Jedyne rozwiązanie: wygrana Austrii nad Niemcami 1. bramką i nasze zwycięstwo nad Chorwacją bramkami 4. O ile się nie liczy mała tabelka
-
-
Euro 2008
zac zauwaz jednak co bylo za lewandowskim - zobacz kto ciagnal za koszulke baka, w ten sam sposob jak lewandowski.
Za taką sytuację jak ta karnego sie nie gwiżdże, ale niestety wolno i tutaj jest pełne pole do popisu by wydrukować wynik meczu..... Dobrze, że odpadli Szwajcarzy jako gospodarze, Austriacy też odpadną i może będą w miarę normalne mecze w kwestii sędziowania..... Wiadomo, że szkoda tej sytuacji, ale niewielka, bo nasze szanse praktycznie prysnęły po wygranej Chorwatów nad Niemcami..... W razie dzisiejszej wygranej (zakładając, że Niemcy wygrają ze słabymi Austriakami) nasi z Chorwacją musieliby wygrać minimum 2-0,a to by było nierealne.... Jeszcze mielibysmy jakąś iskierke nadziei do poniedziałku, ale i tak z grupy byśmy nie wyszli.... Tak po prawdzie ten remis więcej daje Austriakom, niż ewentualna nasza wygrana w tym meczu.... Bo im wystarczy praktycznie tylko (a w zasadzie aż) wygrać z Niemcami.... Dlatego taka była decyzja sędziego, dzięki której jeszcze mają się czym emocjonować.... Krótko mówiąc: JUŻ PO MECZU CHORWACJA - NIEMCY bylismy za burtą i taka jest prawda..... Nie zmienia to faktu, że FARSA STRASZNA.
Pasiasty Tomku - gwizdek nie był za ciągnięcie za koszulkę, za ścięcie było.
Germańce tak pokazywali
TD Ty też masz podwójny paszport? czy o co Ci chodzi?
To co pokaza;o germańce to TD dziel przez 4. Wiadomo że będą pakozywać to co będa chcieli i przeważnie przeciwko nam będa się opowiadać. Ja tam ścięcia żadnego nie widziałem. ale skoro gwizdnął tego karnego to w tym samym czasie powinien gwizdnąc faul na Bąku.
Rozumiem , nie ważne co było sprawiedliwośc musi byc po naszej stronie?
[url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=382267369[/url]
powtórki na polsacie pokazują od ud w górę. ale po układzie nóg Lewandowskiego żadnego ścięcia wypatrzyć się nie dało.
Nie musi być po naszej stronie, ale taka prawda, że sędziowanie w tym meczu było troche pod gospodarzy ale tego można było się spodziewać.
Koniec tematu z mojej strony
[img]http://img116.imageshack.us/img116/7190/ilecidaliyw4.jpg[/img]
Miało być dobrze jest jak zawsze :(
Dziwnym trafem od początku spotkania powtarzałem że ten sędzia jest poprostu ustawiony. Decyzje ewidentnie pod gospodarzy. Prawda jest taka, że on zrobił to , co chciał i oto cała tajemnica.
Kiedy już doliczał 3 minuty to tylko mnie utwierdziło w przekonaniu że napewno jest kupiony. Przeczuwałem poprostu że coś się możę stać. Kiedy Bąk został zaatakowany, nie przerwał gry i nie odgwizdał faulu, ale zarządził powtórkę rzutu wolnego.
Odgwizdując karnego tylo się pogrązył. O ile mi wiadomo teraz mamy bardzo wysoką technologię sędziowską. Po to są kamery, powtórki aby rozstrzygać takie sytuacje spokojnie. On dziwnym trafem od razu podyktował jedenastkę.
No cóż, dzisiaj sport nie jest już sportem... jest pieniędzmi i tyle w temacie.
Rabarbar_1 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie musi być po naszej stronie, ale taka prawda,
> że sędziowanie w tym meczu było troche pod
> gospodarzy ale tego można było się
> spodziewać.
> Koniec tematu z mojej strony
Pozwole sie nie zgodzic z tą opinią.Bramka Brazylijczyka padła ze spalonego, nie podyktowany karny za faul Golańskiego. Do tego mozna dorzucic ten juz podyktowany kontrowersyjny karny. Ten sedzia był kiepski ale raczej nie tendencyjny.
Prawda jest taka że te kurwy z wysp nas przekręciły.
Ale gdyby Smolarek nie grał na czas przy narożniku a próbował zdobyć drugą bramkę z Krzynkiem było by po zawodach.
Co do śedziego to ten frajer Priedl który rzekomo był faulowany wogóle by nie doszedł do piłki bo ta spadła conajmniej metr za nim.Mogliśmy wygrac i przegrać ale w 93 minucie nie gwiżdże się takich karnych LUDZIE!!!!!!!!
WAŁEK i tyle i co tu dzieciom powiedzieć jaki ten sport przekręcony:!:!:!:!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
Koledzy z emigracji. Dojedźcie tego łysego skur^&*(na...... ;/
musimy wygrac 3:0 a austria musi wygrać 2:0 chyba ... co jest niemożliwe hehe kurwa ciekawe ile hajsu wzioł ten skurwiel
Kajak, akurat przy naszej bramce jeśli już to powinien zareagować liniowy, a nie on. Moim zdaniem ch@j z niego i tyle
A tak poza tym to kiche zagrał "morderca" , po chyja podawał zamiast strzelać??? no ale cóż , Podolski to onnie jest. Krzynówek też mi sie nie podobał , po buca tyle strzelał z dystansa??? same babole, no raz mu przwie weszło .
jedyny jaśniejsze postacie to Boruc, Saganowski i Roger , reszta nedza. Mam nadzieje że po mistrzostwach już tych emerytów nie bedzie/Krzynki, żurawskie, bąki, /
trzeba bylo grac i walczyc o druga bramke a nie bronic 1-0, ktore nic nam nie dawalo bo chyba nikt nie wierzyl ze wygramy z chorwatami dwoma bramkami..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)