futbool na TAK !
-
-
MŚ 2010 w RPA - 11.06-11.07
A.W.B. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Szkoda Urugwaju . Pięknie walczyli do końca.
> Jutro Germania pyknie tych z Andaluzji i Kastylii
> ;)
Akurat "tych " jest najwiecej z Katalonii.
No to czekam kto pierwszy nazwie ich pa..... ;) :D
A.W.B. Napisał(a):
> No to czekam kto pierwszy nazwie ich pa..... ;) :D
Turek, trzech Polakow, Serb i murzyn przebrani w mundury Waffen?P
sialalalalalala sialalalala sialalalalala HOLAAAANDIAAAAAAAAAAA w niedziele gra wisle w dupie ma.
A jutro koniec super passy dojczland - i tak juz za daleko zaszli ( w pieknym stylu to fuckt).
Oi bardzo szkoda Uru, tak jak i Paru,piekny ten futbol choc okrutny :)
http://okonski.blog.onet.pl/
wrzo.ksc Napisał(a):
> Piłki nie dotknął a i spalony wątpliwy więc o
> czym tu mówimy ? :) Wspierajmy futbol ofensywny
> !!!
wiesz na czym polega spalony?
serial pod tytułem odebrane marzenia trwa w najlepsze, a glowni aktorzy sędziowie mają się dobrze
wlacz sobie Boys Dont Cry - the Cure i bedzie lux :)
Wielki szacunek dla Urugwaju za styl, za walkę i za to, że wreszcie dane mi będzie emocjonować się meczem o trzecie miejsce na MŚ.
Gitezik majonezik :) Przynajmniej jeden z moich faworytów dotarł do finału :)
Teraz tylko [i]Espaniola[/i] zje szwabów, w finale Oranje zjedzą Hiszpanię i git :)
SaNtO Napisał(a):
> serial pod tytułem odebrane marzenia trwa w
> najlepsze, a glowni aktorzy sędziowie mają się
> dobrze
tak jak Australii odebrano takie marzenie 4 lata temu w meczu z Włochami, którzy potem MŚ zdobyli. dopóki nie będzie powtórek to nie będzie sprawiedliwości
tak chce powtorki.
ja mam plan SF jezeli Uefa nie bedzie chciala ich wprowadzic.
Zastanowmy sie. Taka Anglia napewno czuje sie bardzo pokrzywdzona. Zalozmy ze ich federacja zdecyduje ze beda powrtoki w ich lidze. Co moze zrobic UEFA? zabronic. ewentualne sankcje? wyrzucenie z rozgrywek pucharowych. Obniza to znacznie atrakcyjnosc tych rozgrywek, ale jest prawdopodobne. W zwiazku z tym pojawiają się problemy finansowe. ale co moze zrobic ich federacja?
czy nie moze np powołać swoich rozgrywek międzynarodowych? zastanawiam sie czemu nie mogliby tego zrobic. zapraszac do siebie druzyny ktory nie kwalifikuja sie w innych ligach do uefa ani lm. mysle ze pod wzgledem marketingowym bylby to ciekawy pomysl i kto wie czy nie dałoby sie tak zarobic jak na lidze mistrzów.
W ten sposob moznaby wymoc na Uefie wprowadzenie powtorek a jak nie to moze taki bunt i taka reorganizacja pozwoliłaby na powołanie czegos nowego. znowu Anglicy napisali by kolejną część historii sportu
Na dzień dzisiejszy jedno jest pewne, MŚ zdobędzie drużyna z Europy i będzie to pierwszy w historii tytuł drużyny europejskiej w MŚ rozgrywanych poza starym kontynentem.
Wczorajszy wynik meczu był mi obojętny. Sympatię czułem do Urugwaju, ale z drugiej strony Holandia gwarantuje wyższy poziom w finale i większą szansę na ewentualne wyeliminowanie Niemców. Dzisiaj kibicuję Hiszpanii i jeśli to Hiszpania awansuje do finału to także będę trzymał za nimi kciuki w walce z Holandią.
szkoda, że Urugwaj odpadł, teraz pozostało kibicować Hiszpanom
No to teraz nie mam już żadnych wątpliwości. Niemcom pozostało rozjechać dwa najbardziej gay-friendly państwa na świecie. Dzisiaj pedałków z Hiszpanii, a w finale pedałków z Holandii.
polać mu bo dobrze prawi
Niemcom ?
A może po część Polakom i Turkom ?
Željezničar Napisał(a):
> No to teraz nie mam już żadnych wątpliwości.
> Niemcom pozostało rozjechać dwa najbardziej
> gay-friendly państwa na świecie. Dzisiaj
> pedałków z Hiszpanii, a w finale pedałków z
> Holandii.
LOL :D:D:D
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4247703.html
Chociaż jestem hetero to chyba bym wolał hiszpańskiego geja od niemieckiego.
Do boju Hiszpaniaaaaaaa!!!!!!!!!!!
Jebać Szwabów!!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)