W tym roku play-off był już prawdziwym wydarzeniem w TV!!!. Jest coraz lepiej w tym temacie!!!
Nie udało sie ...cóż problemy z halą + nieudani czecho-słowacy. Ale za rok znowu zagramy o mistrza...
a teraz idę zalać robaka...
-
-
APEL- absolutnie nie odpuszczać hokeja.
Za rok bedziemy jeszcze silniejsi.
Dwa lata temu brąz był szczytem marzeń a teraz smutno mi ze gramy o brąz.
To jest skala zmian.
Chce silnej Cracovii budowanej konsekwentnie i wyrwale.
Tak aby za za 5-6 lat podwoic ilosc tytułów mistrzowskich.
a tak swoją drogą po raz pierwszy od 4-ch sezonów coś się nam nie udało ...
w sumie nie taki dramat.
Kto nie przyjdzie na mecz z Stocznią to...
pewnie jest w Nowym Targu i wiadomo co robi z owcami tudzież kozami;)
Ja jestem dobrej myśli po REWELACYJNYM (nie boję sie użyć tego słowa ani capslocka) zachowaniu kibiców po ostatnim karnym (nie mówiąc o zajebistym dopiongu przez cały mecz)
Szczerze mówiąc w tej sytuacji (chyba najbardziej frustrującej jaką sobie można wyobrazić) obawiałem się bluzgów, wtsk, zamieszek i innych plag egipskich. A tym czasem rewelacja - "czy wygrywasz czy nie...", "Cracovia", "Dziękujemy", wszyscy hymn itd
Mamy świetnych kibiców i to jest budujące
no kibice się spisali na medal.
tylko jedno małe ale do prowadzącego dopng !!!! na tafli remis trwa 3 tercja a wodzirej zamiast robić to co w pierwszej tercji to jedzie Jasełka,Areczki i inne...no bez jaj.
i jeszcze pytam
kto jest odpowiedzialny za muzykę w tej hali ?????
masażysta goni z piórkiem w d.upie żeby ktoś włączył ostrą muzyke....ehhhh
no chyba że miała naszych zmotywować do walki shakira ze swoją balladą ?
marcin_ksc Napisał(a):
>
> no chyba że miała naszych zmotywować do walki
> shakira ze swoją balladą ?
własnie kto puszcza muzyke ...
nie było Jasełka i Areczki:)pzdr
Była Świstak była. Decyydująca tercja a my pozdrawiamy Arkę itp. W takich momentach powinniśmy się skupić na sobie i własnej drużynie.Ale doping prowadziłeś OK.Widziałem,że Ci strasznie zależy.Szkoda,że bębna nie było od początku,bo wtedy doping jest zgrany. Jeszcze żebyśmy pośpiewali Mistrzu mistrzu ty nas...kto mistrzem jest to by było fajnie:)
Kibicowanie ,doping najlepszy w Po lsce wszyscy są pod ogromnym wrażeniem,mam nadzieję że ww wtorek też nie zawiedziemy w końcu walczymy o brąz!!!Pozdro
chcial bym zobaczyc 2,5k na kazdym meczu o braz u nas ale watpie w takie liczby raczej. Choc bardzo chcialbym byc zawiedziony po konfrontacji :)
moze bedzie kibic z wysp na meczu wiec jak nic pasuje pokazac jak to u nas pieknie jest :)
Apel ----- > na wejście, jak już zaczynają się ustawiać na przywitanie z kibicami, proponuje "CZY WYGRYWASZ CZY NIE". Przemyślcie to, mam nadzieje że znajdzie się grupa która to zacznie. pozdrawiam
Bardzo jestem zbudowany postawą kibiców, ale także hokeistów po ostatnim karnym.
Doping był fantastyczny przez cały mecz, ale jak gdyby papierem lakmusowym ich postawy było to, co wydarzyło się po strzeleniu decydujacej bramki przez Różańskiego.Żadnego wyrazy dezaprobaty w stosunku do hokeistów Cracovii; brawa i okrzyki wspierające.
