Pavele-a dlaczego ktos mialby zamykac bramy? one sa caly czas otwarte i jak mam karnet to moge wejsc nawet w 77 minucie meczy. zreszta raz tak wchodzilem na Górnika cos kolo 60 minuty. nikt bram nie zamyka caly czas sa otwarte. Klub bez kibicow nie istnieje i damy mu to wyraznie do zrozumienia. Ciekaw jestem jak sie bedzie czul jak pieski wislackie beda jezdzic po Cracovii co mi osobiscie lata kolo dupy. To jest tak jakby w jego firmie pracownicy powiedzieli ze pierdola taka robote. nie zwolniłby ich wszystkich bo by poszedł w plecy tak samo jest tutaj
ISR-JG i AW to jedyne decyzyjne grupy na Cracovii jak narazie. i nie robia protestu dla siebie tylko dla klubu. oni nie walcza o tansze bilety dla siebie czy cokolwiek innego. oni walcza o to aby kazdy kibic mogl przyjsc na mecz. abym ja czy Ty mogl zaprosic ziomka z Kielc, Gdyni czy skadkolwiek...
Proto-a dlaczego mialby sie wycofac? on sie powoli przyznaje do błedów i tak bedzie i tym razme. nie piszcie czarnych scenariuszy. wszystko bedzie ok. wejdziemy na druga polowe, Filipak wszystko przemysli w gazetach napisza ze zrobilismy protest ze walczymy w slusznej sprawie i bedzie wszystko OK
dobranoc
-
-
(GLOS)BOJKOT TRWA !!!
ISR Napisał(a):
>
> Zgodze się z Tobą że Klub jest ważny,ale mnie
> tak forma protestu nie przekonuje...pozatym
> wychodzi na to że klub to JG i AW i co powiedzą
> jest święte.Tak to odczytuje...mam nadzieje że
> się mylę, bo zawsze myślałem że Cracovia to
> wszyscy kibice włącznie z JG,AW,Opravcami,
> piknikami+ działacze zawodnicy i inni
> pracownicy...TO jest dla mnie Cracovia i dla klubu
> chcę iść poprostu na mecz a nie dla zarządu
Racja święta !!!
Jak chłopaki z AW zabronili zwykłym kibicom nosić gadżetów z logiem AW to było dobrze więc niech teraz sobie sami protestują bo po ch.j im zwykli kibice:D:D:D
TEFAL a dlaczego mialbys nosic logo chuliganow jesli nie jestes chuliganem? dlaczego ich logo ma wisiec na wislackim plocie bo jakis małolat stracil takie barwy?
Nie rozumiesz o co chodzi ale nieważne.Jesteś zacięty niewiem czemu tak ślepo w tym proteście ale Twój dziadek mógłby wejść na mecz gdybyś mu kupił bilet za 15 zeta, a tak to nie pójdzie bo Ty protestujesz ...ŻAŁOSNE i nie gniewaj się nie dociera do mnie Twoja logika...
Santo, jak Cię dzidziusiu czytam, to się zastanawiam jakich Ty masz znajomych ...
"Klub się liczy" - hłe, hłe - sam dziecko nie wiesz co piszesz.
Nawet Ci sie w głowie nie mieści, ile przez ostatnie 10 lat ludzie zróżnych zarządów SKF i MKS musieli się nagłówkować, by ten Klub ratować od śmierci. Spytaj naszego idola tłumów - Pawla Misiora to też ci opowie niejedno, co włos na głowie zjeży. To nie są czasy królewny Śnieżki i Króla Kraka, to się działo wtedy, gdy chodziłeś jeszcze do gimnazjum, jak niedawno, prawda?
Ale rozumiem, ze Ty masz jakiś skubany, makiawelistyczny plan i gdy sobie Filipiak pójdzie precz, gdy za rok będziemy zmagać się w bohjach z Pelikanem Łowicz a za dwa z Superhitem Wolbrom, za trzy z Karpatami Siepraw, to wtedy staniesz i powiesz: "tak, mam sponsora-właściciela i on wyłoży osiem baniek rocznie, co tam, dziewięć"
Nie bronię Filipiaka i jego także upartej decyzji. Prosze tylko wszystkich o rozsądek.
Popieram Pottera i Iana. Protest tak, ale forma z głową!
Skądinąd stawiam pytanie wprost do wrzo.ksc - czy wszystkie "posterunki" JG wiedzą że mają przepuszczać tych, którym "kij w nery" i chcą sobie jednak Derby obehjrzeć? Czy też może gdzieś się ktoś wyrwie i będzie stosować hasło z reklam "Harnasia" ?
