We wtorek 7list. o 18.30 mecz pucharowy z Zagłębiem. Co z wejściem? Czy wejście tylko za biletami?
-
-
Cracovia - Zagłębie PP 2 : 1
W związku z ważnym wtorkowym meczem pucharowym z Zagłębiem, który może kosztować sporo sił (może być dogrywka) lepiej byłoby szybko przełożyć mecz w Łęcznej z piątku 10 listopada na sobotę 11 listopada. Kto w ogóle planuje mecz w piątek gdy się przekłada ważny mecz pucharowy na środek tygodnia a przyszły przeciwnik sobie w tym czasie wypoczywa.
Cracovia - Zagłębie! nie na odwrót!
posiadacze karnetów wjazd za darmo !!!
decyzja klubu :):):)
pewne info ?? jeeest :) jupi jupi :D
spiker podał w przerwie
Mam nadzieje iż bilety na ten mecz nie będą drogie wszakże posiadam karnet ale niskie ceny mogły by dobrze wpłynąć na frekfencje.A tak pozatym będzie to najważniejszy jak na razie mecz u nas więc powinno troche ludzi przyjść i nie żałować gardała.
WSZYSCY NA PUCHAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ciekaw jestem kiedy podadzą info o meczu bo chyba nikt oprócz forumowiczów nie wie ze gramy puchar we wtorek. plakaty wisły naprzykład wiszą już chyba z tydzień ...
Bilety beda w tej samej cenie na mecz ligowy.
na meczu podawali to juz troche wiecej ludzi wie ;) ale w srodku tygodnia i przy beznadziejnej pogodzie moze byc slabo
Dziś Zagłębie w Lubinie tylko zremisowało z Łęczną. Wynik 1:1, strzelił Piszczek.
Jak tam beznadziejna pogoda?? We wtorek już ciepełko
Wszyscy prawdziwi kibice wiedzą i przybędą,więc się nie przejmujcie panowie.
Czy może ktoś wie jaki będzie wynik?
CRACOVIA PANY!!!!!
Dla prawdziwego kibica pogoda nie ma znaczenia gdy ukochana Cracovia gra!!
wpadajcie na C ,coś pośpiewammy :D
Rock Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jaki wtorek??? gramy w czwartek!
>
> Cracovia Pany
>
>
ROCK nie rób zamieszania,mecz jest we Wtorek o 18 30.NAPEWNO.!!!!!!!!
podupczyło mi sie cos :?
Bardzo sympatyczna premia dla Karnetowiczów...
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=837&x=0
Decyzją Zarządu MKS Cracovia SSA kibice, którzy zakupili karnet na rundę jesienną sezonu 2006/2007 Orange Ekstraklasy, będą mogli wejść na spotkanie 1/8 Pucharu Polski z Zagłębiem Lubin za darmo. Mecz odbędzie się we wtorek 7 listopada o godzinie 18.30. Wszystkich kibiców "Pasów" serdecznie na to spotkanie zapraszamy.
jak wstałem o 06.10 do roboty to za oknem miałem - 10,5 ...
a jak tam w pieknym Cracovie ?
bo od razu sobie pomyslałem ze meczyk z Lubinem przy takiej temperaturze to nie było by za dobrze ...
o Łęcznej na razie nie myslę choć to ta sama strefa klimatyczna co u mnie bo idzie ocieplenie ...
moze do piatku dojdzie ...
:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)