Ale to co ważne w tej sytuacji - wreszcie idzie w świat jakiś sygnał - gość był u nas i ma dobre wspomnienia, czyli nie jest tu tak źle jak by to się czasem mogło wydawać!
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status
Drzewiecki miał być u nas na ten sezon; trener go chiał mieć; trwały nawet ,,zaawansowane " rozmowy w tym temacie ale zostały zablokowane - przez kogo - nie napiszę - kto jest kumaty ten sie domyśli
[quote="Rudi dla cracovia.pl"]
[...] W przyszłym tygodniu dołączą do nas kontuzjowani Wilczek, Chmielewski i Sucharski, więć będę miał większe pole manewru formacjami - powiedział trener Rudolf Rohacek.
[/quote]
Nie wiedziałem ze skład drużny zleży od "lepszych" fachowców niż trener.!!!
Czy ktoś wie jaki jest powód nieobecności Łukasza Sznotali w ostatnich trzech spotkaniach? Rudi nie mówił, że jest kontuzjowany.
Mam nadzieję, że Filip Drzewiecki ponownie zasili nasze szeregi. Dobrze czuł się w drużynie i nikogo nie dziwi, że z sentymentem wraca do czasów gry w naszych barwach. Miejmy nadzieję, że niebawem rozwiąże worek z bramkami, aby namacalnie potwierdzić swoją przydatność. Nie śmiem wątpić, że to byłby dobry ruch.
A mnie sie Drzewiecki nigdy nie podobał,duzo robil szumu mało z tego wynikało.W tym sezonie w ogole nie zauwazalny.
staban Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A mnie sie Drzewiecki nigdy nie podobał,duzo
> robil szumu mało z tego wynikało.W tym sezonie w
> ogole nie zauwazalny.
mam podobnie, dużo asekuracji, szybkiej jazdy, podbijana krążka w przerwach, zero gry ciałem i nisko skuteczność,
co do fryzury pannice go chwalą gdzieby nie grał :)
tomek1906 Napisał(a):
> co do fryzury pannice go chwalą gdzieby nie grał
> :)
Tylko bez takich inwektyw :)
tomek1906 Napisał(a):
>
To prawda Tomek.
tomek1906 Napisał(a):
> staban Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > A mnie sie Drzewiecki nigdy nie podobał,duzo
> > robil szumu mało z tego wynikało.W tym sezonie
> w
> > ogole nie zauwazalny.
>
>
> mam podobnie, dużo asekuracji, szybkiej jazdy,
> podbijana krążka w przerwach, zero gry ciałem i
> nisko skuteczność,
> :)
Przesadzacie z tym Drzewieckim. To porządny gracz - moim zdaniem.
4 dni później
temat Kostucha upadł ?
Panowie okno się zamknęło 20 grudnia więc kogo wy chcecie sprowadzić? Chyba, że za rok. Chociaż istnieje chyba możliwość sprowadzenia zawodnika jeśli klub mu zalega 3 mieśiące co według mnie z jedenej strony jest bezsensu bo jeśli z PLH można to czemu nie np. ze Slowacji gdzie mnóstwo klubów ma kłopoty finasowe.
Czysto formalnie David Kostuch może wrócić do Nas w każdej chwili ponieważ jego kontrakt wygasa 31.03.2012 a więc nadal jest naszym zawodnikiem.
Wydaje mi się (podkreślam - wydaje mi się, a nie posiadam taką wiedzę ze sprawdzonego źródła), że zgodnie z przepisami IIHF Dawid jest w ogóle wychowankiem Cracovii (więc nie płakać, że nie mamy porządnych wychowanków - taki smutny żart), czyli wg przepisów PLH jeśli jst bez kontraktu (w klubie ligi zrzeszonej w IIHF), a jest, to może wrócić i możemy go zgłosić w dowolnym momencie. Bazując na tej zasadzie Podhale kiedyś chyba Kolusza ściągnęło na Play Off.
Juz to pisałem w innym wątku, ale powtorze jeszcze raz: Jak ma wrócić? Pracuje w firmie ojca na budowie, nie gra w Huzzarach Toronto bo są tam kwasy, ślizga sie tylko rekreacyjnie a w lipcu przestanie byc kawalerem. Więc jak? A tak nawiasem mowiąc nie wiem jakby przyjęła go drużyna
myślę że drużyna nie miała by nic przeciwko temu.....w końcu zwiększyły by się szanse na końcowy sukces i premię za misia.
Z jednej strony tak, ale medal zawsze ma dwie strony.
Tak słaba kadrowo Cracovia dawno nie była, to widać i słychać nie od dziś. Po kolejnej porażce z Sanokiem, przyznał to dobitnie Leszek Laszkiewicz, który wyraził przypuszczenie, że 3/4 naszego zespołu nie miałoby szans na angaż u rywali. