.
-
-
Przywróćmy bilety! Apel do Profesora
eee tam... ja jakoś nigdy nie narzekam i zawsze chętnie wrzucam pieniądze do puszek opravczych:)
Spoko, spoko takie rzeczy zostawmy na później. Najpierw musi byc dla kogo robic te oprawy itp. To już rzecz wtórna.
.
.
No troche nie bardzo ten dowcip :)
Robin róznie mozna na to patrzeć. Opravy muszą być robione dla kibiców, ale zeby byli kibice w duzej ilości musza być Opravy. Dlatego jeżeli byłaby taka możliwość to na mecz na który jest szansa ze przyjdzie wiecej osób ( patrz. temat obok) trzeba sie zmobilizować.
.
.
Pax, pax!!! między Cracoviany.
Znam obu adwersarzy i uważam, że powinni spuścić z tonu, bo obu dobro Cracovii leży na sercu :)
;)
Tyż prawda. Żart wycofuje i proponuje żeby któryś mod pokasował moje wpisy, bo nic nie wnoszą.
Wrona Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> >
> Tyż prawda. Żart wycofuje i proponuje żeby
> któryś mod pokasował moje wpisy, bo nic nie
> wnoszą.
Przy swoich postach masz w pasku na dole opcję "Zmień wiadomość", więc kliknij i sam sobie wykasuj.
Wrona Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> Ja na to - oszczędź sobie takich uwag i nie
> wrzucaj. Tego typu uwagi powodują tylko tyle, że
> całkiem się odechciewa pracy Opravcom, a zdaje
> sobie sprawę, że wielu pisujących na tym forum
> tego by chciało.
Opravcom nie może sie odechciewać pracy bo jakiś piknik coś napisze. Większości kibiców opravy sie podobają.
A wg jakiej metodologii to wyliczyłeś?
Miszczu nie jakiś Piknik, tylko Piknik kibic Cracovii!!
Już nie mówie ze dla Ciebie pan Piknik :)
OK, skoro wycofujesz "żart", to też wycofałem komentarze.
No to zgoda :)
A co do słów w innym temacie, to po Twoim komentarzu - w tymże temacie - bardzo łagodnie, spokojnie i pojednawczo wytłumaczyłem o co mi chodziło. Może nie czytałeś? 8-)
No ja pobieżnie i wybiórczo czytam to forum, mogłem nie zauważyć.
Miszczu przyjdź kiedyś na B8 pogadasz sobie z Piknikami.
Tylko powiedz mamie, że później wrócisz, dużo później ;)
Miszczu juz pewnie ze strachu umiera... oj gtx..
Widzę Santo, że źle rozumujesz (jak często :P) czego miałby się Miszczu bać.
Przecież to wasze pokolenie śpiewa: "jak nie powiedziałeś w ryj, to nie powiedziałeś nic"
:D:D:D
No nie, gtx miał na myśli, że na wódeczkę razem pójdą
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)