Kojotki-Cracovia1-4:)
-
-
Hokej kobiet - temat zbiorczy ...
[quote='sterby' pid='1459584' dateline='1604426995']
Jak wygrana to 4-1 :P
[/quote]
Sterby, toć to na wyjeździe było ;) :D
87 dni później
Cracovia-Kozice 5-1
8 dni później
W Jastrzębiu 4-1 wygrana no i pasiaczki wygrywają serie B. Brawo!
4 dni później
Kiedy jest faza Play Off? Na stronie facebookowej naszych sympatycznych hokeistek jest napisane, że awansowały do Play Off, ale nie ma daty meczu :)
- Edytowany
Jeszcze trwa liga. Ostatnie mecze 20 lutego, więc pewnie tydzień później PO.
Dzięki za informację :) wiesz może, czy będzie na youtube transmisja?
12 dni później
Na stronie facebookowej hokeistek Cracovii pojawiła się dziś informacja, że pierwszy mecz ćwierćfinału z Unią Oświęcim odbędzie się w Krakowie w sobotę o godz. 12.00 i być może uda się zorganizować jakąś transmisję internetową :) rewanż w niedzielę o godz. 20.00 w Oświęcimiu :)
Nie wiem kto robi transmisję z dzisiejszego meczu, ale jeśli czyta to forum, to niech poprawi kamerę, bo obraz jest obrócony o 90 stopni.
... a gdzie ta transmisja?
Na stronie hokeistek:
https://m.facebook.com/KSCracoviaHokejKobiet/?locale2=pl_PL
Na początku myślałem, że to jakieś chwilowe problemy, które zostaną poprawione, potem próbowałem znaleźć jakąś opcję żeby obrócić obraz, ale chyba nie ma takiej opcji :(
4-6 ale było blisko
298 dni później
Dwie hokeistki Cracovii w reprezentacji Polski U18 na MŚ:).
https://hokej.net/artykul/powolania-na-zgrupowanie-i-mistrzostwa-swiata
215 dni później
Trzy nasze hokeistki powołane do kadry U18 :)
https://polskihokej.eu/posts/powolania-na-zgrupowanie-kadry-narodowej-juniorek-u18/1260?fbclid=IwAR03HLcQMJGx6_vJdt8-8cK4FzZoU7oa0KKnGBPeLqOx9IwAsRL3yFpMdMo
272 dni później
Reprezentacja Polski kobiet zajęła drugie miejsce na Mistrzostwach Świata Dywizji IB Kobiet 🙂:
https://hokej.net/artykul/na-zywo-polska-wlochy-wideo-stream-live
137 dni później
Cześć! Piszę tu bo być może ktoś się jeszcze interesuje naszą kobiecą drużyną i chciałby wiedzieć jak u nas wygląda sytuacja i może mógłby nam jakoś pomóc... Do momentu jak kierownikiem lodowiska był Pan Wojciech Stępak nasza sekcja korzystała z lodowiska na bardzo korzystnych warunkach. Co prawda miałyśmy treningi 22-23:00 ale nic za to nie płaciłyśmy. Do końca nie wiem czy za mecze klub coś płacił, czy też było całkiem darmo. W tym sezonie po zmianie kierownika lodowiska nasz kierownik Stanisław Cieślak rozmawiał kilkukrotnie z panem Woźniakiem (nowym kierownikiem lodo) i miałyśmy info, że również nie będzie problemu z lodem. Niestety na tydzień przed startem ligi okazało się że po pierwsze kierownik nie ma wolnych terminów w grafiku na nasze treningi a po drugie nie dostaniemy nic za darmo :) Byłam wczoraj na spotkaniu z nim aby ustalić jakiś kompromis, niestety kwoty jakie nam zaoferował to przy dwóch treningach tygodniowo i 10 meczach granych u siebie dają sumę ok 80tys brutto na sezon. Do tego dostałyśmy info, że nawet jak będziemy płacić to i tak nie ma opcji na wcześniejsze godziny treningów. W związku z tym stanęłyśmy przed dylematem czy rezygnować z gry czy nie... Same nie jesteśmy w stanie finansować tak dużych kosztów. Do tego dochodzą opłaty za sędziów, opiekę medyczną, transport na mecze wyjazdowe. Po rozmowie z dziewczynami doszłyśmy do wniosku, że nie wycofamy się z gry. Przyłączymy się do treningów amatorów, natomiast mecze domowe prawdopodobnie będziemy musiały rozgrywać na innych lodowiskach... Jeżeli ktoś z was zna jakąś firmę, która mogłaby nas choć odrobinę wesprzeć finansowo to będę wdzięczna za informację. Albo ma dla nas jakąś radę jak to ogarnąć teraz bo przyznam się, że trochę nas to wszystko podłamało. Dodatkowo poszukujemy chętnej osoby do prowadzenia naszej drużyny na meczach chociaż, ponieważ na ten moment również nie mamy trenera. W razie czego podsyłam kontakt bezpośrednio do siebie tel. 669360537
Pozdrawiam,
Wiola Ziółkowska
Ręce (i nie tylko) opadają...
Najpierw piłkarki ręczne, a teraz to. Czy ktoś zwija nasz klub?!
Nierząd Pani Kasprzyckiej ma się za to dobrze. Co za dno.
Jeśli będzie jakaś inicjatywa , chętnie finansowo wspomogę .
Co za chuje
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)