Taki protest to nie protest a jeden z gwożdzi wbijanych już w dach baraków Cracovii:D:D:D
Jeśli Nam zależy na CRACOVII to tylko pozytywnym zachowaniem możemy zaskoczyć Filipiaka i pokazać mu co robi żle,(CZYLI PIĘKNYM Z CAŁEGO SERCA DOPINGIEM I NORMALNYM JAK NA KIBICA ZACHOWANIEM NA ESTADIO)a nie jakimś poje.anym bojkotem który jeszcze bardziej zdziesiątkuje naszą widownię!!!
ZGODA BUDUJE A NIEZGODA RUJNUJE!!!PROSTE!!!!!!
Santo: "niech nikt nie wychodzi przed szereg tylko sie podporządkuje bo walczymy o normalność" - to jest normalność że grupka osób podejmuje decyzje za wszystkich ? dlaczego ?
Nie chcesz nie wchodź i jeśli ktoś to popiera to niech czeka na 2 połówke ale jeśli ktoś idzie na mecz to odpuście sobie i dajcie kibicom wejść na stadion...awantura będzie bo policja nie pozwoli na to żeby 2000 osób stało sobie przed stadionem przez 45 minut TO JEST NIE MOŻLIWE...więc problem napewno bedzie a nie wydaje mi się że ktoś pojdzie do policji i bedzie tłumaczył że to taki protest postojimy sobie a potem w 15 minut wszyscy wejdziemy na druga połówke ??? już widze jaki bedzie spokój przy wejściach jak psiarnia bedzie sobie rządzic U NAS jazda itp. a my wszyscy grzecznie bedziemy stać pod stadionem...2000-3000 kibiców + kilkuset polycjantów no napewno to się uda...
ja nie mam nic przeciwko protestom ale nie w ten sposób i nie teraz...uważam że na protest jest już za późno, powinien być zaraz po decyzji zarządu...
Do tej pory w dyskusji zabrało głos 77 Forumowiczów. Nie oceniając pewnych racji co do protestu, to w sprawie takiej jego formy:
18 ZA
13 W SUMIE, JAKBY STANOWISKO NEUTRALNE
46 PRZECIW.
Oczywiście Forum nie jest "maszynką do głosowania", nie jest w żaden sposób decyzyjne... ale jednak
Słuchamy teraz Pana, Panie Santo!
I ta właśnie 18 powinna wyjść na przeciwko psom z reymonta i zagrać z nimi mecz fóótbolowy a potem na błoniach protestować:D
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ok. wejdziemy na druga polowe, Filipak wszystko
> przemysli [b]w gazetach napisza ze zrobilismy protest
> ze walczymy w slusznej sprawie[/b] i bedzie wszystko
> OK
>
Ty tak naprawdę myślisz?
że tak napiszą w gazetach?
Oznacza to że Ty naprawdę nie wiesz w jakim świecie żyjemy...
Wystarczy jedno małe nawet zamieszanie żeby w gazetach nieprzychylnych nam napisali to co najgorsze... Już widzę jak opinai publiczna jest za nami...
Poza tym parę setek osób stojących w jednym miejscu to zgromadzenie... Na to trzeba mieć zgodę władz... To jest prawnie uregulowane.
Statystyka TD jest miażdżąca. 46 FORUMOWICZÓw PRZECIW!
A wiecie ile ludzi nie czyta forum? Oni są sercem z Cracovią, na mecze chodzą. Dopingują. I tyle. Dla nich to robicie?
Mnie się bardzo nie podoba że nei można w kasie kupić biletu. Paranoja. Ale tego typu protest to jeszcze większa paranoja. Zwłaszcza że widać co z tego może wyniknąć "dla dobra Cracovii"...
wrzo. Chętnei też usłyszę odpowiedź na pytanie klarosa.
tacy dwaj Napisał(a):
> Do tej pory w dyskusji zabrało głos 77
> Forumowiczów. Nie oceniając pewnych racji co do
> protestu, to w sprawie takiej jego formy:
> 18 ZA
> 13 W SUMIE, JAKBY STANOWISKO NEUTRALNE
> 46 PRZECIW.
> Oczywiście Forum nie jest "maszynką do
> głosowania", nie jest w żaden sposób
> decyzyjne... ale jednak
>
>
> - Dziennikarzu, Ty nie pisz o nas na kolanach.
