3
[i]Kosanović sfaulował w polu karnym jednego z kieleckich napastników i Korona ma rzut karny
10
Jak na razie goście robią, co chcą z naszą defensywą - wchodzą w nią jak w masło. To dziwi o tyle, że aż trzech naszych obrońców to gracze szerokiej kadry pierwszego zespołu
16
To się musiało tak skończyć - Nowak przejął piłkę, z niesamowitą łatwizną wpadł w pole karne Pasów i strzałem między nogami Budakovicia otworzył wynik meczu[/i]
Jak widać z powyższych fragmentów relacji live, na próżno szukać zmienników naszej beznadziejnej obrony, wśród zawodników grających dzisiaj w meczu ME :(
-
-
Młoda Ekstraklasa - temat zbiorczy
89 Kal na raty pokonał serbskiego bramkarza i kielczanie prowadzą 3:1
88 Budaković ściął Jamroza i Korona ma rzut karny
87 Jamróz znalazł się w polu karnym i strzałem głową z 7 metrów pokonał Budakovicia
78 Gooooool!!! Łuczak dośrodkował z rzutu rożnego, piłka odbijała się w polu karnym od nóg zawodników aż wreszcie Rupa z metra wpakował ją do siatki!
Dramat Klubu ma głębsze podłoże.
K_tomas_S Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A ja jestem za tym żeby wzmocnić naszą młodą
> drużynę paroma zawodnikami z pierwszego składu
> .
wzmocnić?
byłem na meczu młodej. Jak ktoś chce pooglądać kabaret za darmo to zapraszam.
Kosanovic to jest dno dno dno, gorszy od Polczaka a tu naprawde trzeba się starac !!
Łuczak gwiazda wyciagnieta koszulka, 10 metrów taśmy, żelik na włosy i jazda...bo po co mam biegac.
Mierzejewski bez komentarza....
Czemu nie gral Suvorov ?
Może widziany Kucharski chce kogoś Kupić ha ha ha!!!
ME gra wesoły futbol podobnie jak 1 druzyna; ani bramkarza,ani obrony -Mierzej tez cieniutki na dodatek ze złości faulował za co dostał kartke,Serb cieniutki,Grzesiak -nie wiem kto go okrzyknął talentem?!,ani pomocy ;taki Łuczak powinien sie wyróżniac na tle reszty ale nic z tego,''atak ale chyba smiechu''-Korona praktycznie sama strzeliła sobie ta bramke.
Na meczu byli; Sajdi -widac że jeszcze utyka ale małolaty mialy radoche robiąc sobie foty i Suart .
Widac jak wygląda szkolenie młodzieży w Klubie -po prostu nikt z ME nie nadaje sie do 1 drużyny!!!
Ze swej strony chciałbym zwrócić uwagę na zawodnika z numerem 11 z kręconymi włosami. Bramkę strzelił może przypadkową, ale technikę posiada i wyróżniał się na tle reszty pseudopiłkarzy.
volt Napisał(a):
> byłem na meczu młodej. Jak ktoś chce
> pooglądać kabaret za darmo to zapraszam.
> Kosanovic to jest dno dno dno, gorszy od Polczaka
> a tu naprawde trzeba się starac !!
> Łuczak gwiazda wyciagnieta koszulka, 10 metrów
> taśmy, żelik na włosy i jazda...bo po co mam
> biegac.
> Mierzejewski bez komentarza....
> Czemu nie gral Suvorov ?
Suvorov pojechał już pewnie na kadrę
Co do Wróbla to u niego normą są wpisy typu:
"Brawo Cracovia!!! Spadek spadek Cracovia!!!!!!" - wpis z piątku
" Kazdy to powie Przemo wyje*** Cracovie!!!!!!!!! hahahaha Kubuś teraz mi możesz podskoczyc:P" 24 sierpnia
następnie chwali się że "jestem wolnym zawodnikiem od dzisiaj hehe:) craxa chciala za mnie 35 tys euro a dostanie piasek z plazy w ayia napie hahaha"
wcześniejszy wpis " pierdolona Cracovia rozjebac ten klub !!!!!!! koniec z pilka" i razem z Kacprem Tatarą, użalają się razem, cytat wróbla "ah szkoda gadac.. poprostu moj byly prezes i pracodawca jest takim idiotą ze brakuje dla niego skali:) "
Ktos powinien mu solidnie dać w twarz, jak zobaczy go kiedyś w Krakowie...
To tylko świadczy o głupocie tego zawodnika . A myślałem że to normalny chłopak .
A gdzie to wróbelek tak pisał ?
K_tomas_S Napisał(a):
> To tylko świadczy o głupocie tego zawodnika . A
> myślałem że to normalny chłopak .
> A gdzie to wróbelek tak pisał ?
na swoim koncie na facebooku
napier...alanie na Tabisza to jedna sprawa, ale zachowanie resztek klasy i honoru to druga...
Kogo to są wpisy ? Przemka Wróbla ?
Tak
13 dni później
I taki siermiężny zaciąg mamy....i będziemy się bujać z takimi przygłupami.....bo kilku /-nastu/ jeszcze biega w naszych barwach...
[i]Początek spotkania w Zabrzu - od środka Cracovia, która gra dziś na czarno. Gospodarze w jednolitych, czarnych strojach.[/i]
Przewalone, ciekawe czy sędziowie tez na czarno.
Czarny sen ..
W Zabrzu już 0:3. A mecz się jeszcze nie skończył. Grali/ją m.in.: Sasin, Krzywicki, Budaković, Uszalewski, Kosanović, Grzesiak i Łuczak.
pewnie dlatego im źle idzie że nie mają dopingu, to wg. jednego specjalisty kluczowy element wygrywania meczów, wczoraj się o tym dowiedziałem i już wiem na czym polega piłka nożna
dramat co sie z tym klubem dzieje ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)