Bojar trzymaj się!!! Jesteśmy z Tobą!!!
-
-
z cyklu ludzie Cracovii: Marcin Bojarski!!!
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> Powiem szczerze ,ze nie ma co na tą "Łysą
> pałę" w tej sprawie się rzucać.
> Jest to kawał bezczelnego prowokującego
> publiczność skubańca ale w sobotę po prostu
> lekko popchnął Bojara (co i Marcin nie raz
> robił). Niestety Marcin bardzo pechowo upadł.
>
> Wracaj Bojar do zdrowia!
A to jest wątek o Bojarze , ależ popełniłem foux pas!!
No to mi tam Bojar nie pękaj , zrastaj się szybko i dokładnie!!!
Bojar nie przejmuj się [choć ciężko jest się nie przejmować gdy kontuzja nastąpiła w takim niefortunnym momencie] i wracaj szybko do zdrowia!
iwi nie wiemy jak sie Bojar prezentuje na treningach(chyba że Ty wiesz?) ale jeżeli do gazet mówi że zapiernicza to chyba tak musi być.. taki zawodnik jak on powinien grać. jeszcze raz mówie, że przypomina to sytuacje z Giza i obawiam się że Majewski się na niego uwziął.
Wacek z kolei nie ma co narzekać bo dobrze wie i wszyscy to widzą, że jest słabszy od Kuliga. więc głupio by mu było mówić, że należy mu się gra w pierwszym składzie.
co z tego że Nowak zapiernicza po całym boisku jak najczęściej jest bezproduktywny?
Khalid, mnie nie interesuje, czy Rocki bardzo chciał uszkodzić Bojara, czy tylko trochę, zrobił to co zrobił. Grząska murawa:) to nie jest coś, za co można by zrugać kolegę Kajaka, ja mu jeszcze życzę świeżba, owsików, grzybicy stóp i stulejki. Na razie wystarczy.
SaNtO Napisał(a):
SaNtO:
po raz kolejny pokazujesz, że wymądrzasz się bezpodstawnie.
Masz prawo pisać swoje zdanie, ale nie uzurpuj sobie prawa do bycia wszechwiedzącym.
Wątek o Bojarze - wracaj, Bojar, do zdrowia, dziękuję za wszystko, proszę o jeszcze!
ale nie odmówię sobie...
> iwi nie wiemy jak sie Bojar prezentuje na
> treningach(chyba że Ty wiesz?) ale jeżeli do
> gazet mówi że zapiernicza to chyba tak musi
> być..
jeżeli jedna z gazet... Tak, gazety wiedzą najlepiej. Jedna z gazet napisała niedawno, że w hokeju sprzedaliśmy mecz Sanokowi. Wiosną różne gazety pisały, że za parę tygodni wybuchnie afera z Cracovią i Wrocławiem.
> taki zawodnik jak on powinien grać.
> jeszcze raz mówie, że przypomina to sytuacje z
> Giza i obawiam się że Majewski się na niego
> uwziął.
Taaak... Tylko kto mi wytłumaczy, dlaczego - jak się popatrzy na grę Legii - Giza biega po całym boisku, wraca, walczy - robi to czego od niego chciał Majewski - i bez problemu ma miejsce w składzie?
Obawiam się, z całym, szacunkiem dla Gizy, że po prostu okazało się, że nie jest gwiazdorem pewnym miejsca w składzie i wolał walkę o skład w lepszym (jeszcze :) ) klubie. Co nie zmienia tego, że zrobił dla nas bardzo wiele.
>
> Wacek z kolei nie ma co narzekać bo dobrze wie i
> wszyscy to widzą, że jest słabszy od Kuliga.
Nie wszyscy, Santo, nie wszyscy. Ja nie widzę. Wielu tych co siedzi koło mnie też nie widzi. Ja wiem, Ty nie lubisz Wacka. Nie lubisz Rząsy. Nie lubisz wielu tych, co mają Cracovię w sercu. Ty masz swoją logikę. Ale nie dodawaj do tego umiejętności piłkarskich, bo obawiam się, że się nie znasz. To wynika z Twoich postów coraz bardziej.
Pierwszy mecz Kuliga... no dramat.
Teraz rzekłbym, że on jest mniej więcej na tym samym poziomie, co Wacek, tyle że grają inaczej. Pewne rzeczy on robi lepiej, pewne gorzej. Nie da się ukryć, że z Groclinem nasza lewa strona była bardziej nie do przejścia niż prawa.
Trener stawia na Kuliga, po to go wziął. Ja bym nie brał Kuliga, ale drugiego lewego
obrońcę. Kulig jest młodszy, wyrabia się. I dobrze, prawo trenera, brać tego, co chce, do składu. Życzę Kuligowi wszystkiego najlepszego, to jest teraz nasz zawodnik. I stara się, i gra coraz lepiej. Ale głupie knoty ma wciąż. W sobotę nie atakowany ni stąd ni z owąd zrobił z niczego przeciwnikowi kornera.
