W tym temacie wpisujemy to co można zaobserwować na innych forach a dotyczy Cracovii.
-
-
O Cracovii na innych forach.
eee
Ale fajnie tak sobie poczytac o Cracovii, patrzac na to okiem innych kibiców.
[quote]Ale fajnie tak sobie poczytac o Cracovii, patrzac na to okiem innych kibiców.[/quote]
Idz na psiarskie forum (bez obrazy), tam duzo o Cracovii pisza, tak jakby swoich problemow nie mieli.
Czego Wy chcecie? Dlaczego "eee"?
wszedłem przeczytałem.
Dośc miło o nas piszą, interesują się, choć nie ze wszystkim się zgadzam i chwilowo temat bandytów przesłonił to co istotne. Pewne rzeczy też są naiwne (jak ta wzmianka o gts i MO... ) :D
Są z daleka, pewnych rzeczy nie wiedzą, to fahjnie zę się interesuja nahstarszym polskim klubem i czyują do niego - jak odnoszę wrazenie - szasunek a rzekłbym nawet i sympatię.
no i tytuł: Cracovia Kraków Duma Polaków!
62 dni później
Ja uważam, że szacunek dla Cracovii na tamtym forum jest zachowany i o to chodzi.
Tu masz
http://radomiak.info/forum/viewtopic.php?t=3732&sid=e7df591a503f59f8786b4b2b6d92e7fa
"fajne" forum. Niemoderowane tak na oko, mozesz sobie ulzyc. ;)
Najlepsza jest wypowiedz jakiegos "kibica" radomiaka o naszej epidemii przed meczem : >>Cracovia się po prostu nas boi<<. Może mają pewne braki w składzie, ale 30 osób w drużynie jest chyba po to, żeby załatac dziury. Zobaczycie, że przyjadą w najmocniejszym składzie, bo całe to podanie do PZPNu to jedno wielkie przewalanie...
brave Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Najlepsza jest wypowiedz jakiegos "kibica"
> radomiaka o naszej epidemii przed meczem :
> >>Cracovia się po prostu nas boi<<.
> Może mają pewne braki w składzie, ale 30 osób
> w drużynie jest chyba po to, żeby załatac
> dziury. Zobaczycie, że przyjadą w najmocniejszym
> składzie, bo całe to podanie do PZPNu to jedno
> wielkie przewalanie.. Może mają pewne braki w
> składzie, ale 30 osób w drużynie jest chyba po
> to, żeby załatac dziury. Zobaczycie, że
> przyjadą w najmocniejszym składzie, bo całe to
> podanie do PZPNu to jedno wielkie przewalanie.
>
> --------------------------------------------------
> --------------
>
No i zobaczyli...
:D
****"Panowie info jest takie, że jutro od siódmej rano Craxa będzie robiła wszytsko by odwołać mecz - mailujemy do pZPNu - grzecznie aczkolwiek dosadnie, ze mamy pobrane urlopy, pokupywane bilety i mecz musi się ijutro odbyć!
Panowie Craxa chce zrobić jawny wałek!!!
W sobotę mają ważny mecz ligowy i muszą zdobyć jakieś punkty! a po sobocie 2 tygodnie przerwy na kadrę...w tym czasie Craxa gra tylko 25 w niedzielę mecz o pietruszkę w PE - bo już odpadła!
Są bez formy, chcą odwlec mecz aby powalczyć w PP. Podrobili zaświadzcenia lekarskie...menda Majewski.
Zawsze był chujowym trenerem i handlarzem.
Dziwię się, że Craxa pozbyła się Stawowego a wzięła taką kurwę!!!
Majewski specjalnie wyznaczył wyjazd z Kraka na 10-jutro żeby nie dojechać...."