> Kibicu, Ty nie oczekuj, że będa nas opisywać na
> kolanach. Wystarczy, że dziennikarze zachowają w
> opisach Cracovii prawdę
>
> GŁOS STARSZEGO POKOLENIA
>
> Kibicu Cracovii - jeśli nie masz poglądów
> politycznych, głosuj na RASIA!
Nie powiesz mi że uważasz głos forum jako głos kibiców Cracovii... To że na forum 60% sie z tym nie zgadza to nie znaczy że w rzeczywistości również 60% kibiców Cracovii się z ym nie zgadza.... Tak nie jest... Wśród moich znajomych wszyscy to popierają... ale mało kto z kibiców Cracovii wypowiada sie na forum... (zwłaszcza na takim jak to, w takim oto składzie)
BOJKOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. Kto tu jest moderatorem?? zamknąć temat... przecież to tylko ogłoszenie a nie sonda... decyzje na szczycie chyba już zostały podjęte nie? nie ma więc nad czym spekulować....
P.S.2 Do klarosa..... Udzielanie odpowiedzi na takie pytania nie leży w moich kompetencjach.....
klaros Napisał(a):
> Słuchamy teraz Pana, Panie Santo!
On Ci nic nie odpowie, za młody jest. Nie ma sensu dyskutować.
wrzo.ksc Napisał(a):
> Nie powiesz mi że uważasz głos forum jako głos
> kibiców Cracovii... To że na forum 60% sie z tym
> nie zgadza to nie znaczy że w rzeczywistości
> również 60% kibiców Cracovii się z ym nie
> zgadza.... Tak nie jest... Wśród moich znajomych
> wszyscy to popierają... ale mało kto z kibiców
> Cracovii wypowiada sie na forum... (zwłaszcza na
> takim jak to, w takim oto składzie)
jeszcze raz, do znudzenia: ogromna większość kibiców Cracovii nie interesuje się forum,
nie interesuje się sprawami o których dowiedzą się w chwili gdy przyjdą na mecz.
>
> P.S. Kto tu jest moderatorem?? zamknąć temat...
ciągle o to apelujesz. Pytam dlaczego?
Boisz się innych opinii? To jest forum, a nie prywatna strona autora apelu...
Nie gniewaj się, ale Twoje wołanie
> BOJKOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
robi wrażenie pewnego podżegania.
Gdybyś przedstawił racje... uzasadnił... Widzxisz co ludzie piszą, czgeo się obawiają...
Nie, jakieś ślepe zapatrzenie "Bojkot!"
> przecież to tylko ogłoszenie a nie sonda...
> decyzje na szczycie chyba już zostały podjęte
> nie? nie ma więc nad czym spekulować....
Na szczycie? Co to znaczy? Gdzie jest ten szczyt?
Jesli to dla Ciebie jest ten szczyt, to proszę bardzo, bojkotuj.
Dla mnie żadne deczyzje na szczycie nei zostały podjęte. Dla mnie nei ma żadnego "szczytu".
I ja, człowiek który na Cracovię chodzi ponad pół wieku
i - zapewniam - ma bardzo duże związki z tym klubem
NIE ZGADZAM SIę
BY KTOś KOGO NIE ZNAM, KTO NIE PRZEDSTAWIł MI żADNEGO UZASADNIENIA TAKICH A NIE INNYCH DECYZJI I NIE PRZEDSTAWIł ANALIZY POTENCJALNYCH KONSEKWENCJI
PODEJMOWAł DECYZJę ZA MNIE.
Popieram protest ,ale nie w takiej formie.Mecz jest 1 dzień przed wyborami i jestem pewny że nie wchodząc i krecąc sie przed stadionem mamy prowokacje i burdy.Tak jak kiedyś pokojowa manifestacja na Basztowej dzięki prowokacji przekształciła się w burdy.
Konsekwencje burd przed meczem to ;
1.zamknięcie stadionu dla imprez masowych
2.wycofanie Filipiaka i 3 liga z której nie wyjdziemy przez nastepne 20 lat
3.wstrzymanie inwestycji czyli zero stadionu i zero lodowiska (urzędasy stwierdza po co mamy trwonić pieniądze na 3 ligowy klub).
4.wygrywa na tym tylko klub ormowski
Moje propozycje;
1.Wchodzimy na stadion ,ale nie na trybuny .Jak będziemy na koronie stadonu lub na schodach żadna prowokacja nas nie spotka ,a cel osiągniemy.Celem jest pokazanie Filipiakowi by nie krzywdził normalnych kibiców i otworzył stadion.Na spotkaniu z kibicami Filipiak to zresztą obiecał spokojne derby =otwarcie stadionu.
