80
-
-
Liczenie dyskutantów -pojedyncze wpisy (bez dyskusji)
nie wiem, czy sie wpisac:
raf pisze: [i]Prosze o pojedyncze wpisy osob, ktore sledza ten ferment [/i] - tak, sledze ten ferment, ale raf wczesniej proponuje: [i]Ale moze sprobujemy zliczyc tą forumowa rzeszę "gotową sie spotykac" sama ze sobą czy od razu z zarzadem[/i], a wtedy bym sie nie wpisywal, bo raz, ze do jakiejs dyskusji w realu to juz jest duuuuzo za duzo osob, aby dojsc do jakiegos ladu (o porozumieniu nie mowiac), a dwa, ze wsrod tych, ktorzy sie wpisali sa osoby, z ktorymi sie w zasadzie zgadzam, i to one bylyby moimi "reprezentantami".
no ale na wszelki wypadek: 81
Ja podobnie jak knur
82
83
84
85
86
jak knur
87
88
Osiemdzieśiąt dziewięć:D:D:D
A coz to za betlejemski spis ludności? Chyba nie tak mial w zamysle wygladac ten temat. 90 osob ma sie zebrac i dyskutowac o fermencie? Toz to bedzie jakis sejmik, "to normalnie masakra jakas jest";-)
Nie za bardzo wiem czemu ma sluzyc ten temat, ale poniewaz podobnie jak wazuuup identyfikuje sie z tezami knura wiec sie wpisuje...
90
Nie wiem co tu dają, ale też się wpiszę... a co mi tam
91
92
Chętnie wyrażę swoj pogląd na temat sposobu poprawy frekwencji i wyrwania sie z tego marazmu, patrząc z perspektywy 26 lat moich miłosnych uczuć do Cracovii i 200 km odległości od El Paso
O właśnie: Spis betlejemski! Zawsze na zajęciach z demografii, jak mówię o spisach, nie omieszqję wyciągnąć z torby Biblii i przeczytać odpowiedni fragmentu 2 rozdziału Ewangelii Łukasza. Jeżeli to ma być spis w stylu rzymskim, niech każdy zanim się tu zamelduje, uda do miejsca swojego urodzenia i stamtąd wyśle kolejną liczbę. Powstaje jednak pytanie: Co z takim osobnikiem, który się urodził w miejscu, gdzie jeszcze internetu nie założyli. Uda się na przykład do jakiejś odległej, zalesieonej dolinki w Bieszczadach gdzie ćwierć wieq temu się uropdził, albo na poleskie bagna. Jak się ma stamtąd internetowo odezwać skoro internetu nie ma? No trudno się mówi, jeżeli ktoś pochodzi z takiego zadupia, gdzie jeszcze w 2007 roq nie ma internetu jest pod kreską cywilizacyjną i nie zasługuje na to by go liczyć.
92
Witam
Zakładając wątek chciałem pomóc sobie
a takze mam nadzieje osobom dyskutujacym na temat spadajacej frekwencji na stadionie
w policzeniu sie
W ciągu 3 dni wpisało sie prawie 100 osób
Pozwala to ocenic skale zaintersowania formowiczów tematem frekwencji
Co do spotykania się to potter wysuwa konkretne propozycje
Ci ktorzy przyjda i beda ze soba dyskutowac moga teraz miec poczucie
ze sprawa jest wazna dla wiekszej grupy osób niz tylko Ci ktorzy przyjda
Nie wiem czy mozliwe jest wypracowanie wspolnego stanowiska
Bo wiele forumowych dyskusji dobitnie pokazalo
jak złozony zbiór indywidualnosci stanowi wspólnota kibiców Pasów :-)
Jednak jezeli istnieje tylko szansa na wspolne zabieranie głosu
w sprawach waznych dla Cracovii
to trzeba próbowac
Napewno warto dyskutowac zdajac sobie sprawe z faktów
A do faktow nalezy chciazby znajomosc liczebnosci dyskutantow
Badz spokojny Geopijatyku
Tobie oraz kazdemu z nas nie grozi zatrata w masie i tłumie
Zbyt wiele nas różni (także pięknie różni)
ważne jest jednak to że coś nas jednak łączy.
Wpadłem na pewien pomysł. Na stadionach dominują miejsca siedzące, które prawie całkowicie wyparły miejsca stojące. Jest chyba nawet jakiś przepis bezpieczeństwa, mówiący że obecnie można zajmować tylko ponumerowane miejsca siedzące. Czy nie można w każdym stadionowym krzesełq zainstalować małego czujniczka, ktory podłączony byłby do internetu. Na stronie Cracovii w odpowiednim miejscu stale pokazywałaby się liczba osób siedzących na stadionie. Byłoby to bardzo fajne:
Nocą "0", przed meczem stadion napełnia się widzami, cyferki rosną: 1-34-98-267-345-409-678-908-1567-2453-4766. Podczas przerwy, kiedy ludzie idą rozprostować kosci, qpić sobie kiełbaskę, odlać się liczba maleje. Po przerwie znowu rośnie. Po meczu stopniowo maleje do zera. Czy nie można by się poqsić o zainstalowanie takiego systemu?
czyli sektor C bylby pusty caly czas;)
94:D
95 ^^
BasiekKSC powinna wpisać 93
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)