Przed nami kolejny mecz, w najbliższą sobotę o godz 16:00 z Odrą Wodzisław na wyjeździe.Nie będzie łatwo ,bo Odra broni się przed spadkiem i będzie chciała u siebie odrobić punkty, które mimo niezłej gry straciła w Lubinie.Cracovia jest teoretycznie mocniejszą drużyną ,ale prawdziwą wartość obu zespołów zweryfikuje boisko.Odra przed sezonem straciła swojego najlepszego strzelca Chmiesta, w jego miejsce przyszli, po nieudanej przygodzie w QPR Czerkas oraz Grzegorzewski.W zespole Odry nie ma jakiś wybijających się zawodników ,a o ich sile stanowi zespół.Najlepszymi zawodnikiem Odry wydają się być pomocnicy Woś,Radzewicz,Nowacki,Muszalik czy Malinowski ,który w tym meczu jednak nie zagra ponieważ w Lubinie otrzymał swoją 4 żółtą kartkę ,oraz znany z epizodu u naszej sąsiadki obrońca J.Kowalczyk.W Odrze występuje też nasz były zawodnik Stanisław Wróbel,który w ostatnim meczu grał w wyjściowej jedenastce.
-
-
Odra Wodzisław - Cracovia 0 : 1
Jeżeli zagramy tak ambitnie jak w meczu z Legią powinnismy ten mecz spokojnie wygrac. Myśle że Giza wyjdzie już w pierwszej jedenastce i to będzie in plus. Z Wodzisławia odszedł Chmiest który siał zament, ostatni mecz w lidze przegrali (1-0). Musimy wygrac z Odra bo jak nie z Odra to z kim...
Będzie trudny mecz. Bardziej wierzę w zwycięstwo z Lubinem w Krakowie, niż w zwycięstwo w Wodzisławiu.
Dariusz720 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jeżeli zagramy tak ambitnie jak w meczu z Legią
> powinnismy ten mecz spokojnie wygrac.
zac:
> W Odrze występuje też nasz były zawodnik Stanisław Wróbel,który w ostatnim meczu grał > w wyjściowej jedenastce.
Jeśli przemiły skądinąd Stasio Wróbel będzie trafiał w bramkę tak jak w meczach ligowych w czasach, gdy grał w Cracovii, to powinniśmy ten mecz spokonie wygrać :D
sorry ze nie pisze na temat ale coraz bardziej denerwuje mnie to ze albo ja nieznam takiej strony albo poprostu niema takiej strony gdziemoglbym sobie zobaczyc skroty meczow Cracovi tj. z legia
lub tez skroty ze wszystkich spotkan polskiej ligi !
kiedys istaniala strona ''pasy straszne '' tam mozna bylo cos po sciagac ale juz tego niema
teraz na dodatek nie dziala strona 'bramki polakow'' tam tez udawalo mi sie ogladnac polska lige
a co najgorsze na na zadnej stronie cracovi nikt nie dba o takie tez filmiki skroty
a jak juz sa to jakies stare mecze!
jesli ktos zna jakas stronke to bylbym wdzieczny
.. ciezko sie zyje poza granicami kraju i nie widzac zadnych bramek polskiej ligi niemowiac juz o Cracovii :)
co do odry licze ze wygramy i ze bede mogl zobaczyc gole hehe :)
www.onet.pl , www.interia.pl
Ja proponowałbym wystawienie w bramce Olszewskiego, bo po dobrym meczu z legią u Cabaja może być dramat...
"miedziowy" Mourhinio prawił, ze odra grożna bedzie na wiosne więc trza na nich baczyć, tym bardziej, że dotychczas była dość jasna perpektywa spadlu łęcznej i Arki - a teraz to już nie wiadomo i mogą walczyć podwójni
Ja podzielam zdanie, że bedzie ciężko. Na szczęści obrony Odra nie ma wybitnej trzeba to wykorzystać. A w naszej defensywie zwrócić uwagę na Wosia i Radzewicza bo są to zawodnicy, który potrafią kreatywnie zagrać. Obaj w meczu z Lubinem mieli kilka niebezpiecznych wrzutek. A Woś do tego jest niezły w grze 1 na 1. Nie wiem czemy w sobote Nowacki nie grał, bo to naprawdę dobry piłkarz pamiętam go z czasów młodzierzówki gdy potrafił nawet strzelać bramki. Na jesieni zaliczył też ze dwie asyty w Groclinie jednak nie dostawał zbyt wielu szans na grę.
ze bedzie ciezko wiemy wszyscy,zwlaszcza,ze gramy inaczej z druzynami teoretycznie sla-
bszymi :) mecz ten zweryfikuje po czesci,na co stac nasza Cracovie w tej rundzie ..
jestem dobrej mysli :)
p.s
jesli chodzi o ogladanie i relacje z meczow Cracovii,to sam wiem jaki to jest wielki
problem dla kogos, kto mieszka po za granicami Polski :(
polecam http://www.dailymotion.com/allgoals_info/1 oraz www.allgoals.info
dowiedzialem sie o tych stronkach,z tego forum :)
Nesta mi strona dziala www.bramkipolakow.net
Rozgromimy ich 0:1.
Pasiak Krk dzieki ze podales mi tego linka bo niewiem dlaczego caly czas wchodzilem przez bramkipolakow.com a nie net :)
volker tez dzieki :)
niema sprawy, a co do meczu to mam pytanie Odra wymienila murawe czy dalej ma to "poletko" ?
Podzielam wasze zdanie: Nie będzie łatwo.
Słyszałem, że po meczu Geo zaprasza na herbatkę ;)
To sie wbijamy :D
http://tiny.pl/trb9
już w innym wątku było: www.AllGoals.info
Zula napisal(a)....
= już w innym wątku było: www.AllGoals.info=
przeciez wyraznie napisalem z skad wzialem te adresy :)
no tak... jak strzelimy gola i bedzie "kołyska", to Geoś pomyśli, ze to dla jego córki ... :):):)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)