Osiągniemy dokładnie ten sam skutek wchodząc np w 10 min lub wychodząc w przerwie gremialnie na 5 min pozostawiając trybuny puste.I sądze że ta forma protestu była by całkowicie do zaakceptowanie przez ogół pasiaków.
2.Po wejściu np w 10 min doping cały mecz.To nie jest zwykły meczyk .To są DERBY !!!.Pies musi czuć na naszym stadionie że jest persona non grata .
3.Powołanie 1 dużego Stowarzyszenia Kibiców składającego się z przedstwicieli wszystkich organizacji kibiców.Po spokojnych derbach jest więcej niż pewne że poprawi się klimat do rozmów z Filipiakiem i samo podejście Filipiaka do kibiców.
Cracovia JEST W TEJ CHWILI ZAGROŻONA. I jak to mówił śp Józef Kalita nie można się na nią obrażać.Stanowimy wielką kibicowska grupę w której każdy kocha Cracovię ,ale każdy ciągnie wózek w innym kierunku.
Ps.Jestem z tych kibiców co doskonale pamietąja wszystkie 3 ligowe lata.Dlatego nie możemy dopuścic do tego by tam wrócić i zniweczyć pracę Misiora,Filipiaka i innych pasiaków.Bo nasi synowie nam tego nie wybaczą!!!!!
Zgadzam sie z Potterem
Agnan Napisał(a):
> wrzo.ksc Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
> > Nie powiesz mi że uważasz głos forum jako
> głos
> > kibiców Cracovii... To że na forum 60% sie
> z tym
> > nie zgadza to nie znaczy że w
> rzeczywistości
> > również 60% kibiców Cracovii się z ym
> nie
> > zgadza.... Tak nie jest... Wśród moich
> znajomych
> > wszyscy to popierają... ale mało kto z
> kibiców
> > Cracovii wypowiada sie na forum...
> (zwłaszcza na
> > takim jak to, w takim oto składzie)
>
>
> jeszcze raz, do znudzenia: ogromna większość
> kibiców Cracovii nie interesuje się forum,
> nie interesuje się sprawami o których dowiedzą
> się w chwili gdy przyjdą na mecz.
>
>
> >
> > P.S. Kto tu jest moderatorem?? zamknąć
> temat...
>
> ciągle o to apelujesz. Pytam dlaczego?
> Boisz się innych opinii? To jest forum, a nie
> prywatna strona autora apelu...
> Nie gniewaj się, ale Twoje wołanie
> > BOJKOT
> !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
> !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>
> robi wrażenie pewnego podżegania.
>
> Gdybyś przedstawił racje... uzasadnił...
> Widzxisz co ludzie piszą, czgeo się
> obawiają...
> Nie, jakieś ślepe zapatrzenie "Bojkot!"
>
>
> > przecież to tylko ogłoszenie a nie
> sonda...
> > decyzje na szczycie chyba już zostały
> podjęte
> > nie? nie ma więc nad czym spekulować....
>
> Na szczycie? Co to znaczy? Gdzie jest ten szczyt?
>
>
> Jesli to dla Ciebie jest ten szczyt, to proszę
> bardzo, bojkotuj.
>
> Dla mnie żadne deczyzje na szczycie nei zostały
> podjęte. Dla mnie nei ma żadnego "szczytu".
>
> I ja, człowiek który na Cracovię chodzi ponad
> pół wieku
> i - zapewniam - ma bardzo duże związki z tym
> klubem
> NIE ZGADZAM SIę
> BY KTOś KOGO NIE ZNAM, KTO NIE PRZEDSTAWIł MI
> żADNEGO UZASADNIENIA TAKICH A NIE INNYCH DECYZJI
> I NIE PRZEDSTAWIł ANALIZY POTENCJALNYCH
> KONSEKWENCJI
> PODEJMOWAł DECYZJę ZA MNIE.
>
>
>
Po 1. Skoro ogromna większość kibiców Cracovii nie interesuje się forum, nie interesuje się sprawami o których dowiedzą się w chwili gdy przyjdą na mecz. To nie mozna zakładać iż będą mieli na ten temat takie zdanie jak Ty i Twoi koledzy.... Co za tym idzie tworzenie jakichkolwiek statystyk jest zupełnie niepotrzebne a powoduje tylko sianie zamętu....