> więc głupio by mu było mówić, że należy mu
> się gra w pierwszym składzie.
Wacek to zawodnik z bardzo wysoką klasą, czego dał dowód wielokrotnie. Tak, jak wielokrotnie Santo dał na forum dowód swojej klasy. Innej trochę.
>
> co z tego że Nowak zapiernicza po całym boisku
> jak najczęściej jest bezproduktywny?
No, kolejna bzdura. Chyba Ty na inne mecze chodzisz.
Ile ładnych akcji zrobił w sobotę...
A kto wybił piłkę z pustej bramki? Byłoby 3:2 i zrobiłoby się nerwowo...
>
> --------------------------------------------------
po kolei...
Gazaty-ok gazety kłamią ale tutaj mamy słowa Bojara. mówi że zapieprza na treningach więc nie powiedziałby tego gdyby tak nie było
Giza-Giza nie zapierniczał po boisku od czasu kiedy Majewski zaczął go niszczyć. wcześniej jakoś niczego nie można mu było odmówić. zresztą ja oglądając Gize w Legii widzę go w takiej samej formie gdy grał u nas i trafił do reprezentacji
Wacek/Kulig-umówmy się Kulig jest praktycznie nie do przejścia i nie jest to tylko moje zdanie ale również siędzących koło mnie. w obornie jest turbo trzeba tylko popracować nad grą do przodu. pozatym gra 1000 razy lepiej głową. I nie ma sensu pisać, że nie lubię tych którzy mają Cracovie w sercu. Cracovia to nie ma być klub tych którzy mają Cracovie w sercu bo jeśliby tak było to bym się zgłosił do środka pola i zapieprzałbym tak jak Wiśnia pomimo, że nie miałby umiejętności (tak jak on). Ja lubię piłkarzy którzy dobrze grają w piłkę. Przykładem takich zawodników byli/są Giza, Citko, Świerczewski, Drumlak, Bania, Bojarski. I nie wiem kto tu się nie zna pisząc że Wacek jest lepszy od Kuliga.. sorry
Nowak-strzelił dwie bramki na pustą z Górnikiem i już piłkarz wiosny... teraz też nie mogę patrzeć na jego chaotyczne kiwki strzały i podania. Chciałbym żeby już go Jeleń zastąpił. Ewentualnie na skrzydłach Bojar i Plastik.
P.S co z tego że wybił piłkę z bramki? to świadczy że jest dobrym piłkarzem ?:) każdy kto by tam stał miałby obowiązek ja wybić
SaNtO Napisał(a):
> Nowak-strzelił dwie bramki na pustą z Górnikiem
> i już piłkarz wiosny... teraz też nie mogę
> patrzeć na jego chaotyczne kiwki strzały i
> podania. Chciałbym żeby już go Jeleń
> zastąpił. Ewentualnie na skrzydłach Bojar i
> Plastik.
>
> P.S co z tego że wybił piłkę z bramki? to
> świadczy że jest dobrym piłkarzem ? każdy kto
> by tam stał miałby obowiązek ja wybić
Tak w gwoli ścisłości oprócz tych dwóch bramek na pustą z Górnikiem strzelił jeszcze bardzo ważne z Bełchatowem,Pogonią, Widzewem oraz Lechem i Łęczną.Oprócz tego harował na całej długości i szerokości boiska i był zdecydowanie najlepszym piłkarzem Cracovii w rundzie wiosennej.Obecnie bardziej chaotycznym zawodnikiem od niego jest Pawlusiński.Paweł to dobry i pożyteczny zawodnik ,potrafiący grać obiema nogami i mogący występować na kilku pozycjach.
Bojar trzymaj się!!!!!!
Panie rumcajsie Majewski nie pozwolimy ci zniszczyć Bojara ,tak jak zniszczyłeś Gizę.
Bojar to nasza ikona i wielka wartość tego klubu.
Trzymaj się Bojar .Zdrowiej i wracaj szybko na boisko .
Jesteśmy z Tobą!
Wszystko będzie git. Jest tak ambitny, dwa tygodnie wcześniej zacznie trenować:)
Trzymaj sie Bojar....Obyś szybko wrócił do zdrowia i formy bo w przeciwnym wypadku Majewski będzie miał powód żeby się Ciebie pozbyć...
A my, żeby go zlinczować...
potter Napisał(a):
> Bojar trzymaj się!!!!!!
>
> Panie rumcajsie Majewski nie pozwolimy ci
> zniszczyć Bojara ,tak jak zniszczyłeś Gizę.
> Bojar to nasza ikona i wielka wartość tego
> klubu.
HAHAHAHA POTTER. Pierwszy raz się z Tobą zgadzam! Majewski wygląda dokładnie jak Rumcajs hehehehe.
4 dni później
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=1890&x=0
I super !!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)