- Leo, why?
- For money!
-
-
Euro 2008
Co do francji http://www.joemonster.org/art/9122/Ostateczny-dowod-na-globalne-ocieplenie-klimatu
Ale jednak zjednoczone siły berberyjsko - nilotycko- bantuańskie nie zmogły Europy :).
Rumunia - Francuska Afryka Zachodnia 0:0
a teraz mój faworyt 2 w jajko dostaje:(
ależ meczyk, włoskie gogusie 3:0 w pałe :D
Dementor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ależ meczyk, włoskie gogusie 3:0 w pałe
>
Ja również Dem jestem w siódmym niebie ;)
Brawo Holandia :)
Holandia do tej pory jest dla mnie najlepszym zespołem, fakt pierwsza bramka to pomyłka sędziego ale pozostałe dwie i cały mecz w ich wykonaniu był super. Boczni obrońcy grają tak jakby byli pomocnikami a czasami napastnikami podczas kiedy nasie sa przyklejeni do lini połowy i dalej ani rusz, a jaki juz jakis rad im wyjdzie to chwała...
Ważne by tylko Francja nie wyszła z tej grupy, reszta nieistotna :)
Ja mam pytanie: kto by wyszedł z grupy, gdyby się nie dało ustalić kolejności. Na przykład w rozgrywkach grupowych nie padła by żadna bramka. Nie jest to znowu przypadek aż tak skrajnie mało prawdopodobny.
Z tego co sie orientuje to losowanie.
No a nie lepiej byłoby zrobić same rzuty karne. Wprawdzie to jakiś "mecz" ułomny, a jednak jakaś sprawiedliwość, a nie przypadek.
To dziwne ale pierwsza bramka dla Holandii została zdobyta prawidłowo, winien wszystkiemu Włoch co go bolesci chwyciły poza bojskiem , osobiscie nie zdawałem sobie do tej pory sprawy ze cos takiego tkwi w przepisach, makaroniaże zresztą też...........
----------------------------------
Jesli chodzi o watpliwości Geosia co do kolejności , to w takim skrajnym przypadku nie decyduje losowanie ino ranking UEFA, przynajmniej tak twierdził polski Murinho ( Michniewicz Czesław).
Nizozemska - chyba idzie na mistrza
Kajak, polski Muhrinio to ma farbowane wąsy i synów: Skrzyńskiego, Przytułę i Banię
francja-rumunia nudnawo za to show Oranje - bezcenny! i to bez gwiazdy nr.1 Seedorfa!
uwielbiam jak makarony przegrywaja bo wtedy sa zmuszeni by atakowac,a na tym zyskalo widowisko (choc Donadoniego mi szkoda,bo pilkarzem był wielkim).
obiektywnie to ten przepis o braku spalonego,ktory dal Holandii 1 gola to jaies jaja! boje sie tylko,ze chlopaki van Bastena nie utrzymaja takiej formy w nastepnych (obym sie mylil). byloby pieknie gdyby wielki Marco powtorzyl sukces sprzed 20 lat tym razem jako trener.
włochy nie farta mieli, przeciez ta 1sza bramka PARODIA przepis
a trzecia to wogule ...heh
sytuacji mieli bez liku:)
nie wiem dla mnie i tak wygraja EUro, bo maja tylko 1pkt straty do Rumuni i Francji :)
w next. meczu nie zagra materazzi , zagra Del Pierdo odrazu i inna gadka bedzie:)
a Holandia...zawsze ladnie grala a nigdy nic nie wygrala...
Z taką grą Holandia ma szansę na finał. Oby Włochy nie wyszły z grupy.
Włosi wykorzystali już limit szczęścia na wielkich imprezach jak ME i MŚ na następne 50 lat.Jak sobie przypomnę chociażby mecz z Australią na MŚ i tych nażelowanych aktorów to mnie aż telepie.Włosi do domu!!!
Brawo Holandia!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)