Należy się chłopakom za to pierwsze miejsce po 29 meczach na wyjazdach i "emigracji";)
1. Namawiajcie każdego spotkanego Pasiaka.
2. 1 stycznia żegnamy znajomych słowami : "no to w piątek na hokeju"
-
-
Zróbmy coś Pasiastego - wypełnijmy halę 5 i 7 stycznia!!!
ja juz namowilem 3 osoby ktore niespecjalnie chodza na hokej :) takze mysle ze z zapelnieniem hali niebedzie problemu. Raz ludzie beda chcieli zobaczyc na zywo jak gra zespol z nowymi twarzami w skladzie, dwa hala po remoncie, trzy kurde chyba kazda okazja jest dobra zeby pomeczyc gardlo pasiastymi przyspiewkami.
nie bedzie problemu z tym :)
kutwa wszystko robiłem zeby pojsc spokpjnie 5tego na mecz i niestety o 18ej mam egzamin na uczelni ale za to 7mego :D
Tego meczyku nie można odpuścić (przynajmniej ja nie odpuszczę) :)..
Myśle, że przyjdzie sporo osób.. Nie byłbym aż takim optymistą co do pełnej hali, ale może sie zdziwię pozytywnie..
jesli utrzymaja takie ceny za bilety jak przed rokiem to bedzie full hala
dev Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jesli utrzymaja takie ceny za bilety jak przed
> rokiem to bedzie full hala
>
Co do cen biletów: [url]http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=974&x=0[/url]
czyli tak jak ro temu
ja tam widze ulgowy drozszy o 2 zl :p
ceny bardzo dobre ...
nie powinno być kłopotu z wypełnianiem hali ...
.
Mam taki sam plan jak Radomir,więc to znak, że nie jesteśmy dziwni, sprawiając sobie prezent po świętach:)
odpadla nam jedna trybuna wiec wiecej ludzi teraz bedzie musialo stac na betonach - to napewno ulatwi wizualne zapelnienie hali
4 dni później
5 stycznia gramy z Toruniem u nas, a 7 z GKSem ale na wyjeździe czy na Siedleckiego ?? bo mam dwie sprzeczne ze soba wersje ...
w niedziele gramy w Tychach
o jakiej wy trybunie mówicie, że odpadła bo coś nie moge tego przyczaić.
chodzi zapewne o to że trybuna VIP zmniejszyła swoją pojemność
ehh. raz słownictwo budowlane leci aż miło a zachwile takie niejasnosci. Juz myslalem ze bylem pod wplywem bedac ostatnio na hali.
oby mnie jutro w pracy zwolniono 2 godz wcześńiej bo kończe o 18 bo juz nie moge się doczekac hokeja po takiej przerwie
No, zajęcia skończone!! Teraz już tylko Pasy. Ale mam ciśnienie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)