15 złotych płaciliśmy w Kielcach.
-
-
Cracovia - Korona Kielce 1 : 0
nie pamiętam ile - pamiętam że płaciliśmy :)
byłem zresztą z kumplem z Arki teraz już śp. niestety...
tak 25 zł mam ten bilet na nim jest Bilski z fryzura a la Beckham zreszta nie rozmywajmy tematu
ja mam bilet za 15 zł na sektor gości
Panowie sprawa jest prosta, Wy płaciliście w Kielcach, my zapłacimy w Krakowie i z głowy.Trudno,żeby było inaczej skoro nasi prezesi ciagają się po sądach ;),ja u Was byłem parę razy na różnych meczach i nigdy nie płaciłem, podobnie jak i moi kumple z Krakowa tez nie płacili w Kielcach.Ale co innego jest kupić bilet kilku osobom, a co innego zapłacić za wstęp tysiaca osób, wszystko jedno w Kielcach czy w Krakowie,więc moim zdaniem takie rzeczy można załatwić tylko z osobami decyzyjnymi w obydwóch Klubach.Ale na razie się nie da :( Zresztą mnie to i tak nie dotyczy, bo wchodzę za free :), pozdrówki dla wszystkich pasiaków (dla tych co nas nie lubią przede wszystkim) :)
Panowie , jakie wejściówki za darmo.....
Kochajmy się jak bracia , liczmy się jak Żydzi : )
Szwajdych dzisiaj debiutanckiego na El Passo strzeli, wygramy 2:1
Mnie się śniło, że w pierwszej połowie prowadziliśmy już 2:0, a drugą bramkę strzelił Moskito dokładając nogę po silnym podaniu z prawego skrzydła :)
je je jeden zero :)
U mnie w domu szał radości:))))))
To są chyba jedne z najważniejszych punktów jakie do tej pory zdobyliśmy i to w dniu moich imienin Dziekuje Bardzo wspaniały prenzencik:*
CRACOVIA ZAWSZE PANY
"Po chwili prezes Cracovii podszedł do właściciela Kolportera Korony Kielce Krzysztofa Klickiego i poprosił go, aby zajął miejsce obok niego na trybunie honorowej. Zaproszenie zostało przyjęte...
Przypomnijmy: w poprzednim meczu Cracovii i Korony doszło do nieporozumienia pomiędzy prezesem Cracovii a trenerem i prezesem Korony po którym władze Korony poczuły się obrażone i skierowały sprawę do sądu."
No i fajnie że załagodzili niepotrzebną awanturę.
Zula Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> U mnie w domu szał radości)))))
> To są chyba jedne z najważniejszych punktów
> jakie do tej pory zdobyliśmy i to w dniu moich
> imienin Dziekuje Bardzo wspaniały prenzencik:*
Hilary. Dziwne imię dla dziewczynki. ;)
Wielkie uznanie dla trenera Majewskiego, ktory na starcie "wyzerowal" obrone. Dwa mecze bez straconego gola - kiedy to bylo po raz ostatni? :-) Co wiecej, dzisiaj Korona praktycznie nie miala w meczu chocby jedenej czystej sytuacji podbramkowej - to nie byl zaden fart, nasza obrona naprawde stanowila monolit. Moze wreszcie paru niedowiarkow zrozumie, ze naszym problemem dotychczasowym problemem nie tyle byly braki kadrowe, co braki taktyczne. Pomysl z piecioma pomocnikami, przy ktorym zwlaszcza boczi pomocnicy asekuruja obroncow sprawdza sie znakomicie. Do tego krotkie krycie i pressing. No i te przytomne zmiany, dokonywane przy glosnej aprobacie publicznosci :-) Naprawde ladnie sie zaczyna przygoda Stefana II w Cracovii.
Pilka, ktora gramy nie jest teraz szczegolnie ladna, to prawda, choc mimo wszystko nie mozna chyba powiedziec, ze Cracovia gra brzydka pilke. Smiem twierdzic, ze w pierwszej polowie gralismy "przekopy" nie dlatego, ze trener tak zalecil, lecz dlatego, ze napastnicy Korony wychodzac bardzo wysoko uniemozliwiali Cabajowi podanie do obroncow i rozegranie pilki nie moglo isc od linii defensywnej, tak jak zawsze zwyklismy to czynic. W drugiej polwoie wygladalo to juz nieco inaczej, a zwlaszcza po strzeleniu gola (i zejsciu Gizy ;-) ) mecz zrobil sie calkiem do rzeczy.
.
Z drugiej strony trzeba przyznać ,że Gizmo był znakomicie kryty. Centymetra swobody mu nuie dawano...
Po raz pierwszy od bardzo dawna gra obronna wyglądała dobrze, widać że Majewski miał dobry pomysł z tymi 3ma obrońcami, wiadomo kto jest za co odpowiedzialny nie ma zamieszania.
Troche razi mała liczba zawodnków w ofensywie no i gra nie wygląda tak widowiskowo jak przy 4-4-2 ale chyba widowiskowych porażek czy remisów już mamy dosyć.
Giza był do zmiany już w pierwszej połowie i dobrze ze Majewski to zauważył.I tu nie chodzi tylko o to że miał mało miejsca, spóźniał się z podaniami dużo zagrań też miał niedokładnych.
Dobra postawa Cabaja przed meczem zastanawiałem się czemu nie broń Olszewski ale kilka jego interwencji (zwłaszcza to co sparował na słupek po strzale z dystansu) wyjaśniły że po prostu wraca do dobrej formy.
Nie wiem czy ta taktyka z większą liczbą zawodników w defensywie nie była już ustawiona pod kątem derbów podejrzewam że derby będą wyglądały podobnie i też ich pykniemy 1-0.Szkoda tylko że Baran dostał kartke i wychodzi na to że nie zagra w derbach...
mi szczególnie brakowało atakowania Korony już na ich połowie....nasi podbiegali dopiero za linią środkową.
FortArt Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zula Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > U mnie w domu szał radości)))))
> > To są chyba jedne z najważniejszych
> punktów
> > jakie do tej pory zdobyliśmy i to w dniu
> moich
> > imienin Dziekuje Bardzo wspaniały
> prenzencik:*
>
> Hilary. Dziwne imię dla dziewczynki.
>
> Jasna Strona Błoń
Dziwny to ty masz kalendarz:P
Są 3 punkty ale tak ch.... pierwszej połowy w wykonaniu Cracovii to ja już dawno nie pamiętam
ICHKERIYA - to musiałeś dawno na meczu nie być
Druga połowa z Odrą, pierwsza z Groclinem i druga z ŁKS-em były z pewnością gorsze.
Wymieniam oczywiście tylko mecze u siebie, bo jeśli chodzi o wyjazdy, to druga połowa w Lubinie i cały mecz w Zabrzu to pierwsze z brzegu przykłady "zajebistej" gry naszych...
Aston1906 widocznie byliśmy na innych meczach....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)