wielkie dzieki "najwiekszemu" Pasiakowi (oczywiscie jest to jak najbardziej ironiczne stwierdzenie) za zbesztanie mojej Mamy (55lat) ktora za ZGODA ochroniarza chciala tylko spojrzec jak wyglada lod "z gory" z nowej trybuny super Vip docelowo chcac kupic tam karnet.pana atak byl chamski i niekulturalny z reszta czego mozna oczekiwac. Na Boga MY-kibice jestesmy dla pana, od NAS-kibicow jest pan miedzy innymi oplacany. Jest pan tak zalosny ze bardzo przepraszam ale juz nic nie napisze...
-
-
dzieki welkie p. tabisz
Masz racje piterus78--- ten czlowiek to" wieka szycha "bez kija nie podchodz napewno Twoja mama wniosla by tam bombę i pan tabisz mógłby zginąć na polu chwały-kulturę wynosi sie z domu a u tabiszów widac kultury było brak.My-kibice bywamy czasem grożni niech uważa!!!!
Tabisz to kurwa My wiemy to
Hej heja heja, Cracovia mistrzem hokeja.
Tabisz jest chamem, ale czyż nie można takich spraw inaczej załatwiać niż przez forum? Powiedz mu to w oczy.
Pozdrawiam
Ręce opadają -jeśli to prawda to kupa chama z tabisza.Wczoraj dostało mu sie na trybunach przekleństw co niemiara.Głównie za skandaliczną widocznosć na hali poprzez zaparowane szyby .Panie Tabisz czas najwyższy pogonić lenii odpowiadajacych za przygotowanie lodowiska do roboty.Czy problemem było wysłać jednego z pracowników lodowiska do przetarcia szyb i zapewnienia miniumum komfortu i widoczności???.Mam nadzieje że na następnym meczu będzie oddelegowany cieć i co tercje szyby zostaną przetarte.Wracając do opisanej sytuacji -dobrze sie stało że kolega piterus 78 to napisał.Mam nadzieje że czytając to tabisz zarumieni się ze wstydu.
czeba mu cisnac frajerowi moj brat stracil przez niego prace bo mu mowil w oczy co czuje !!!! on jest wielki pan i wogole to niech wpadnie na kazimierz bo tu ma wpier..... gwarantowany!! piterus78 za twoja mame tez dostanie wpysk
I za mój karnet też mu się należy,kiedyś przydzie koza do woza.
druga sprawa jak juz ktos porusza kweste widocznosci to do huja fafla co robia osoby od razu za pleksi ??? przecierz 50 osob utrudnia widocznosc prawie 2 tysiecznej widowni z "trybun" juz nie bede wspominac jaka est widocznosc na naszej hali ale ustawianie sie ludzi tuz za pleksi dodatkowo juz utrudnia widocznosc tafli
otóż to Dev - to chyba byli akurat nasi juniorzy, co nei zmienia faktu ze niech smigaja na trybuny normalnie
Rock Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> otóż to Dev - to chyba byli akurat nasi
> juniorzy, co nei zmienia faktu ze niech smigaja na
> trybuny normalnie
>
> Cracovia Pany
>
>
Tylko że juniorzy to pierwszy taki przypadek, na play off stalo przy pleksi dużo osób i były o to kłótnie. Nikt nie powinien mieć prawa wchodzić miedzy kraty a pleksi. Pleksi zreszta jak zaparowało to w 1 tercji nic nie było widać. Gośc z guma czyścił tylko pleksi na Vipach. za bramkami już nie zawitał!
Trzeba Tabisza pogonić niech pleksi czysci,bo łazi i nie ma co robic mecz go tez nie interesuje!!!!!!
Rock Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> otóż to Dev - to chyba byli akurat nasi
> juniorzy, co nei zmienia faktu ze niech smigaja na
> trybuny normalnie
>
> Cracovia Pany
>
>
no juniorów to u nas jeszcze niema :)
Jak się dowiedziałem ze swoich źródeł to nie tabisz tylko szef ochrony zrugał piterusowi 78 mame.Czy możesz ponad wszelką wątpliwość kolego piterus to potwierdzić lub odrzucić???.
kolego potter moge to potwierdzic ponad wszelka watpliwosc bo moja mama zna p.tabisza (na szczescie tylko z widzenia) a jesli bylby to szef ochrony to mozemy powiedziec o klonie wyzej wymienionego pana a tego to juz chyba normalni kibice Pasow w wiekszosci przynajmniej nie wytrzymaliby :)
pozdrawiam i zycze wszystkim kibicom na vip-ie czystej pleksi :)
Pleksi powinna być też czyszczona na bramkami! Tam też była zaparowana......
Może trochę powyzywamy tego tabisza na jakimś meczu? Zbiera się chłopakowi od dłuższego czasu.
naprzykład tak:
Tabisz
Co
szmata i pleksi wycieraj
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)