ok. wszystko prawda, ale mialby nieodczuwalnie mniej jakby dal troche, a dla nas ODCZUWALNIe wiecej pieniedzy na dzialalnosc klubu. podkreslam ze ja nawet nie chce szalonych wydatkow, ale marzy mi sie troche odwazniejsza i bardziej zdecydowana polityka finansowa klubu-z wiadomym umiarem.
-
-
Transfery cd. niekończącej odyseji :) [temat zbiorczy] - temat się wysypał to jest archiwum jest nowy wątek
Profesor nie musi dawać więcej ,choć oczywiście wszyscy by tego chcieli.Alternatywą jest znalezienie drugiej bogatej firmy mogącej np podwoić nasz budżet.Rzecz w tym że u nas nikt tego nawet nie szuka .Bo i po co ?.Środek tabeli to dla ,,prezesów''najlepsze rozwiązanie nikt sie nie czepia ,a kasa się zgadza.A że czasem trzeba oddać należne służalcze pokłony to nic.Nowa firma to dla ,,prezesów''nie potrzebny intruz .Jeszcze wylazł by jakiś ,,trup''z szafy.
na 90minut w transferach pisza ze Grzegorz Baran wybiera sie a raczaj jego osoba jest zainteresowany BOT....
on by mi pasował w PAsach...
A Celebana już Zabrze ściąga. Spieszmy sie!
znowu nikogo nie kupimy.ta gadka że niby 3 miliony są na transferyto po to żeby "nie było".
I takie zdanie chyba ma najwiecej kibicow... niestety...
Ja znowu codziennie wracajac z pracy wchodze z nadzieją na forum, tudziez 90minut.pl ale niestety codziennie to samo - czyli nic, cisza.. Moze juz jestem przewrazliwiony ale zapowiada sie na powtorke z rozrywki. Kurw* ma*.
chodzą słuchy,że sa prowadzone rozmowy z napastnikiem Hamlet Mchitarjan
gostek ma podobno "kopyto";-)
jest ktoś dla nas idealny... :) ale tylko ze wzgledu na wzrost :)
sportowefakty.pl
Marcin Garuch - to nazwisko pewnie słyszało niewielu. Jest jednak w tym zawodniku coś niezwykle charakterystycznego. A mianowicie - wzrost. 18-letni pomocnik Miedzi Legnicy jest najniższym zawodnikiem w historii polskiej piłki!
Garuch mierzący jedynie 154cm wzrostu jest wbrew wszelkim pozorom bardzo szybkim i dobrze wyszkolonym technicznie zawodnikiem. Dla mnie wzrost nie ma większego znaczenia w trakcie gry. W życiu codziennym także nie mam z tym problemów - mówi sam o sobie.
W drugiej lidze zadebiutował dwa miesiące temu podczas meczu z Unią Janikowo, wchodząc na boisko kwadrans przed końcem spotkania. Już w następnym spotkaniu został powitany przez sympatyków Miedzi gromkimi brawami. Cieszę się, że zyskałem zobie poparcie kibiców - opowiada z uśmiechem na twarzy - Są fajni i potrafią docenić piłkarzy. Przychodzi ich teraz co raz więcej i to również cieszy.
Będę o ewentualnej zmianie rozmyślał po sezonie - odpowiedział Marcin zapytany o chęci zmiany barw klubowych, jeszcze zanim się dowiedział, że Miedzi już nic nie uchroni przed spadkiem.
Będziemy z ogromnym zaciekawieniem śledzić losy tego zawodnika. Dwie bramki zdobyte podczas meczu z Polonią Warszawa z pewnością przykuły uwagę niejednego trenera. A więc być może spełni się marzenie "małego", jakim jest gra w ekstraklasie.
Utalentowany, młody pomocnik na boiskach drugoligowych rozegrał 6 spotkań. Wszystkie były ostatnimi w barwach Miedzi. Ma na swoim koncie wspomniane wcześniej dwa gole zdobyte przeciwko Polonii Warszawa. Miedź spada do trzeciej ligi, a Garuch nie ma jeszcze profesjonalnego kontraktu. Czy pomimo tego pozostanie w swoim klubie? Tego jeszcze nie wiemy, ale zapewne śni o grze w GKS-ie Bełchatów oraz Wiśle Kraków. To moje dwa ukubione kluby, bardzo chciałbym w którymś z nich grać - kończy z nadzieją, że ten sen się kiedyś spełni.
jak to wiekszość tomków ma .. uwierzę jak zobaczę , a na razie opowieści o transferach wkładam miedzy bajki
wiecie dlaczego lista Majewskiego bedzie znana za mniej wiecej 10 dni..?
bo wtedy, stwierdzenie że w Polsce niema (już) przyzwoitych zawodników za rozsądne pieniadze stanie się aktualne..bo ich (już) nie będzie..
zaczniemy ich szukać za granicą a wszyscy dobrze wiemy że ich żądania finansowe są wygórowane..
przejdziemy do wariantu że najlepiej grac swoimi zawodnikami i sprowadzimy naszych z kmity..
mój post to chyba efekt wczorajszego meczu..
właściwie to wierze i mam nadzieje że poza chłopakami z kmity ktos nas jeszcze wzmocni.
odbiegając od tematu wole Cracovie bez transferów,bez Gizy,Barana,Wiśni,Kłusa ale z kibicami co jeżdzą w pare stówek na wyjazd..
żeby coraz bardziej nie powiększał się dystans między nami a psiarnią..
żeby wynik nie miał znaczenia i nie powtórzyła sie sytuacja że nas 70, ich 400..
bo przed nami bardzo konkretne wyjazdy na śląsk i zagłębie..
te ancymon widze doła zlapałes ...
głowa do góry od poniedziałku bedzie lepiej ...
;)
wróciłem nad ranem a obudziła mnie procesja..
już mi lepiej..
pozdro!
Ancymon tak na prawdę lista Majewskiego jest już dawno znana.Mnie osobiście ona zainteresuje pod koniec okna transferowego .Wtedy będziemy wiedzieć jak skuteczni byli działacze i kogo udało sie ściągnąć.Ujawnienie jej teraz to by była samobójcza bramka podniesienie cen i uaktywnienie sie konkurencji.Ci co się chwalą kogo to nie ściągną z reguły się tylko chwalą.
Kłusa załatwili po cichutku i skutecznie.I tak nie załatwiają -metoda faktów dokonanych.
Dla mnie to mogloby wogole nie byc calej tej listy, byle tylko w koncu wzmocnic zespol..
CELEBANA ! wrocmy do sprawy transferów ^^
Panowie ...przypominam ,że temat jest o transferach...
A JAK MACIE COŚ DO SIEBIE TO ISTNIEJĄ na forum "Prywatne wiadomości".
Mam pytanko dot. klubu z którym zagraliśmy w gali 100 lecia, czyli z Nacional Montevideo. Czy przypadkowo Cracovia nie miała z nimi współpracować w zakresie pozyskiwania zawodników? Może by pasowało odnowić ten kierunek?
W polskiej branży footballowej mówią, że Cracovia prawie dogadała się z napastnikiem. Chłopak jest z niższej ligi, z zachodniej Polski i oczywiście z kartą na ręku. Moje zdanie w przypadku tego napadziora: brać póki chłopak jeszcze się nie rozmyślił.
Własnie brac szybko, bo w kolejce po niego sa tez inne kluby.
z której ligi??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)