jest źle, jest do dupy, c,h.u.jowo....
klęska.... oby nie było pogromu...
ale i tak - do tej pory - mam większą satysfakcję (z walki, z ambicji) niż przed rokiem
I stąd mój poporzedni wpis
-
-
WISLA - CRACOVIA
A ja mam jutro rano do pracy 70 km jechać z wiślakiem jednym samochodem... AWRUK chyba nie pojadę.. albo pójdę na piechotę.... AWRUK ! AWRUK ! AWRUK !!!
Był ten karny, czy nie ?
.
Niestety niemal samobojcza bramka Cabaja w 1 min. calkowicie zrujnowala zamierzona taktyke Cracovii. Co prawda stara pilkarska zasada mowi, ze przegrywajac 0-1 gra sie tak samo, ale juz przy 0-2 przyjmowanie przeciwnika na wlasnej polowie i pozwalanie na swobodne granie pilka pomiedzy obroncami jest tylko woda na mlyn druzyny prowadzacej.
Cracovia musi zagrac pressingiem i atakowac pilkarzy Wisly juz w momencie przejmowania przez nich pilki. Moze wtedy uda sie wykreowac sytuacje na strzelenie bramek.
Na razie oprocz pierwszych 10 minut takich sytuacji nie bylo.
No, ale zaczyna sie druga polowa...
Ide sie wiec katowac...
Ech... szkoda mówić... wróciłem z knajpy po pierwszej połowie, nie da się tego oglądać w psim towarzystwie... Co do bramek: o pierwszą należy zapytać Cabaja, od czego ma ręce, o drugą należy zapytać Cabaja, od czego ma ręce, o trzecią - uwaga - należy zapytać Cabaja od czego ma ręcę dwukrotnie. Dlaczego dwukrotnie? Dlatego, że zapomniał przenieść piłkę nad poprzeczką, a przy karnym dobrze się rzucił, ale ręce nie nadążyły. Ten chłopak ma niestety problem z psychiką- szkoda go. Mam nadzieję, że Majewski się zlituje i go zmieni w przerwie. Co do reszty - jak tu awruk grać, gdy się nie ma bramkarza? A oni próbują.
Ponoć Ćmikiewicz oberwał czymś z trybun.... ciekawe co z tego będzie...
AWRUK !!!
dalismy wam bilety wstawilismy sie za wami w PZPN a wy sie u nas nieumiecie zachowac wstyd zenada HOŁOTA HOŁOTA HOŁOTA ten post kieruje do chamow nie do normalnych kibicow a uwazam ze jest ich wiele u was niestety niektorzy sie zachowac nieumieja wstyd !!!!!!!!!!
JAZDA JAZDA JAZDA BIALA GWIAZDA WISŁA MISTRZ
"...jest źle, jest do dupy, c,h.u.jowo....
klęska.... oby nie było pogromu... "
No to TD - przeżuć sie ...
WISŁA MISTRZ Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dalismy wam bilety wstawilismy sie za wami w PZPN
> a wy sie u nas nieumiecie zachowac wstyd zenada
> HOŁOTA HOŁOTA HOŁOTA ten post kieruje do chamow
> nie do normalnych kibicow a uwazam ze jest ich
> wiele u was niestety niektorzy sie zachowac
> nieumieja wstyd !!!!!!!!!!
> JAZDA JAZDA JAZDA BIALA GWIAZDA WISŁA MISTRZ
Te kolo: co wy macie z tym rzucaniem przedmiotami... jak nie nożem w Dino Baggio to innym ustrojstwem w naszego trenera. Zróbcie porządek u siebie, a potem zaglądajcie innym do ogródka...
Brawoooo PASY za WALKE!
I tak C R A C O V I A P A N Y
Brawoooo PASY za WALKE!
I tak C R A C O V I A P A N Y !
pieprzyc wynik.
lucek... ja przynajmniej nie wychodzę nawet z meczy przegranych... oglądam do końca....
[b][i]ale i tak - do tej pory - mam większą satysfakcję (z walki, z ambicji) niż przed rokiem[/i][/b]
Tak oglądam i jakiejś specjalnej walki to nie widzę... No ale jak tu walczyć jak jest 0:3
Może teraz. Czerwona dla psiarni...
Skoro się nie trafia z 2 metrów w bramkę (Szwajdych), skoro nie uznaje się prawidłowo strzelonych bramek (Moskała - Żyro) i nie wykorzystuje takich sytuacji jak w pierwszych minutach (Szwajdych, Moskała, Bojarski) to nie ma o czym mówić.
Nie ma co dyskutować. Trzeba bramki strzelać i tyle. Nieskuteczności ciąg dalszy...
Szkoda meczu.
Rozsądek mówił że przegramy ale liczyłem że bramke strzelimy.
Szkoda, ale i tak
CRACOVIA PANY!
No i koniec....:( AWRUK !!!
no i cały misterny plan w pizdu... koniec dramatu....i teraz sie zacznie wszystjko jak po każdych derbach przegranych..........
Powtarzali bramki...
Skrzyński nie upilnował Brożka przy drugiej bramce i sprowokował karnego.... A pierwsza bramka to istne kuriozum...
szkoda :( bramka w 1 minucie, niewykorzystane szanse na wyrównanie (3 razy), druga i trzecia też nie powinny paść, nieuznana prawidłowa bramka Moskały. Chyba wystarczy nieszczęść jak na jeden wieczór. Czekamy do wiosny, a póki co w następnych meczach musimy wygrywać.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)