[img]http://www.korona-kielce.pl/ftp_graf/wyjazd_cracovia_big.jpg[/img]
-
-
Cracovia - Korona Kielce 1 : 0
dajcie maila do klubu
i proponuje jak ktos bedzie wysyłac maile to dosłac jesli kajak pozwoli kilka jego szyderczych projektów tak zeby te matoły sie opamietały
mail: klub@cracovia.pl
a jeśli chodzi o dodanie zdjęć Kajaka do odradzam!! jeszcze się okaże, że stwierdzą iż to wspaniałe pomysły i naprawdę trafią do druku :P
wysłałem
Ja to mam taką rade.
Niech dadzą na bilecie za każdym razem sylwetke innego piłkarza i będzie spokój... po co tak kombinować. Do tego duże herby klubów i już będzie ok.
Bo inaczej w przyszłości wymiana biletów wśród kolekcjonerów będzie wyglądać tak:
"Wymienie bilet z policantem na bilet z dwoma laskami (które tak wogóle są jedną laską)".
Pytanie co do biletow - ja jako Kielczanin, ale studiujacy w Krakowie dostane bilet za 10zl, ale musze do tego wyrabiac sobie jakas karte? Jesli tak, to czy i ile ewentualnie ona kosztuje (na stronie ciezko info o tym znalezc)? I druga sprawa, inny czlowiek z Kielc, ale studiujacy gdzie indziej (wiec go ta promocja nie dotyczy), tez ewentualnie zeby nabyc bilet bedzie potrzebowal jakiejs karty? Bilety sa imienne? Moze je kupic osoba trzecia?
----------
edit
Hmm, wlasnie dostalem cos takiego:
14:35:46 Ktos ;)
na meczu w CK spotkalismy ultrasow z Cracovii
14:35:56 Ktos ;)
i mowili ze z Kielc mamy darmowe wejscie na stadion
14:36:06 Ktos ;)
bo jest mecz przyjazni
14:36:25 Ktos ;)
wystarczy dowod osobisty i ze jestes zameldowany w CK
Prawda to?
Twój Kumpel bez problemu kupi zwykły bilet , jeżeli chcesz bilet za 10 zł to musisz mieć przy Sobie legitymację studencką i dowód tożsamości ale te bilety możesz kupić tylko na Wielickej w sklepiku klubowym
WOjtas jest to niestety nieprawda.
moja propozycja:
- nie piszmy więcej o wyglądzie biletów, zajmijmy się PIŁKĄ NOŻNĄ
PS. Obecny szef pijaru i marketingu to Wasyliszyn Krzysztof
A ja sie pytam: dlaczego mają wchodzić za darmo??
Czy my wchodziuliśmy u Nich za darmo??
Zgoda zgodą, a życie życiem...:P
Tez mi sie tak wydawalo ;), ale to ponodbno od kogos do Was sie owy moj "ktos" dowiedzial. No nie wazne. Dla "takiego" biletu sie poswiece ;). Oprawie sobie i powiesze na scianie jako "abstrakcje".
----------
edit
Hmm, ten sklep (choc ciezko znalezc o nim jakie kolwiek info na stronie) jest na Wielickiej 101, tak? Jako ze ul. Wielicka jest dosc dluga, to moze ktos podpowie jak sie do niego dostac? Jak dojechac, gdzie dokladnie jest etc.
Spod Dworca Głównego tramwaje nr. 3 lub 13 do przystanku "Kabel". Wysiadłszy po prawej stronie w kierunku jazdy zobaczysz stadion z biało-czerwoną bramą. To tam.
3 teraz nie jezdzi koło dworca
paso_zyd Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A ja sie pytam: dlaczego mają wchodzić za
> darmo??
> Czy my wchodziuliśmy u Nich za darmo??
> Zgoda zgodą, a życie życiem...
w 2 lidze na Korona-Arka nie placilismy o ile dobrze pamietam...
racja hamer.
ale w I lidze na Korona - Cracovia płaciliśmy za bilety jak dobrze pamiętam ;)
Hej! Dobrze pamiętasz.
i to cos okolo 25 zł ;/
[URL=http://img61.imageshack.us/my.php?image=pasiakxt2.jpg][IMG]http://img61.imageshack.us/img61/8017/pasiakxt2.th.jpg[/IMG][/URL]
25? To chyba z dojazdem. Wyjazdowe moga max 15zl kosztowac z tego co wiem (na sektor gosci, kupowany w kasie klubu "wyjezdzajacego".
15 złotych płaciliśmy w Kielcach.
nie pamiętam ile - pamiętam że płaciliśmy :)
byłem zresztą z kumplem z Arki teraz już śp. niestety...
tak 25 zł mam ten bilet na nim jest Bilski z fryzura a la Beckham zreszta nie rozmywajmy tematu
ja mam bilet za 15 zł na sektor gości
Panowie sprawa jest prosta, Wy płaciliście w Kielcach, my zapłacimy w Krakowie i z głowy.Trudno,żeby było inaczej skoro nasi prezesi ciagają się po sądach ;),ja u Was byłem parę razy na różnych meczach i nigdy nie płaciłem, podobnie jak i moi kumple z Krakowa tez nie płacili w Kielcach.Ale co innego jest kupić bilet kilku osobom, a co innego zapłacić za wstęp tysiaca osób, wszystko jedno w Kielcach czy w Krakowie,więc moim zdaniem takie rzeczy można załatwić tylko z osobami decyzyjnymi w obydwóch Klubach.Ale na razie się nie da :( Zresztą mnie to i tak nie dotyczy, bo wchodzę za free :), pozdrówki dla wszystkich pasiaków (dla tych co nas nie lubią przede wszystkim) :)
Panowie , jakie wejściówki za darmo.....
