a gdzie są Szwajdych, Szczoczarz, Misan i Pączek?
-
-
Młoda Ekstraklasa - temat zbiorczy
qtec Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a gdzie są Szwajdych, Szczoczarz, Misan i
> Pączek?
Szczoczarz ma kontuzje!
Matiomo Napisał(a):
> Czemu byl spalony przy tym karnym ja dalej tego
> nie rozumiem..
Piłka po strzale odbiła się od słupka, nikt jej nie dotknął i dobitkę zrobił wykonawca karnego. Akurat jemu jednemu nie wolno - ktoś inny musi dotknąć piłki wcześniej.
Edit:
Właśnie sprawdziłem w przepisach i gwiżdże się wtedy wolny pośredni z miejsca przewinienia.
To "wyborny pilkarz" Witkowski nie zbawil Mlodej Ekstraklasy? Moze po prostu jest na nia za dobry? ;)
Niestety obaj napastnicy ,którzy przyszli z Łęcznej Witkowski i Grzegorzewski na dzień dzisiejszy są bez formy:(
Natomiast bardzo szarpał Sacha.
Mecz przegrany pechowo. Bramka w wykonaniu naszego bramkarza Wróbla już na początku (po klasycznej Cabajadzie kiwanej z napastnikiem na polu karnym) a potem karny wykonany idealnie ...ino w słupek;)
To co naprawdę martwiło to fakt ,że jak grojek Legii uderzał z dystansu to szła petarda po której bramka (2-razy trafili w poprzeczkę) aż się trzęsła. Nasze strzały rachityczne , skrajnie rachityczne ...przez cały mecz jedno jako takie uderzenie z dystansu. Rogi też niepoważne wykonywane... dopiero w 90 minucie był jeden dobrze bity róg (tak rozgrywano "krótko" po czym zresztą żadnego zagrożenia nie było. Tak czy inaczej poza karnym to ze dwa gole powinniśmy wmaścić.
ps: ktoś ustalający terminy meczów ME jest chyba wielkim fanem westernu "w samo południe" :D ma to jakikolwiek sens?
Sacha po tym meczu to grajek do pierwszego skladu.Cała druga połowa ,to akcje jego stroną.Przyjemnie sie patrzyło na jego grę.DRAMAT - Witkowski oraz Grzegorzewski. Witkowski do drużyny z projektu SaNtO ;) Pewnie by pasował mentalnie ;) Grzegorzewskiego TROCHĘ tłumaczy okres po kontuzji.O bramkarzu nie wspomnę....z litości ;) Dużo kopacze (poza wymienionymi) biegali - chyba sobie wzieli do serca słowa Oresta :) .Sztab trenerski na dzisiaj to Orest,Wleciałowski,Filipiak - cała trójka bacznie wspólnie lipiła na grę kopaczy co chwilę wymieniając spostrzeżenia.....następnym trenerem w Cracovii będzie Jaaaanuuuuszsz Fiiiiiiiiliiiiiipiaaaak !!! To mój typ ;)
ian thorpe Napisał(a):
.Sztab trenerski na dzisiaj
> to Orest,Wleciałowski,Filipiak - cała trójka
> bacznie wspólnie lipiła na grę kopaczy co
> chwilę wymieniając spostrzeżenia.....następnym
> trenerem w Cracovii będzie Jaaaanuuuuszsz
> Fiiiiiiiiliiiiiipiaaaak !!! To mój typ ;)
Pan nie zauważył, że Janusz Filipiak jest w Cracovii nadtrenerem od kilku ładnych lat.
Dobrze chociaż, że na hokeju nie zna się tak dobrze jak na piłce ;)
Śmieszy mnie to jak niektórzy krytykują Witkowskiego i Grzegorzewskiego za słabą grę w ME. Dla tych piłkarzy gra w ME to jest kara i nie traktują tego poważnie. Bojar też nie grał dobrze w ME, jedynie to Wacek grał tam dobrze.
Bojar nie grał dobrze w ME ?:) Chodziłeś na te mecze?
