pilka musi byc naprawde w dobrym wydaniu albo CRACOVII, aby dorownac. Karvinku - nie zlosc sie, my Cie kochamy za to, ze walczyles o utrzymanie hokeja jak lew! Poza tym - masz privka;-)
PS. dzieki horcyk za zajebisty plakat na playoffy. Niesmialo poprosze o kopie na nastepne mecze, bede mial komplet grafik z wykorzystaniem fajnych fotek.
Przypominam
Gramy o Mistrzostwo Polski
i dwa najblizsze mecze gramy u siebie
[b]3 mecz finału - Wtorek 20,00
4 mecz finału - środa 20,00[/b]
A przy okazji we środe o 16,00 gra także Młoda Ekstraklasa
Na Kałuży 1 - rywal Groclin Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski
Nie rozumiem jak ktoś może obrazać hokej.. i zmniejszać jego range oraz osóbuprawiających ten sport... Wystarczy spojrzeć przecież na zaangazowanie Hokeistów i kopaczy... jedni harują cały czas a drudzy w większości (nie wszyscy) opalają się na boisku odpoczywaja symulują faule itd. Nie chcesz chodzić na hokej? nikt nie zmusza... Ale szacunek sie należy wiekszy niż piłce...
p.s. Domyslam się że część osób nie lubi hokeja bo nie rozumie zasad albo nie widzi krążka :D
WSZYSCY NA HOKEJ !!! :D
(Oprócz tych co nierozumieją :P )
Z drogi Czesi i inni Octaviusze - w srode zamykam licznik! Musze zdazyc na Siedleckiego!
"...Z batalii w Tychach środkowy pierwszej formacji przywiózł także pamiątkę w postaci... trzech szwów na łuku brwiowym. - Miałem pecha, uderzyłem o bandę i pękła mi skóra. Jakaś rana tam została, ale na pewno nie wyklucza mnie to z gry. To nawet nie jest kontuzja - bagatelizuje Słaboń. - Gdy się wyjeżdża na mecz finałowy, to nawet nie myśli się o takich urazach. Człowiek zszywa łuk i jest gotowy do gry.
Dla hokeisty Cracovii kałuże krwi na lodzie to nie pierwszyzna, choć do tej pory częściej dostawał krążkiem... w zęby. - Już chyba ze trzy razy je wymieniałem. To znaczy, raz swoje zęby, a później już tylko porcelanowe - śmieje się Słaboń, który od pewnego czasu gra już w specjalnej szczęce.
Tego typu kontuzje dziwią kibiców, ale nie samych zawodników. Zwichnięte barki, rozbite łuki brwiowe i powybijane zęby są wliczone w finałową rywalizację, a walkę do ostatnich kropli krwi i potu obie ekipy zapowiadały jeszcze przed finałem. - Mecze w Krakowie będą toczyły się według podobnego scenariusza. Dużo walki i poświęcenia, zawodnicy zostawią na lodzie sporo sił - przewiduje Rudolf Roháček, trener Cracovii. - Jestem zadowolony z wyniku 1:1. Super, gdybyśmy prowadzili 2:0, ale aż tak optymistycznych planów nie snułem..."
Typowo cymbergajowe kontuzje.
Ogladalem Was w necie, ale dopingowaliscie! Zajebiscie sie sluchalo relacji z tym dopingiem w tle! I nawet WTSK wyszlo dobrze (tak, tak, wiem, nie wszyscy mnie za to polubia;-) Bylo bosko!!! Hej, heja, heeeeeeeeeja - CRACOVIA MISTRZEM HOKEJA!
PS. pusto na Forum, Ci co w Kraku teraz pija po zwyciestwie;-)
Oj pusto,
A lezka sie w oku kreci, ze takie mecze trzeba w necie ogladac...
Najlepszy mecz sezonu!
Nieprawdopodobne tempo
Nieprawdopodobne emocje
I galaktyczna bramkowa akcja Piotrowski - Pasiut na 3-2!
Hoookejowy Klub Sportowy CRAAACOOOVIAAA !!!
HEEEEEEEEEEEEEJ HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJAAAAAAAAAAAAAAAAA HEEEEEEEEEJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
CRACOVIA
MISTRZEM W HOKEJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kurde doping ok, lepszy niz na pilce na pewno, ale jedno mi sie nie podoba, ze nie mozemy tak jak np. tu -> http://www.youtube.com/watch?v=tkRETPXNPlI <- jechac skaczac z 1 przyspiewka przez dluzszy czas. co jakis czas doping milknie. nie rouzmiem-ja od polowy ostatniej tercji nie mialem sily sie ruszac, bralo mnie na wymioty od suchosci w gafrdle ale i tak spiewalem ile w lezie, a niektorzy tylko gebe otwarza z 3 razy na tercje ....eh.
a co do dyskusji wyzej-tez nie zamieie pilki na hokej, nigdy, ale kurde na hokej trzeba chodzic -co jakis czas przynajmniej w koncu to PASY!!!!! o finale juz nie mowiac...
nie hokejowy klub sportowy tylko po protu KS CRACOVIA!!!!!!!! jedyni w swoim rodzaju, hokeisci, pilkarze, i "sędzia" wie kto jeszcze:) (karatecy, koszykarze szczypiornisi, kolarze..jest cos jeszcze? chyba taekwondo, szachy i narty jakies...)
Ja napisze tak. Dzięki Bogu, że nie wszyscy chodzą na hokej i nie wszyscy go lubią, bo w innym razie byśmy się wczoraj nie zmieścili w hali na pewno :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)