Wczoraj Złotka pokonały Kenię 3-1 , dzisiaj odniosły bardzo cenne zwycięstowo z Koreą Południową , jutro dzień przerwy - w piątek gramy z Kostaryką i zwycięstwo daje Nam awans do dalszej części rozgrywek
-
-
Złotka grały na Mistrzostwach Świata.....i pomilczmy może
narazie to nic, mam nadzieje że dobrze wypadną w najważniejszej części turnieju. Przy kontuzjach podstawowych zawodniczek z ME chyba można zapomnieć o medalu...ale jak to w sporcie różnie może być!
W każdym razie ja mam nadzieje że dobrze będą grać i walczyć o każdą piłke. No i że nie wystrasza się przeciwniczek z najwyższej półki. A wtedy naprawde może być pięknie! :]
Korea Południiowa i Japonia to byli faworyci polskiej grupy - jednego już pokonaliśmy
Czy te MŚ są gdzieś w ogóle transmitowane?
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czy te MŚ są gdzieś w ogóle transmitowane?
Są, mecz z Koreą oglądałem na Polsacie, a mecz z Kenią dodatkowo można bylo obejrzeć na Polsacie Sport..
ICHKERIYA Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Korea Południiowa i Japonia to byli faworyci
> polskiej grupy - jednego już pokonaliśmy
>
> " Sprzedajnego można kupić , umierającego -
> zabić , ducha Czeczenów nie da się złamać "
Uważam że z gospodyniami nie wypada wygrywać już w grupie.
Trzeba ściemnić i pokonać w dalszej cześci turnieju.
Co do gry to końcówki bardzo denerwujące przynajmniej w meczu z Koreą.
13 dni później
ICHKERIYA: jako założcyicel tematu zmień tytuł ;)
(np. na czas przeszły :D)
niestety...
7 dni później
Dziwi mnie jedno panowie
Powstał temat o tych śmiesznych złotkach, a nikt nie napisał jeszcze słowa o siatkarzach, którzy zmierzają (na razie, odpukać) prosto po medal!
Jutro (właściwie dziesiaj) mecz z Japonią, oby wygrany!
a kogo interesują śmieszni siatkarze.....
Złotka - każdy mecz 0-3, siatkarze każdy mecz 3-0...
Kto jest śmieszny?
no siatkarze....
Aston 1906 napisał: Złotka - każdy mecz 0-3, siatkarze każdy mecz 3-0...
Z tego jednoznacznie wynika, że jakby w siatkówce występowały drużyny mieszane, po 3 Polaków i 3 Polki (taki sobie mixt jak w tenisie), to każdy występ polskiej drużyny kończyłby się wynikiem 3:3.
siatkarzy zweryfikują 3 drużyny: Rosja, Serbia i Czarnogóra :P
po tych meczach będziemy wiedzieli, na czym stoimy. bo na razie to jacyś tacy oponenci byli umiarkowanie silni.
Swoją drogą to ciekawe, dlaczego siatkarska Federacja Serbii i Czarnogóry jeszcze sie nie rozłączyły. Tym bardziej, że chyba nie mają w składzie nikogo z Czarnogóry (piłkarza mieli jednego, a rozłączyli sie już dawno)
Ja podejrzewam, że siatkarz Czarnogóry to ten taki mały co lata w koszulce odmiennego koloru między wysokimi Serbami. Tak by przynajmniej wynikało z twierdzenia Talesa z Miletu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)