Na dzien dzisiejszy to nam potrzeba przede wszystkim dobrego bramkarza!Cabaj sie spala psychicznie jak Golota i robi stale te same bledy,a Olszewski ma najlepsze lata juz za soba i nie umie grac na przedpolu.
Gizie kadra zaszkodzila,nic nie gra lub mysli o Legii...
-
-
WISLA - CRACOVIA
paluch Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czas dać szanse Brzeźańskiemu za Cabaja
Ocipiałeś???
Brzeziański jest zupełnie do niczego, Ty chyba nie widziałeś żadnego meczu w jego wykonaniu.
Jeśli coś może być to tylko z Pączka - i jeśli dawałbym szansę któremuś z młodych bramkarzy to tylko jemu.
I CHOJ!!! JESTEM DUMNY Z TEGO ZE JESTEM KIBICEM CRACOVI!!!
kiello Napisał(a):
> Jestem stronniczy, ale powiem tak i
> Błaszczykowski i (baset)Baszczyński i
> (....)Michailovicz zapamiętają Szwajdycha. Brawo
> Paweł.
Ja też bede stronniczy, ale Paweł mi obiecał ze te gejowskie gwiazdeczki go zapamietaja
Po meczu trener Cracovii, Stefan Majewski poinformował, że w trakcie pierwszej połowy jego asystent Lesław Ćmikiewicz został uderzony czymś w tył głowy, wskutek czego został ranny.
http://sport.onet.pl/0,1248675,1425351,wiadomosc.html
Niech skurwielom zamkną stadion
kacper Napisał(a):
> Po meczu trener Cracovii, Stefan Majewski
> poinformował, że w trakcie pierwszej połowy
> jego asystent Lesław Ćmikiewicz został uderzony
> czymś w tył głowy, wskutek czego został
> ranny.
>
>
> Niech skurwielom zamkną stadion
Czekam na zdecydowane stanowisko przedstawicieli klubu na temat złej organizacji zawodów, które doprowadziło do zranienia członka ekipy gości. Jakby co podeślę gotowiec, przygotowany nieco ponad pół roku temu przez niejakiego Jurczyńskiego... Zachowałem na wszelki wypadek
Panowie, z czym do kogo. to my dostaniemy teraz pol sezonu bez wyjazdu.
5 minut po spaleniu przez wisle naszych szali (notabene bez jakiejkolwiek reakcji sluzb porzadkowych (pamietacie co bylo u nas?)) na nasz sektor wbija sie (po co??) ochrona i zaczyna sie gazowanie i rzucanie krzesel.
moze to zbieg okolicznosci w czasie... a moze nie.
jak na moje oko na tamtym stadionie nic przypadkiem sie nie dzieje.
Nie po meczu tylko w trakcie 1 polowy Majewski zlosil sedziemu ze Cmikiewicz zostal uderzony czyms w glowe
W trakcie meczu palone były tez szaliki,a jak pamiętamy taka sytuacja na stadionie Cracovii przyczyniła się dwa razy do zamknięcia stadionu.
<<
Szkoda mi Cabaja bo cale zlo w tym meczu zaczelo sie wlasnie od niego:(NIESTETY...a co do bramkarzy to mysle ze Pączek predzej czy pozniej i tak dostanie szanse pokazania sie i pewnie ja wykozysta bo widac odrazu ze chlopak ma talenti duze mozliwosci!!!Widzialem Go kilka razy w meczach rezerw i na treningach 1 druzyny i musze przyznac ze jest to bramkarz z wielka przyszloscia w naszym klubie!!!...a na dzin dzisiejszy Olszewski gwaranuje wiekszy spokoj miedzy slupkami niz Cabaj...
Cabaj i Skrzyński wypie rdalać z Cracovii !!!!
Wisła będzie skarżyć Cracovię
Dzisiaj, 22:06skomentuj komentarze (1) drukuj wyślij Wisła Kraków SSA będzie żądać od MKS Cracovia SSA odszkodowania za zniszczone mienie na stadionie "Białej Gwiazdy" przez psedokibiców gości podczas sobotniego derbowego spotkania - poinformował wiceprezes i jednocześnie rzecznik prasowy Wisły Jerzy Jurczyński.
Jurczyński poinformował, że jeden z ochroniarzy pracujący podczas meczu Wisła - Cracovia (3:0) trafił do szpitala. Bandyci mieniący sie kibicami "Pasów" zniszczyli około 75 krzesełek.
Podczas derbowego meczu pseudokibice Wisły kilka razy starli się z ochroniarzami, zaś zaraz po przerwie urządzili sobie ognisko na ogrodzeniu jednego z sektorów z szalików "Pasów". "Bandyci Cracovii" w II połowie zniszczyli z kolei kilkadziesiąt (75) krzesełek w sektorze, który zajmowali (rzucali je w kierunku murawy, ale żadne na nią nie spadło i mecz nie został przerwany). W efekcie w 57. min na stadion weszły oddziały policji, które uspokoiły sytuację.
Będziemy znowu tymi złymi?
Mam nadzieję, że oficjalny protest na zachowanie kibiców Wisły (atak na Ćmikiewicza) zostanie zgłoszony do protokołu...
Skad te pochopne wnioski jakobysmy mieli płakac.
I znowu próba odwrócenia kota ogonem.Klub musi stanowczo zaprotestować.Zraniony asystent,spalone szaliki,oraz ogólnie słyszalny anty doping przez większość spotkania.
Jednym słowem totalny burdel organizacyjny, powinni im zamknąć stadion !!!!
ja juz mam dosc tego jurczynskiego, widzial wyrwywanie krzeselek, widzial tych wielkich bandytow z Cracovii, widzial niewiem co on tam mogl jeszcze widziec, ale co sie robili kibice z drugiej strony to juz niewidzial, lepiej niech ten chlop nieprzyjezdza na derby u nas na wiosne...
znajac zycie to raczej nam kare przyp... cos czuje ze w tym sezonie juz sobie na wyjazdy nie pojezdzimy, a obawiam sie ze teraz beda duze problemy z policja wyłapywanie uczestnikow zajść :/
O zakaz wyjazdowy bym się nie martwił. Niezależnie od powodów, wyrywanie krzesełek i rzucanie na murawę to jakby IDIOTYZM DO KWADRATU. Może więc kogoś taki zakaz doprowadzi do trzeźwości umysłu.
Następnym razem niech władze klubu sprawdzają komu dają bilety. Dla mnie niestety zabrakło. Mecz oglądałem z sektoru B.
Nie ważne jak zachowywali się Wiślacy ale naprawdę cholernie przykro było patrzeć jak banda wrednych kiboli, którzy mają czelność nazywać się pasiakami, wyrywała krzesła z sektorów i bawiła się petardami.
I tak jestem dumny, ze jestem Pasiakiem!
przyjda jeszcze takie czasy że wiślokom zlejemy pupska w azylu!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)