Dla Witkowskiego wszystko jest karą :) Czeka na ruch ze strony Ancelottiego kiedy nie sciagnie Aguero i Pato:)
grał u nas dawniej w Cracovii II kopacz Szczoczarz - też mu się nigdy nie chciało biegać.Skończył w podrzednej lidze tzn.teraz decyzją trenera Płatka (to wszystko tłumaczy) na chwilę wrócił do Cracovii.Mam nadzieję ,że Szczoczarz i Witkowski skończą grę tam ,gdzie jest ich miejsce.Orest na 100% o to zadba.Witkowski po zejściu po pierwszej połowie meczu ,nie wyszedł nawet z szatni na drugą połówke.Odmówił tym samym propozycji pewnego kibica ,który w czasie gry w I połowie zaproponował Witkowskiemu ,by ten siadł na trybunie z krzeselkami ,bo stąd jest lepszy widok do oglądania meczu :)
Pierwsza sprawa to terminy meczów ''młodych''-ktoś jest albo chory albo złosliwy -jak mozna grać o godz. 11 przy takiej tenperaturze/podobnie mecz ze Sląskiem/,Wróbel poza głupią bramką bronił b.dobrze ,kolejny b.dobry mecz rozegrał Sacha ,niezle Klich ale za dużo kiwa zamiast podać piłke ,widzów komplet .
Miszczu2007 Napisał(a):
> jedynie to Wacek grał tam dobrze.
nie widziałem, ale z tego co słyszałem, to Baran też... :)
ian thorpe Napisał(a):
> Witkowski po zejściu po pierwszej połowie
> meczu ,nie wyszedł nawet z szatni na drugą
> połówke.Odmówił tym samym propozycji pewnego
> kibica ,który w czasie gry w I połowie
> zaproponował Witkowskiemu ,by ten siadł na
> trybunie z krzeselkami ,bo stąd jest lepszy widok
> do oglądania meczu :)
tak ie sklada, ze siedzial w drugiej polowie na trybunie i ogladal mecz
aaaaaaaaaa widocznie posłuchał ;) Ja go nie zauważyłem ,zmieniani zawodnicy po I polowie mieli jeszcze takie rozbieganie za bramką.
Miszczu2007 Napisał(a):
> Śmieszy mnie to jak niektórzy krytykują
> Witkowskiego i Grzegorzewskiego za słabą grę w
> ME. Dla tych piłkarzy gra w ME to jest kara i nie
> traktują tego poważnie. Bojar też nie grał
> dobrze w ME, jedynie to Wacek grał tam dobrze.
Dla Witkowskiego i Grzegorzewskiego mecz w ME z Legią był kolejnym etapem w walce o miejsce w składzie Cracovii. Na meczu był Lenczyk, który na pewno wyciągnie z ich występów odpowiednie wnioski. Tym razem test oblali, a jak Kamil będzie dalej tak podchodził do swoich obowiązków to raczej pożegna się z Cracovią, ale tym razem na zawsze i nikt poza jednym z forumowiczów nie będzie za nim płakał. Od meczu z Lechem minęło już prawie 1,5 roku, a od tego czasu Kamil częściej statystuje na boisku niż gra w piłkę.
Witkowski raus!
A Grzegorzewski ma (jeszcze) kredyt zaufania ze względu na kontuzję i niszczenie go przez Stawowego
trenerzy po meczu, także Orest
http://krak.tv/kategoria-9,film-658.html
i relacja ze spotkania
http://krak.tv/kategoria-9,film-659.html
Osobiście nie stawiał bym już na naszego bramkarza. Jest za dobry ;)))))))))))))
Dla mnie piłkarz, który nie daje z siebie 100% w meczu ME, nawet gdy mecz obserwuje cała wierchuszka trenerska powinien sobie już szukać nowego klubu. Jak taki grajek chce sobie wywalczyć miejsce w I drużynie jak nie udawadniająć, że ME to dla niego zbyt niski poziom. A to trzeba pokazać będąc lepszym od rywali i partnerów, a nie pokazująć, że gra tutaj z łaski i za karę.
Wróblowi juz dziekujemy! Gra sporadycznie w mlodej ekstraklasie i w ciagu tego czasu juz chyba 5-6 bramek ewidentnie zawalil!(na wyporzyczenie obowaizkowo albo sprzedac) do 3 - 4 ligi...bo narazie taki poziom niestety...
Sacha swietny mecz zeby w 1 druzynie sie tak pokazal...
Jak narazie wszystkie trzy mecze Sachy świetne, mam nadzieje, że Orest go zauważy, bo to jeden z lepszych polskich skrzydłowych młodego pokolenia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)