E, ja bym go zostawił....ale tylko do wpuszczanie w końcówkach. Zawsze wiatru porobi
-
-
Bartek Dudzic - Witamy w Pasach!!!
Dudzic był jednym z lepszych na boisku!
Najlepiej jest po kimś jeździć z góry na dół (zajechać kogoś psychicznie) tak jak to miało miejsce po Wasiluku (sam też niestety to robiłem ale tylko na forum nigdy na stadionie) a teraz Marek gra w pierwszej 11 vice mistrza Polski!
Rozumiem,że komuś może się nie podobać jego gra.
Ale żeby gwizdać , gdy schodzi zawodnik, który wkłada na prawdę sporo serca w grę, reprezentuje od wielu lat nasze barwy i jest z tego dumny to już trzeba być kompletnym ch.jem ....
Co wy pier... mozę i były pojedyncze gwizydy ale stadion klaskał! Siedzę ma loży szyderców ale naprawdę Dudzica żegnano z klasą (choć on sam klasy nie prezentował)
to u nas na A zdaje sie ze w okolicach miejsca zacnego Leszeczka (nie sugeruje ze to on : )) jakis gosc caly mecz gdy nadazala sie okazja kazal mu wypier.dalac czym zarazil czesc widowni w tym miejscu i to z tej czesci trybun bylo slychac najbardziej gwizdy
dario Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Co wy pier... mozę i były pojedyncze gwizydy ale
> stadion klaskał! Siedzę ma loży szyderców ale
> naprawdę Dudzica żegnano z klasą (choć on sam
> klasy nie prezentował)
A więc napisałem sorry pie...em o pojedynczych ch.jach...
Hmm... mnie się zdaje, że ludzie klaskali Bizonowi na zachętę, a nie Bartkowi w podziękowaniu...
Porównując rozwój piłkarski np.Piecha z Ruchu,czy Zielińskiego z Korony a Dudzica to niestety nasz grajek stoi w miejscu i to jest przykre.
Z tego chłopaka już nic nie wyciśnie.Dla podmęczonych napastników, alternatywa gdy bronimy wyniku dobra,ale na wyjściowy skład NIE!!!
25 dni później
Dziś ta jedna akcja cudooo :)
Po prostu przypomniał się ''stary dobry Dudzic'' i oby więcej takich wejsć bo do podstawowego składu sie nie nadaje.
Ale nigdy więcej w ataku, jego pozycja jest tylko na skrzydle
Bartek wreszcie dobrze dośrodkował, po raz pierwszy od... hmmm nie pamiętam od kiedy ale było to dawno, dawno temu ;)
28 dni później
Naprawdę dobra zmiana dzisiaj Bartek!
Zrobił to co miał zrobić wchodząc na podmęczonego przeciwnika - walczył na całym boisku, grał dobre piłki na kontry. Jeden błąd, szybko naprawiony przez Radomskiego. Pierwszy raz miałem tak pozytywne odczucia co do gry Dudzica, oby tak dalej!
Nie tak jeden, bo żółta kartka to drugi. Mniejszych błędów było sporo, ale fakt faktem - od momentu strzelenia bramki zaczął grać pewniej i tak jakby luźniej. Może potrzebował tego żeby zeszła z niego presja i żeby sie przełamał.
A ja z kolei jak zawsze Bartka broniłem, tak dzisiaj nie mogłem na niego patrzeć.
knur Napisał(a):
> przez wakacje nic sie nie zmieniło - to nie jest
> grajek na ekstraklasę. jest to drugoligowy
> pomocnik i trzecioligowy napastnik (licząc po
> staremu ligi).
Ja natomiast podpisuję się pod tymi słowami. W najbliższej perspektywie (zimowe okienko) najlepiej było by Bartka sprzedać do 1 ligi, a na jego miejsce kupić/zatrudnić lepszego zawodnika. On się NIE nadaje, w większości meczów, gdy gra Dudzic to po prostu gramy w 10. Chciałbym żeby Cracovia się rozwijała piłkarsko dlatego trzeba się zastanowić jakimi zawodnikami zastąpić Dudzica, również Szeligę (bo znajdzie się lepszych i w destrukcji i w grze do przodu- nie oszukujmy się). Z tym że Szeliga nadaje się na rezerwowego, nie wpuszcza się go żeby zmienić obliczę drużyny, a w razie kartek/kontuzji byłby przydatny.
Może przypomnieć Dudzicowi, że był próbowany na lewą obronę. może tam się odnajdzie jak kiedyś Moskała
Kto dziś rozpoczął ładnym podaniem akcję bramkową?
yellowknife93 Napisał(a):
> Kto dziś rozpoczął ładnym podaniem akcję
> bramkową?
No właśnie . Uczepili się chłopaka jak rzep psiego ogona .
Bartek może nie należy do wirtuozów piłkarskich ale ma serducho i za to go cenię !!! TYLKO PASY!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)