lub w kosmos ;)
-
-
Krzesełka
a tak poważnie, to trzeba dać napis, żeby wpuszczać tylko w krawatach. Kibic w krawacie jest mniej awanturujący się
Sugerujesz że krawat krępuje ruchy :-)
Jakby wszystkie krzesełka były czyste to napisałbym, że to fatum idąc za mysleniem TP
;-)
w krawatach na brudne krzesełka a bez na czyste. Ci w krawatach mniej się awanturuja;)
ale macie problemy ja tam wole brudne krzesełka ale w I lidze a nie w trzeciej. zresztą umyc wszystkie krzesełka na kazdy mecz to chyba ogromna kwota. więc apeluje drodzy PASIASCI Bracia i Siostry "NIE NARZEKAJMY I ZABIERAJMY NA KAZDY MECZ POD DUPE ZWYKŁA GAZETE"- i po problemie. zwracam sie o zamknięcie tego wątku!!!!
proto jestes w błedzie podłozysz sobie gazete wybiurczą i dopiero sie ubrudzisz!
To pod tą warstwą kurzu na Cracovii są krzesła ....
Niesamowite czego to można dowiedzieć się z forum.
Ja nie siadałem ,myślałem ze tam nic nie ma tylko beton i kurz ;-)
TOM76 - to juz zalezy od przekonan, ja pod dupe to ewentualnie gazety z koncernu springera wsadzam i w woreczku zeby sie nie pobrudzic. zwlaszcza Fakcik ma dobrą cenę jak na mecz
najprostszy sposob to nie siedziec
nie jestesy w teatrze a mecz powinno sie przezywac na stojaco ;)
co prawda to prawda - ja osobiscie nie pamietam kiedy na meczu usiadlem. znacznie lepiej by mi sie ogladalo gdyby byly takie barierki tylko do podparcia (byle by byly czyste hehe) :)
Ja zawsze przed meczem ide do kibla i z tamtad podpierdalam cala rolke srajtasmy i pozniej wyscieram te brudne krzeselka :) ale co z tego jak i tak caly mecz stoje tylko w przerwie usiade i zapale papieroska ;D
Ja w każdy meczu idę do kibla i nie mam srajtaśmy oj oj Panie "OświeceniaPASY " hehehe
A teraz na poważnie, płacisz wymagasz nie płacisz nie widzisz... a u nas jak płacisz to i tak nie widzisz krzesełek tylko $%#$#$#@#$% brudne są i tyle...
OświeceniaPASY Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja zawsze przed meczem ide do kibla i z tamtad
> podpierdalam cala rolke srajtasmy i pozniej
> wyscieram te brudne krzeselka ale co z tego jak i
> tak caly mecz stoje tylko w przerwie usiade i
> zapale papieroska ;D
Panie OświeceniaPASY
- oj, nieładnie...
rolka srajtaśmy to złotówkę kosztuje... nie stać Cię?
A zastanawiałem się w przerwie co się z tą srajtaśmą stało (nei potrzebowałem jej akurat)
a ona jest tam naprawdę potrzebna
- choćby po to, by przetrzeć sedes na którym trzeba będzie siąść
- a może Tobie akurat zdarzyć się taka potrzeba...
Nie po to klub załatwia toj-toje
dla ludzi chcących na meczu mieć zagwarantowane pewne podstawowe zabezpieczenia :)
by ktoś potem robił takie numery...
Naprawde, lepiej spodniami siąśćna brudnym krzesełku
niż w topjtoju mieć kłopoty...
O przykazaniu "nie kradnij" już nei mówiąc...
Agnan, masz 100% racji, bo różnie może być, a kłopotliwym było by chodzić na mecz na Ziemi ŚWiętej zawsze zabezpieczony w papier toaletowy w kieszeni.
Ale ja nie o tym. Chciałem tylko podkreślić, że sugestywnie to przekazujesz. Myślę o wyznaniu [i]"nie potrzebowałem jej akurat"[/i]. Zapamiętajcie to chłopaki, którzy wycieracie... krzesełka, bo może się tak zdarzyć, że nagle sami będziecie potrzebować. ;)
5 dni później
wczoraj na A krzesełka wręcz lśniły
to chyba tylko tam
Kercher w Praktikerze kozsztuje 299 zł kupic z trzy takie i w niecałe dwie godziny krzesełka by swieciły jak nowe
Narzekacie i narzekacie a w sklepiku klubowym ktoś patrzył?
[url]http://www.cracovia.pl/1s_sklep.php?n=152&kat=152[/url]
Są podkładki na krzesełka, do kupienia. I po co tyle krzyku.:)
Nie dość że siedzisz na czystej podkładce to jeszcze dalesz zarobić klubowi. :)
Więc nie liczcie na to że ktoś te krzesełka wyczyści.
I jeszcze do tego promocja!!! :)
[url]http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=1401&x=0[/url]
6 dni później
Krzesełka zostaną pościerane na derby.
8 dni później
moge powiedzeć, że świeca się jak psu jaja. Biel bije po oczach. praktycznie jak nówki.
Ale i tak kto by stal na takim meczu jak Derby.
Juz na Plocku mialem czyste:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)