dzięki Basterku, życzę powodzenia w nowym klubie!
-
-
Marek Baster - dziękujemy ...
Jako kibic Cracovii, pozdrawiam Cię
Jako kibic Cracovii, dziękuję Ci
Powodzenia
Powodzenia w dalszej karierze! Dziękuje!
Serdeczne podziękowania za wszystko!
Za wspaniałe rajdy po lewej stronie jeszcze w trzeciej lidze...
Za tyle lat w dobrych i złych chwilach z Cracovią...
Za walkę, za dawanie z siebie wszystkiego...
Uznanie za wypełnianie z pokorą zaleceń trenerskich gdy ustawiano Cię nie na tych pozycjach do których byłeś predysponowany najbardziej...
Jesteś Wielkim Pasiakiem, sercem z nami.
Cóż - tak się ułożyło, może dla Ciebie i lepiej, by zamiast raz czy drugi wejść na ostatnie 5 minut, pograć jeszcze na dobrym poziomie przez cały mecz - wyżej niż w V lidze...
Mam nadzieję, że Twoje drogi jeszcze zejdą się z Cracovią.
Dzieki Marek!
Dziekuje za wszystko
no wlasnie dzieki ze byles z nami w ciezkich chwilach.
Marek ja również dziekuję ,ze byłes z nami przez tyle lat.mam nadzieje że twoje drogi złacza sie jeszcze z Pasami.szkoda ze odchodzi kolejny zasłużony Pasiak
Dziękuję Panie Marku.
Cóz w żargonie piłkarskim(;)) mówi sie o podobnie przykrych sytuacjach "czas nie pyta ,nie stoi"..........
Dziękuję i życzę powodzenia w Arce.
==
Zgodnie z wcześniejszą zapowiedzią na środowym popołudniowym treningu Arki pojawił się Marek Baster. Z powodu ulewnego deszczu zajęcia zostały przez Wojciecha Stawowego przeprowadzone w siłowni hotelu Nadmorski. Jutro również nie zobaczymy Marka na boisku, bowiem piłkarze będą ćwiczyć indywidualnie.
[img]http://arka.gdynia.pl/images_uploaded/m/1183579218_4_1066793336.jpg[/img]
- Otrzymałem propozycję gry w Arce, jednak na dzień dzisiejszy nic więcej powiedzieć nie mogę - uciął krótko zawodnik.
Źródło: arkowiec.com
4 dni później
A Marek juz ma pewną pracę.
Jest już oficjalnie w Arce.
POWODZENIA BASTERKU nad morzem!!!!!
http://90minut.pl/news.php?id=583384
dzięki
dzięki. powodzenia!
Ja też dziękuję!
Za wiele meczy - zawsze z zaangażowaniem!
Powodzenia!
22 dni później
"Z Cracovią jestem bardzo zwaiązany. Jeśli wrócę na stadion przy ulicy Kaluży, to między kibiców, a nie VIP-ów - podkreśla Baster, który na ostatnią wypłatę musiał czekać kilka dni. Przed wyjazdem z Arką na obóz do Astrii usłyszał bowiem, że nie dostanie pieniędzy jeśli nie odda rekawiczek i czapki."
Wiecej o kulisach rozstania Bastera z Tabiszem w dzisiejszym PS.
Czytałem ten artykuł, zapewne już niedługo pojawi się na stronie TP.Wzajemne oskarżenia,choć trzeba przyznać ,że Markowi się raczej krzywda nie stała.Klub w momencie kiedy doznał kontuzji podpisał z nim nowy 2 letni kontrakt,choć nie musiał tego robić.Kością niezgody stał się natomiast jakiś zapis który mówił ,że do momentu wyleczenia kontuzji zawodnik będzie otrzymywał tylko część kwoty zapisanej w umowie.Rozwiązano kontrakt, Baster dostał wszystkie należne mu pieniądze i teraz spokojnie może zarabiać w Arce.Marek mówi,że w przypadku braku zgody na rozwiązanie umowy Tabisz go straszył,że podzieli los Drumlaka,dlatego ostatecznie się zgodził.Ma też pretensje ,że klub mimo wcześniejszej zgody nie puścił go już zimą do Arki i musiał grać głównie w rezerwach Cracovii zaliczając w I lidze tylko 3 występy.
Rozwiązanie kontraktu z Basterem uważam za słuszne posunięcie,ale przykre jest to ,że to już kolejny w ostatnim czasie po Niemczyku i Drumlaku zawodnik ,z którym nie potrafimy się rozstać w zaciszu gabinetów tylko wylewając wzajemne oskarżenia na łamach prasy.
Jak napisałem w poście powyżej na takie teksty strona TP reaguje błyskawicznie:
http://terazpasy.pl/index.php?option=content&task=view&id=3281
meezeck Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> "Z Cracovią jestem bardzo zwaiązany. Jeśli
> wrócę na stadion przy ulicy Kaluży, to między
> kibiców, a nie VIP-ów - podkreśla Baster,
> który na ostatnią wypłatę musiał czekać
> kilka dni. Przed wyjazdem z Arką na obóz do
> Astrii usłyszał bowiem, że nie dostanie
> pieniędzy jeśli nie odda rekawiczek i czapki."
>
> Wiecej o kulisach rozstania Bastera z Tabiszem w
> dzisiejszym PS.
>
>
Nie wiem kto nam robi koło d.upy takimi artykułami?
Najbardziej podoba mi sie fragment:
"na ostatnią wypłatę musiał czekać kilka dni"
Wzruszające! co tam inne kluby które nie płacą latami zaległych zobowiązań (np Ruch).
Trzeba się poskarżyć w prasie bo nie było wypłaty przez parę dni a zły prezes kazał oddać (klubowe) rękawiczki. ZGROZA!
Jawor, to nie ten sam co pisywał w Wybiórczej?
sterby Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jawor, to nie ten sam co pisywał w Wybiórczej?
w GW KRK Sport ze starej ekipy ostał sie chyba tylko Kordyl. ale patrząc na wkładkę o Cracovii trudno powiedzieć, by wietrzenie składu przyniosło pozytywne efekty.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)