Po2. Apeluję o to ponieważ uważam że ten temat jako samo ogłoszenie odniósłby o wiele większy skutek i mielibyśmy o wiele większą jedność w proteście... W momencie gdy kilka osób zaczęło wróżyć zadymy, mordowanie starszych panów, zamykanie stadionu, przerwanie meczu, przegrane derby(i tak je zapewne przegramy), odejście sponsora, niemozność znalezienia nowego, spadek do III,IV,V ligi a moze i dalej.... to wiele osób zaczęło sie zastanawiać i obawiać takiego bojkotu... jeden za drugim to powtarzacie (siejecie zamęt) co powoduje jeszcze większe napiecie i niezgodę wśród kibiców... (ZGODA BUDUJE NIEZGODA RUJNUJE jak ktos wyżej napisał)
Po 3. "BOJKOT!!!!" - Ma może nie tyle podżegać co nakłaniac i zachęcac do przyłaczenia się (ale nazywaj jak chcesz....)
Po 4. Decyzje podjęte na szczycie czyli przez jedyne i ostatnie osoby które jeszcze mają posłuch wśród kibiców Cracovii i potrafią na cokolwiek się odważyć a nie smęcic na forum że "może zrobimy protest ale no sam nie wiem no moze tylko wyjdziemy na 15 minut na koronę a może tylko na 10 i nie na koronę tylko na schody... a moze na 5 tylko wstańmy z krzesełek albo może w ogóle nic nie róbmy bo się profesor rozzłości..." Dajcie spokój.....
Po 5. Bojkotuję.... kupie bilet i nie wejdę...
Po 6. Skoro dla Ciebie żadne decyzje nie zostały podjete i nie ma żadnego szczytu to może sam jakąś decyzje podejmiesz?? I sam zrobisz coś aby to co jest zmienić na lepsze...??
Po 7. Nie wnikam nikomu w metrykę... jesli chodzisz na Cracovie ponad pół wieku to gratuluję i życzę następnych 100 lat na Pasach.... tylko ze jak nic nie zrobimy to już całkiem niedługo na Cracovię możesz w ogóle nie wejść... przemyśl to....
Po 8. Równiez jestem związany z Cracovią.... Ale nie dam sobie zamknąć ust....
Po 9.
> NIE ZGADZAM SIę
> BY KTOś KOGO NIE ZNAM, KTO NIE PRZEDSTAWIł MI
> żADNEGO UZASADNIENIA TAKICH A NIE INNYCH DECYZJI
> I NIE PRZEDSTAWIł ANALIZY POTENCJALNYCH
> KONSEKWENCJI
> PODEJMOWAł DECYZJę ZA MNIE.
JF - Być może tez osobiście nie znasz jak większość kibiców a mimo to wszyscy się słuchają jego decyzji...
Uzasadnienie proste... Chęć zmiany tego marazmu na lepsze....
Potencjalne konsekwencje mogę być takie że wszystko wróci do normy... (a nie koniecznie do V ligi jak wrózycie)
Jeszcze tylko po 10 to nie przykazania to zdrowy rozsadek ;) - Taki cytacik mi sie przypomniał :)
Pozdrawiam i.......
BOJKOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...nie mogło tego zabraknąć ;)
ale to jest za mlody k u r wa gnoj co bedzie sluchal starszego albo wiekszego czy grubszego na koksie!
chce miec uznania w oczach goru k u rwa santo na poczatku mial inne zdanie nagle ma inne
wystarczy ze ktos im pogrozi albo chca byc chlopcami na posylki
panowi czytam to co tu sie dzieje i naprawde rozuumiem was ze kazdy z was chce sobie ogladnac w spokoju mecz ale nie wygracie znimi bo przez tyle lat nie jedni niemoga wygrac znimi a dlaczego? bo jeden z drugim jest twardy tylko kurwa w grupie a pokaz sie sam cwaniaku! ledwo co polowa gimnazjum skonczyla ale twardo musze trzymac sie tego co zadecuduje góru !! oj ludzie w glowach sie wam juz poprostu pierd...oli i nie mow mi albo nie pisz o co wy waliczycie bo jak byly bilety to i tak ludzi bylo max 3000! nagle walczycie zeby pojsc na derby i pospiewac wtsk
zalosne !! jeszcze duzo lat uplynie zanim bedzie jakis poziom w tym klubie !!
Panowie Kotu TEFAL , Agnan rozumie was bardzo dobrze ale sami widzicie to jest jak bicie glowa w mur
Nesta Napisał(a):
> bo jeden z drugim jest twardy tylko @#$%& w grupie
> a pokaz sie sam cwaniaku!
Mocne słowa, zwłaszcza że wygłaszasz je zza klawiatury swojego komputera...