Pojedyncze osoby wyszły z hali.
Także hokeiści nie uciekli do szatni, byli przecież załamani, ale przeczekali hymn i zainicjowali lokomotywę.
Wielki brawa dla hokeistów za walkę w play-off i postawę po ostatnim meczu.
Kibicom szacunek za wszystko co było w piątek.
To wszystko po trosze osłodziło gorycz porażki.
Tak rodzą się wielkie drużyny.
SACRA CRACOVIA
Pasiakcinq - co znaczy [i]tak się rodzą wielkie kluby?[/i]
wielki klub narodził sie 13.06.1906, a teraz tylko potwierdzamy swą wielkość :)
Knur, oczywiście, że miałem na myśli drużynę hokejową.
Ta porażka,będzie początkiem hegemonii Cracovii w najbliższych latach na taflach lodowych Polski.
SACRA CRACOVIA
"Kiedy wygrywasz masz szanse pokazać klasę jako sportowiec.Kiedy przegrywasz masz szansę pokazać klasę jako człowiek",ktos kiedys tak powiedzial uważam te slowa za motto zyciowe sportowca,dzialaczy i kibiców!!!Kibice i hokeiści pokazali klasę ciekawy jestem postawy działaczy???Jezeli ma w Krakowie dalej istniec i rozwijac sie sekcja hokeja- powinni dzialacze podejść do sprawy bardziej profesjonalnie to co bylo w tym sezonie to prawdziwa prowizorka na każdym polu,począwszy od szkolenia dzieci i mlodzieży po ekstraligę.Hokeiści Cracovii z tak słabą druzyną /tylko Polacy /i czesto grając na dwie piątki /remont hali/skończyli sezon na pierwszym miejscu, można to uznać z nielada wyczyn .Wszystkie kluby mają ogromne wsparcie ze strony pieciu stranierii,ktorzy muszą byc lepsi niz Polacy, Cracovii w tym sezonie nie pomógł nikt .We wtorek idziemy wszyscy na mecz bo chłopakow czeka ostra walka,mam nadzieję ze my troche pomożemy- nie będzie łatwo.pozdro Hej heja heja !!!!
Mam nadzieję, że będzie nas więcej niż na Podhalu ...
CZY WYGRASZ CZY NIE, JA I TAK KOCHAM CIĘ, W MOIM SERCU PASY I NA DOBRE I NA ZŁE !!
swistak! Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie było Jasełka i Areczkipzdr
Jasełka nie slyszałem ale Arka była napewno conajmniej 2x. Świstak hokej to zupełnie inna dyscyplina niz pilka nozna, zwroty akcji dzieja się w przeciagu sekund i trzeba odpowiednio reagować.
Zcalym szacunkiem dla Swistaka ale my po prawej stronie radzilismy sobie z dopingiem znacznie lepiej! Tak jak napisal Torreador, hokej to inna bajka i trzeba zupelnie inaczej reagowac!
Co do wtorku to tez uwazam ze na wejscie na pelnej ku.rwie wszyscy jedziemy: CZY WYGRYWASZ CZY NIE.....
Pozdro dla wszystkich ktorzy w trzeciej tercji razem z nami przerwali WTSK aby zaczac HEJ PASY GOOL NIEMAL TAKIE JAK W I TERCJI!!!! :)
Jestem po wielu rozmowach na temat meczu i wszyscy podkreślają, że mimo porażki w p/finale gorycz osłodziło zachowanie publiki, ale i z klasą zachowanie hokeistów.
Panowie to co się zdarzyło po meczu napawa mnie prawdziwą dumą że jestem kibicem Cracovii!
Nasze zachowanie docenił też trener Podhala, mówiąc o kapitalnie dopingującej publice!
Tak trzymać!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)