piekne dziek,zadzialalo,jeszcze raz dzieki
-
-
CRACOVIA - PODHALE play off 3 : 4 - temat zbiorczy
piątek i niedziela będą należeć do nas.
W III tercji powinniśmy ich dojechać a tu lipa.
No cóż piątek i niedziela muszą być nasze :)
No to porażka,szkoda.Teraz pora wracać na nasze lodowisko i musimy wyjechać stąd na mecze do NT z wynikiem 3:2 dla nas.
No cóż.Nie dobrze że przegraliśmy ale jak widać nie ma co nażekać bo drużyna widać walczy ambitnie chociaż nie potrzebnie kary łapią. Czuje że będzie dobrze i wejdziemy do finału z wynikiem 4:2 w meczach.
Niestety znowu porażka i znowu Podhale bliżej finału:( Co prawda wystarczy wygrać wszystkie 3 mecze u siebie, ale czy jest to do osiągniecia??? Będzie to bardzo trudne.... Cóż, żeby myśleć o awansie trzeba 2 najbliższe mecze w Krakowie wygrać.... Nic już nie mówię na temat naszych szans na awans, powiem tylko krótko: BĘDZIE BARDZO CIĘŻKO !!!!!
Pesymista :D ... Choć może jednak realista ?? ... Ja tam wierzę w Pasy !!!!!!
Już dziś widać, że newralgicznym meczem dla tej pary będzie wtorkowy mecz w Nowym Targu (za tydzień).
Trener Podhala - Pysz uważa, że sedziowie pomagali Cracovii nie tylko w tym meczu, ale... też w dwóch poprzednich. Pierwszy mecz wygrało Podhale 4-0 i jak tu można mówić o sedziowaniu pod Cracovię??? Z kolei drugi mecz widziałem w TV i wydawało mi się, ze sędzia sędziował trochę po gospodarsku, a już na pewno nie pod Cracovię! Chyba, że nie znam się na hokeju... Co by jednak nie mówić, taka wypowiedź budzi niesmak!
oni sa jacys po.je.bani,
wygrywaja - zle
przegrywaja - zle
a gdzie taki wywiad?
rok temu tez przegrywalismy z Podhalem 2-1 po 3 meczach ale w tym roku nie mamy napewno tak dobrych obcokrajowcow i to mie najbardziej martwi na przyszlosc i w tym widze sporą slabosc
Ale przegrywaliśmy 2:1 i jechaliśmy na mecz do NT ,teraz wynik po 3 meczach jest identyczny, ale z tą małą różnicą ,że następne 2 mecze gramy w Krakowie.Będzie dobrze trzeba być dobrej myśli.
No wygraliśmy, super nie oglądałem meczu bo jestem chory a może to i dobrze, dzisiaj się bardzo cieszę i mam nadzieję że mecz w piątek powtórzymy, no i w niedziele hehehe
nie doczekanie twoje:)mecze w Krakowie ,naleza do Nas ,pamietaj.
spoko Podhale znowu gra na 3 formacje...
musimy w piątek wygrać...
a w niedzielę to już padną...
śmieszą mnie wypowiedzi o sędziowaniu...
może to jest takie zabezpieczenie...
bedą się tłumaczyć: "od początku sędziowanie było pod Cracovię i dlatego przegraliśmy"
po prostu Górale sprytne są i sprytem wiele spraw załatwiają. Grozi Wojas odejściem więc od początku krzyczą o sędziach ,żeby w razie czego przedstawić przegraną "byliśmy lepsi to sędziowie Cracovie forowali"...w sumie w sytuacji zagrożenia ekonomicznej podstawy ich egzystencji zrozumiałe postępowania :D
ps: powyższy tekst był dla kawału jakby kto z gości z NT nie zrozumiał;)
Mślę , że w Piątek spokojnie wygracie przy takim sęziowaniu byłoby wielką sztuką nie wygrać.
WY JESTESCIE PODUPCENI !!!!!!!!! nie wytrzymalem , przepraszam , a po drugie to nie wiesz ze juz mamy KUPIONY AWANS DEBILU JEDEN Z DRUGIM ?? ??
taa... w piątek sędzia będzie dla nas bramki strzelał... a jak nie to kary bedzie sypał oczywiście niesłuszne... ;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)