Co do maksimum 3 tysięcy, ja pamiętam mecze gdzie było po 10 tys ludzi i wspaniała atmosfera, proces odstraszania ludzi od Cracovii juz troche trwa i teraz nastapiło apogeum, nadeszła pora żeby przerwać milczenie.
Jasne, że wśród niektórych pojawia się rozgoryczenie bo wszyscy chcielibyśmy żeby derby miały atmosferę godną derbów. Jednak te derby takie nie będą, nie ma na to siły. Możemy albo zaprotestować (co jak wierzę uczyni każdy komu leży na sercu Cracovia) albo uczestniczyć w tym żenującym widowisku z garstką ludzi na trybunach udając ze wszystko idzie ku dobremu, byle tylko nie drażnic profesora.
http://pl.youtube.com/watch?v=6sVUovyOYeQ
Jeśli protest, w "obwieszczonej" formie, się odbędzie to mam nadzieje że moje dzieci może wnuki też przeżyją takie chwile uniesienia jak ja wtedy http://pl.youtube.com/watch?v=6sVUovyOYeQ . Marsz po meczu na rynek był super. Najbardziej rozwaliła mnie suka z której leciało "kibice Cracovi proszę się rozejść". Aż się łza kręci na wspomnienie.
Santo, wrzo.ksc i inne tego typu indywidua nie są partnerami do rozmów, czego zresztą dobitnie sami dowiedli. Dalsze wycieranie klawiszy klawiatury nie ma najmniejszego sensu.
Pozostaje tylko apel o rozsądek.
P.S. Tylko chciałbym wiedzieć co się stanie jeśli wszyscy się podporządkujemy się i będziemy protestować, a ochrona zacznie usuwać "komitet" przy kołowrotkach. Jak organizatorzy myślą powstrzymać ludzi w chwili gdy psy zaczną śpiewać swoje przyśpiewki a my będziemy z drugiej strony. I jeszcze jak ma wyglądać nasze wejście na stadion ( jestem na każdym meczu i powiem szczerze że rzadko jest spokój przy kołowrotkach) Bardzo proszę o odpowiedź.
P.S. Odpowiedź Panów Santo i wrzo.ksc mnie nie interesuje. Ogólnie ujmując Wasze zdanie, na ten i każdy następny temat, Mnie już nie interesuje.
To jest ważne pytanie zadane ważnym Osobą.
Nikt na Twoje pytanie nie odpowie.
Ponieważ nikt nad tym nie myślał.
Gdyby pomyślał zaproponowałby inną FORMĘ PROTESTU.
Nic nie sprzyja takiej formie
1. lokalizacja stadionu zła - musi dojść do rozpierduchy
2. kontakty klubu z prasą - muszą o tym napisać i nie wyciszą sprawy
3. kontakty z policją - wykorzystają i sprowokują
Nie chce mi się pisać tego co przychodzi mi do głowy ... jest tego zbyt dużo.
Gorsze że nic dobrego nie przychodzi mi do głowy - NIC !!!
Każdy wie ze zmiany są konieczne.
NA BOGA PROTESTUJMY ALE INACZEJ BO PRZESRAMY LOS CRACOVII !!!
Pewnie że jak z góry sie zakłada że i tak przegramy derby...a bedzie nas 3000 tys to wstydzicie się Panowie??? Idziemy na mecz jedziemy z dopingiem...
BEZ DOPINGU TO BOJKOTUJEMY DRUŻYNE, PIŁKARZY - ONI POTRZEBUJĄ POCZUCIA ŻE SĄ U SIEBIE I MAJĄ MOCNE WSPARCIE nawet jak to jest tylko 3000 osób, każdy wie na co stać kibiców CRACOVII więc nie można poddać się prze meczem, przestraszyć się...
Panie Santo i szanowni koledzy popierający forme protestu...zróbmy taki układ między nami kibicami, wchodzimy na stadion i dopingujemy na maxa a wasza grupa kilkunasto może kilkudziesięcio osobowa, popierająca bojkoty zostaje przed bramą i na maxa protestujecie :)
Przepraszam, kiedy do Was dotrze, że wpisy takie jak ten powyżej mojego już NIC nie zmienią. Odsapnijcie, nie zaglądajcie do tego tematu i sie nie denerwujcie.
...... na poprzedniej stronie jest mała rozkminka na co pozwolą a na co nie pozwolą "chłopaki z AW"
CZY WY JESTESCIE CHORZY?
Kiedy prasa na poważnie weźmie ten wspaniały, wyrażający miłość do Cracovii pro-pasiasty skrót to dopiero będzie wesoła jazda.