Kochajmy się jak bracia , liczmy się jak Żydzi : )
Szwajdych dzisiaj debiutanckiego na El Passo strzeli, wygramy 2:1
Mnie się śniło, że w pierwszej połowie prowadziliśmy już 2:0, a drugą bramkę strzelił Moskito dokładając nogę po silnym podaniu z prawego skrzydła :)
je je jeden zero :)
U mnie w domu szał radości:))))))
To są chyba jedne z najważniejszych punktów jakie do tej pory zdobyliśmy i to w dniu moich imienin Dziekuje Bardzo wspaniały prenzencik:*
CRACOVIA ZAWSZE PANY
"Po chwili prezes Cracovii podszedł do właściciela Kolportera Korony Kielce Krzysztofa Klickiego i poprosił go, aby zajął miejsce obok niego na trybunie honorowej. Zaproszenie zostało przyjęte...
Przypomnijmy: w poprzednim meczu Cracovii i Korony doszło do nieporozumienia pomiędzy prezesem Cracovii a trenerem i prezesem Korony po którym władze Korony poczuły się obrażone i skierowały sprawę do sądu."
No i fajnie że załagodzili niepotrzebną awanturę.
Zula Napisał(a):
> U mnie w domu szał radości)))))
> To są chyba jedne z najważniejszych punktów
> jakie do tej pory zdobyliśmy i to w dniu moich
> imienin Dziekuje Bardzo wspaniały prenzencik:*
Hilary. Dziwne imię dla dziewczynki. ;)
Wielkie uznanie dla trenera Majewskiego, ktory na starcie "wyzerowal" obrone. Dwa mecze bez straconego gola - kiedy to bylo po raz ostatni? :-) Co wiecej, dzisiaj Korona praktycznie nie miala w meczu chocby jedenej czystej sytuacji podbramkowej - to nie byl zaden fart, nasza obrona naprawde stanowila monolit. Moze wreszcie paru niedowiarkow zrozumie, ze naszym problemem dotychczasowym problemem nie tyle byly braki kadrowe, co braki taktyczne. Pomysl z piecioma pomocnikami, przy ktorym zwlaszcza boczi pomocnicy asekuruja obroncow sprawdza sie znakomicie. Do tego krotkie krycie i pressing. No i te przytomne zmiany, dokonywane przy glosnej aprobacie publicznosci :-) Naprawde ladnie sie zaczyna przygoda Stefana II w Cracovii.
Pilka, ktora gramy nie jest teraz szczegolnie ladna, to prawda, choc mimo wszystko nie mozna chyba powiedziec, ze Cracovia gra brzydka pilke. Smiem twierdzic, ze w pierwszej polowie gralismy "przekopy" nie dlatego, ze trener tak zalecil, lecz dlatego, ze napastnicy Korony wychodzac bardzo wysoko uniemozliwiali Cabajowi podanie do obroncow i rozegranie pilki nie moglo isc od linii defensywnej, tak jak zawsze zwyklismy to czynic. W drugiej polwoie wygladalo to juz nieco inaczej, a zwlaszcza po strzeleniu gola (i zejsciu Gizy ;-) ) mecz zrobil sie calkiem do rzeczy.
.
Z drugiej strony trzeba przyznać ,że Gizmo był znakomicie kryty. Centymetra swobody mu nuie dawano...
Po raz pierwszy od bardzo dawna gra obronna wyglądała dobrze, widać że Majewski miał dobry pomysł z tymi 3ma obrońcami, wiadomo kto jest za co odpowiedzialny nie ma zamieszania.
Troche razi mała liczba zawodnków w ofensywie no i gra nie wygląda tak widowiskowo jak przy 4-4-2 ale chyba widowiskowych porażek czy remisów już mamy dosyć.
Giza był do zmiany już w pierwszej połowie i dobrze ze Majewski to zauważył.I tu nie chodzi tylko o to że miał mało miejsca, spóźniał się z podaniami dużo zagrań też miał niedokładnych.
Dobra postawa Cabaja przed meczem zastanawiałem się czemu nie broń Olszewski ale kilka jego interwencji (zwłaszcza to co sparował na słupek po strzale z dystansu) wyjaśniły że po prostu wraca do dobrej formy.
Nie wiem czy ta taktyka z większą liczbą zawodników w defensywie nie była już ustawiona pod kątem derbów podejrzewam że derby będą wyglądały podobnie i też ich pykniemy 1-0.Szkoda tylko że Baran dostał kartke i wychodzi na to że nie zagra w derbach...
mi szczególnie brakowało atakowania Korony już na ich połowie....nasi podbiegali dopiero za linią środkową.
FortArt Napisał(a):
> Zula Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > U mnie w domu szał radości)))))
> > To są chyba jedne z najważniejszych
> punktów
> > jakie do tej pory zdobyliśmy i to w dniu
> moich
> > imienin Dziekuje Bardzo wspaniały
> prenzencik:*
>
> Hilary. Dziwne imię dla dziewczynki.
>
> Jasna Strona Błoń
Dziwny to ty masz kalendarz:P
Są 3 punkty ale tak ch.... pierwszej połowy w wykonaniu Cracovii to ja już dawno nie pamiętam
ICHKERIYA - to musiałeś dawno na meczu nie być
Druga połowa z Odrą, pierwsza z Groclinem i druga z ŁKS-em były z pewnością gorsze.
Wymieniam oczywiście tylko mecze u siebie, bo jeśli chodzi o wyjazdy, to druga połowa w Lubinie i cały mecz w Zabrzu to pierwsze z brzegu przykłady "zajebistej" gry naszych...
Aston1906 widocznie byliśmy na innych meczach....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)