****"Dawać maila trzeba przeprowadzic akcje chuligańską. Kurwy pedały Mad Mad Mad Mad Mad CO TO ku*wa JEST"
****"http://www.pzpn.pl/kontakt.php
[b]U mnie poszlo takie cos:
Cytat:
Witam...Bardzo prosze o nie przekladanie jutrzejszego meczu Radomiak-Cracovia...Jednym z powodow mojej prosby jest to iz wiele osob ma wziete urlopy na jutrzejszy mecz i niestety nie beda mogly przyjsc za tydzień na to jakze wazne spotkanie...Prosze wziąść także pod uwagę iż Cracovia w sobote gra ważny mecz z Zagłębiem Lubin i jakoś o to spotkanie nikt z zarządców Cracovii sie nie martwi...
Czekam na odpowiedź...
Pozdrawiam[/b]"
----rzeczywiście mocny argument :D:D
Niezłe są te chłopaki z radomia , w sumie trudno sie dziwić ze mówia o nich między innymi "dziady".
Bandyterka z Radomia zapycha skrzynki PZPN :D:D:D
Radomiaków się nazywa nie "dziady" tylko "Warchoły". Zważywszy na to kto i w jakich okolicznościach ich tak nazwał jest to bez wątpienia komplement.
[color=green]Geoś[/color] kiedy moim zdaniem na stadionach piłkarskich okreslenie "dziady" w kontekscie radomiaka pojawia sie nad wyraz często.Co prawda pojawia sie tam jeszcze kilka innych słów ale jestem zbyt skromny zeby je ty przytoczyć.............
http://radomiak.info/forum/viewtopic.php?t=3730&start=90&sid=f9a4289b74412eac98794847374c7ed7 tutaj tez mozna sobie troche poczytac np. ze Cracovia to V ligowy zespol ... a tutaj jedna z ciekawszych wypowiedzi
: Porazka 1:3 echh smutno Sledzilem relacje na necie bo tyle mi pozostalo na emigracji i cos mi se wydaje ze nasi kppacze olali Cracovie bo mogli z nia pocisnac i wygrac ale pomysleli a co tam nioe gra tylu podstawowych bedzie lekko a tu rozczarowanie no nic szkoda ale i tak 3mam kciuki ze rewanz moze bedzie lepszy Pozdro z zielonej wyspy dla calego zielonego Radomia
Tak w ogóle to ta popularna piosenka o Radomiaku to jakieś mistrzostwo świata: 6 słów, w tym 4 bluzgi (więcej się nie dało, bo 2 słowa to nazwa klubu i miasta).
5 dni później
Zapraszam wszystkich na nowe forum Cracovii.Narazie powstalo tylko forum a w miedzy czasie powstaje stronka.Pracujemy nad stronka bo niechcemy zrobic jakiego kiczu i zeby ona istniala tylko przez tydzien.
Stronka bedzie posiwecona Cracovii i jej zgodach.Serdecznie zapraszam wszystkich kibicow Polonii na forum do rejestracji i zapraszam do wpolpracy.Gdy zostanie uruchomiana stronka i oddana do uzytku wszystkich was zaprosze.Pozdrawiam i zapraszam na forum a w pozniejszym czasie na stronke
www.ultrasksc.forka.info
50 dni później
Witajcie, jestem ciekaw czy wiecie ze o Cracovii rozmawia sie nawet na forum Warty Poznan? Otoz tak jest tam temat o Cracovii, ktory cieszy sie duzym powodzeniem wsrod poznanskich kibicow. Oto link do tego tematu, moze bedziecie sie chcieli odniesc do niektorych tresci?
Forum Warty
[url]http://wartapoznan.phorum.pl[/url]
Temat o Cracovii
[url]http://wartapoznan.phorum.pl/viewtopic.php?t=212[/url]
www.ultrasksc.forka.info
ZAPRASZAM DO REJESTRACJI I UDZIALU W DYSKUSJACH !!!
Rejestrujcie sie i pomagajcie wypowiedziami - kazdy glos mile widziany.
Zapraszam.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)