[b]już widzę jak Filipiak z dziennikarzami wspólnie żałują za grzechy bo oto grupa kibiców o pięknej nazwie ANTY-WISłA postanowiła zbojkotować mecz[/b]
Ludzie..... z głową! zmieńcie ten temat na oficjalna wiadomość najkumatszego zgromadzenia, albo uśpionych rycerzy albo Cracovii Walczącej, ale wykasujcie tę cholerną AntyWisłę !
oj ludzie nie bedzie żadnego protestu oto jak ro sie wszystko rozwinie:
Sanoto o inni i prosze czytac ze zrozumieniem.
Kasy (KASY) sa zamykane na dwie godziny przed godziną 16 czyli o 14 o CZTERNASTEJ.
Kto nie kupi biletu albo karnetu to może iść do domu.
PPOLICJA będzie legitymowac każdego kto wykazuje chociaz najdrobniejszy przejaw
1. upicia alkoholowego
2. niesie np kufel z piwem po chodniku kolo bronxu - jest odrazu zawijany do suki
3. zbiera sie powyzej 15 osób odrazu armatka wodan i koniec.
Nie bedzie żadnego czekania przez cztery godziny POLICJA rozpieprzy w try miga całe zabranie.
Dlatego uważam za totalny debilizm tę forme protestu JG i AW zostana zmasakrowane bronia gładkolufową poniewąz ja wszystkim będe odradzał wchodzenie zbyt późno.
Protest sie skonczy tym że pewnie JG i AW wejda sobie na stadion a małe leszcze dostana oklep od Policji i tyle.
PROTEST zwyczajnie nieprzemyślany organizacyjnie.
Najlepiej to trzeba wejsc i wyjsc.
I Santo
ZROZUM nie wejdziesz w 5o min , a wiesz dlaczego BO NIE. FILIPAK ZAMYKA BRAMY 15 min po rozpoczęciu meczu
i TYLE
Skonczcie juz ta zalosna rozmowe, bo naprawde do niczego nie prowadzi tylko sie wqurwia jeden na drugiego. Kazdy wymysla co 2 wpis jakas inna forme protesu, po co? kto to wdrozy? Zastanowilicie sie, ze nie ma u nas osoby czy grupy odpowiedzialnej za cos takiego!
A co was tak nagle ruszylo przed derbami? Po tylu kolejkach nagle 12 stron postow o protescie. Teraz gdzie trzeba nam sie zjednoczyc, by dopingowac swoja druzyne (doping swojej druzyny nie rowna sie antydopind drugiej). Uwiezcie mi, ze jakiekolwiek formy protestu zwiazane z niewchodzeniem czy wczesniejszym wychodzeniem pomoga tylko rzecze. Proponuje na ten wazny mecz zrobic sobie rachunek sumienia co do dopingu, i apeluje, jesli nie chcemy zostac wysmiani, te 3000 osob musi naprawde dac z siebie wszystko!
Pokazmy, ze potrafimy choc raz, nie dla Filipiaka, nie dla mediow, tylko po to by zawodnicy nie czuli sie jakby grali po 2 stronie blon. Nad protestami trzeba sie zastanowic ale nie 20.11.2007
Miałem się nie wpisywać w tym temacie, ale post kolegi Santo tłumaczący istotę protestu sprawił, że jednak nie wytrzymałem.
Chyba Szanowni Państwo nie wychwycili istoty problemu.
Tanie i łatwo dostępne bilety to jest takie "austryjackie gadanie".
Na dzisiaj w negocjacjach między gangiem, a MKS jest jeszcze postulat darmowych biletów dla zgód.
Przypominacie sobie w ostatnim czasie jakieś free, bo ja nie. I na Polonię i Koronę i Lecha i Arkę płaciłem normalne ceny.
Tu naprawdę nie chodzi o Was szarzy kibice, o to, że macie ograniczony dostęp na nasz Stadion.
Tu chodzi o pokazanie kto rządzi na Cracovii.
Nie zastanawia Was fakt, że pomijając Opravców, nikt się za Wami nie ujął od początku rundy.
Dopiero wizyta "zaprzyjaźnionego" gangu z Reymonta nagle otworzyła oczy "czynnikom".
Powtarzam tu nie chodzi o tanie bilety, bo dla "czynników" jesteśmy wszyscy bandą frajerów. Tu chodzi o manifestację siły.
Nie jesteśmy trzódką, o którą troszczy się dobry pasterz, jesteśmy mięsem armatnim w rozgrywkach na linii gang - MKS.
