13.06. Pearl Jam w Chorzowie ...
03.07. Red Hot Chilly Peppers w Chorzowie ...
wybiera sie ktos z pasiaków ?
-
-
PJ & RHCHP ...
ja pewnie pojade,choc jak bylem na rhcp w londku w 99 tom sie mocno rozczarowal (gwiazdowali i krotko grali),pearl jam od 3 plyty mnie slabo kreci ale koncerty ponoc rewela,wiec trzeba jechac.
PJ na koncertach to jest to co tygrysy lubią najbardziej ...
mam kolekcję koncertów z całej ich historii istnienia od MTV Unplugged z 16.03.1992 roku począwszy na Perth z 25.11.2006. skończywszy wiem co pisze ...
:D
byłem w czerwcu 2000 w Spodku na pierwszym koncercie normalny odlot ...
a co do płyt od 4 w górę to na koncertach "bronią" sie doskonale ...
myslałem ze ostatnia ich płyta jest najgorsza z całokształtu ale po wysłuchaniu jej w wersji "live" zminiłem zdanie ...
a papryczki ...
hmmm ...
bardzo ich lubię i zagadzam się z tymi którzy twierdzą, ze 2 ostatnie płyty im nie wyszły ...
nie nie wyszly-poszli w strone komercyjnych hiciorow,a szkoda bo blood sugar sex magik i one hot minute to kroki milowe w muzie
ja wyzej oceniam Mother's milk.
Ja dodałbym do tych koncertów jeszcze GENESIS , choć to inne klimaty , moje klimaty
Genesis to trochę nie ta epoka ...
z "tamtych" czasów zdecydowanie preferuje The Police ...
;)
a z jeszcze wcześniejszych: Led Zeppelin,Pink Floyd czy Black Sabbath ...
jakis czas temu przestalem wierzyc ze red hoci przyjada a tu taka niespodziewajka :D
jedziemy jedziemy
widzę ze nie bede sam ...
na Red Hot obowiązkowo!!
-Robert- Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> z "tamtych" czasów zdecydowanie preferuje The
> Police ...
>
> a z jeszcze wcześniejszych: Led Zeppelin,Pink
> Floyd czy Black Sabbath ...
>
O, to to.. szczególnie 'Message In A Bottle'.. eh, oszalałbym :).. podobnie jak na trzech niżej wymienionych kapelach.. albo nieśmiertelni Status Quo ;)..
RHCP i Pearl Jam to niestety nie dla mnie.. nie moje klimaty, ale bede obserwował to (nie na koncercie), bo jakby nie było ciekawe muzyczne wydarzenie..
co do kapel z, że tak powiem, teraźniejszości to czekam na: Toola, Machine Head, Fear Factory, Slayera..
-Robert- Napisał(a):
> Genesis to trochę nie ta epoka ...
> >
> a z jeszcze wcześniejszych: Led Zeppelin,Pink
> Floyd czy Black Sabbath ...
>
> _Robercie_ ,powinno Cię zatem zainteresować to:
[url]http://muzyka.gery.pl/cms/?id=31738[/url]
przez sygnaturkę Elwooda odkopałem sobie jedyną kasetę BLS jaką posiadam: Stronger Than Death. dalej mi sie podoba :)
na koncerty się napaliłem, choć bilety tanie nie będą. myślę, że choć jeden zaliczę.
To ja bym się dołączył, może z Edkiem Macurą i jeszcze kilkoma kolegami z Wodzia. A gdzie można qpić bilety i w jakiej one są cenie?
jak będą jacyś zwiślacy to można się z nimi ponap.ierdalać żeby im pokazać, kto jest lepszy.. :)
Ro Man, a możemy Ciebie wytypować do ustawki. Masz kilka miesięcy do przygotowania się. Qp sobie hantle, gumy, rękawice boxerskie i gruszkę do boxowania.
Elwood Napisał(a):
> _Robercie_ ,powinno Cię zatem zainteresować
> to:
"ten" Black Sabbath to juz nie jest "tamten" ...
ze starych kapel bez zastanowienia poszedł bym na Pink Floyd i The Police ...
byłem na Stingu pare lat temu w Wawie na stadionie nomen omen gwardii ...
knurze.....goraco polecam ostatnie dwie płyty BLS
Robert - dla mnie Black Sabbath z Dio to wielkie wydarzenie
Z Ozzym BS oglądalem 2 razy na zywo i bylo to nieco rozczarowujące...
145 dni później
no i jak tam panowie?
ja jestem rozdarty po wczorajszym koncercie:
na +
* jakosc wykonania utworow (wirtuozeria)
* improwizacje (bebny + trąbka = miazga :), no i finish tez mocny)
na -
* czas trwania
* zero kontaktu z publiką
Napewno nie żałuje że sie wybrałem, choć pewien niesmak pozostaje.
czhili podobnie jak w 99,saaaaaaaaaaaaaaaad
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)