Ja też uważam, że ceny karnetów są o.k. Kontynuacja na c to 126zł raptem 26 więcej niż 100 proponowana na pierwszej stronie tego tematu. Ja mam karnet na b8 jeśli to kogoś interesuje, choć wątpię. Atmosfera jest tam fajna mieszanina dopingu z lożą prześmiewców. Jeścze nie zdarzyło mi się, żeby ktoś nie ustąpił z mojego miejsca gdy mu zwróciłem uwagę, a zdarzali się i podpici duzi chłopcy. U nas tylko jest problem, bo przychodzi sporo dzieci bez biletów (sektor rodzinny) i jakoś trzeba się pomieścić.
Jeszcze ok. 5 tygodni do meczyku!!!!!!!!
-
-
KARNETY - wiosna 2007 r. - UWAGA KUPUJĄC BILET NA PIĄTKOWE PODHALE KUPUJE SIĘ KARNET Z 10% zniżką!!!!
Karnet kupuje od 3 ligi, gdy jeszcze nie było kolejek przed kasą ( chyba jedna była tylko otwarta). Oczywiście, że cena rośnie ale nie oglądamy Pogoni Staszów tylko tą z Piotrcova, Górnika Wieliczka tylko tego z Zabrza itd. ....
Kilka lat w tym samym miejscu, Ci sami dobrze znani ludzie, ciekawy doping ( B8).
Szkoda jedynie że Klub nie chciał zachęcić do kupna karnetów poprzez dorzucenie meczy PP i POE. Karnet i tak kupie!
ja myślę że na mecz z Radomiakiem karnetowicze i tak dostaną info że wchodzą za darmo jestem prawie pewien tak było w rundzie jesiennej przecież
ja już odkładam pieniądze pomimo że mam wydatki związane z 18 już odłożyłem 70 zł i nie ruszę za nic :)
dobrze byloby gdyby klub zrobil plakaty informujace o karnetach i zakleić nimi miasto
Karnety moim zdaniem są w godziwej cenie w stosunku do lat ubiegłych i teraz tylko abyśmy masowo je wykupywali. Pokażmy tym z drugiej strony błoń, że nas jest więcej.
Stary Kibic
6 dni później
A ja mam nieśmiałe pytanie do zarządu.
Jak się ma promowanie sektora rodzinnego B8 do cen karnetów na tymże sektorze.
(gdy dzieci mają więcej niż 12 lat)?
Jak się ma promowanie sektora rodzinnego i sprzedaż karnetów na konkretne numerowane gdy nie ma miejscówek dla dzieci?
Karnecik nabyty!!! :-):-) Jeszcze tylko 25 dni:-)
Jakiś rok temu pojawiła się informacja o zniżkach dla posiadaczy karty Euro26. Wie ktoś coś na ten temat? Czy dalej to działa?
Na karnecie zamiast tradycyjnego piłkarza kopiącego piłkę jest młody wiekiem ale jednak kibic.
Znaczy, że zarząd przyznaje, że głowną atrakcją na meczach jesteśmy my sami :)
[img]http://www.cracovia.pl/news/n1051.jpg[/img]
A karnet już jest, od wczoraj cieszy oczy.
czyli do 14 lutego nie muszę wogóle się obawiać o moje miejsce tak ?
Karnety nie są drogie. Brać się za nie panowie pasiacy!
Kupię, pewnie że kupię ale z zaciśniętymi zębami.
Ja juz mam , ale odwrotna strone karnetu znowu zepsuli "logami" Legi i Wisły!
będę bluzgał,będę krytykował,będę narzekał po co to wszystko ale.....
karnet kupiony :-)
zakup dokonany :)
IA oderwał się od Córki:):):)
Brać się za te karnety. A za mecz z Radomiakiem zapłacę z bilet. Dlaczego? Nikomu nie dam z wyjątkiem Cracovii.
Jest kolejny karnet.
A pani co sprzedaje to ma inną fryzurę.
CRACOVIA PANY!!!!!
jkm05 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jest kolejny karnet.
> A pani co sprzedaje to ma inną fryzurę.
>
> CRACOVIA PANY!!!!!
Fryzurę to ma może inną, ale tatuaż na odsłoniętej..., jak to parlamentarnie nazwać???, no dobrze, na odsłoniętych lędźwiach, ma ten sam. ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)