Nie będę się tutaj zwracał z żadnym apelem, bo cóż znaczy mój jeden głos, ale w rozmowach ze znajomymi usłyszałem jeden kapitalny pomysł na rozwiązanie tego węzła gordyjskiego.
Mecz kibicowsko, a sportowo pewnie też, jest już przegrany.
Dla dobra Cracovii zostańmy wszyscy w domach, albo oglądajmy mecz w pubach.
Wyobraźcie sobie jak żałośnie będą wyglądać gangsterzy sami siebie blokujący pod pustymi kołowrotkami.
Pusty stadion odbije się silniejszym echem w Polsce niż najlepszy doping. Może wreszcie "państwo prawa" zawita także na Kałuży, a zarząd wreszcie zrozumie, że nie tędy droga.
Nie będzie zadymy, a wrogom Cracovii wytrąci się z ręki argumenty.
A na sam koniec wyobraźcie sobie miny gwardzistów, którzy nie mają przed kim napinać muskułów po ewentualnym swoim zwycięstwie.
Przez te przepychanki (bezsensowne) myślę że odstraszyliście parę osób do przyjścia na mecz w obawie przed zadymami (w naszym gronie), oczywiście MO pomoże na w tym na 100%.
Protest na stadionie!!! Doping na MAXA!
GarbuseQ Napisał(a):
> Skonczcie juz ta zalosna rozmowe, bo naprawde do
> niczego nie prowadzi tylko sie wqurwia jeden na
> drugiego. Kazdy wymysla co 2 wpis jakas inna forme
> protesu, po co? kto to wdrozy? Zastanowilicie sie,
> ze nie ma u nas osoby czy grupy odpowiedzialnej za
> cos takiego!
>
> A co was tak nagle ruszylo przed derbami? Po tylu
> kolejkach nagle 12 stron postow o protescie. Teraz
> gdzie trzeba nam sie zjednoczyc, by dopingowac
> swoja druzyne (doping swojej druzyny nie rowna sie
> antydopind drugiej). Uwiezcie mi, ze jakiekolwiek
> formy protestu zwiazane z niewchodzeniem czy
> wczesniejszym wychodzeniem pomoga tylko rzecze.
> Proponuje na ten wazny mecz zrobic sobie rachunek
> sumienia co do dopingu, i apeluje, jesli nie
> chcemy zostac wysmiani, te 3000 osob musi naprawde
> dac z siebie wszystko!
>
> Pokazmy, ze potrafimy choc raz, nie dla Filipiaka,
> nie dla mediow, tylko po to by zawodnicy nie czuli
> sie jakby grali po 2 stronie blon. Nad protestami
> trzeba sie zastanowic ale nie 20.11.2007
>
>
>
>
>
> Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2007-10-12 09:00 przez
GarbuseQ.
CZESTO LUBICIE PISAC "CRACOVIA TO MY KIBICE" WIEC PRZECIWKO KOMU CHCECIE PROTESTOWAć?!
Post użytkownika sterby powinien zakończyć tę dyskusję.
Wszystko zostało podane jak na tacy.
Reszta tylko zaciemni sprawę.
Proponuję aby ktoś z adminów przeniósł post użytkownika sterby
na sam koniec i zamknął wątek.
Proponuję niech każdy kto jeszcze ma ochotę wypowiedział się jeden raz za siebie:
Mam mniej niż 60 lat (grubo mniej). Idę na mecz.
Nie mam zamiaru popierać ani autorów, ani tej formy protestu.
Dziękuję. Koniec. Kropka.
zamknac temat
Jestem za ;-|
Blokującymi kołowrotki zajmą się pały, na zlecenie ludzi JF. Szybko i sprawnie - kto będzie chciał i tak wejdzie.
Hasło bojkotu ze strony JG i AW bardzo ucieszy JF - no przecież o to właśnie mu chodzi, by te grupy dały sobie wreszcie spokój z chodzeniem na stadion.
A ja- widząc coraz to bardziej kretyńskie pomysły z kręgu tzw. "kumatych" i widząc ich niereformowalność - powoli przyznaję JF rację.
Zamknąć ten temat w pizdu. Zostawić tylko pierwszy post informacyjny. Jak JG bedzie miał coś jeszcze do przekazania, to na pewno nie bedzie problemu z dopisaniem. A wszelka dyskusja tutaj jest bez sensu, bo nie mamy wpływu ani na jedna ani na drugą stronę.
Geoś zamykaj temat!
Post Sterby dać na koniec i proszę zamykać.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)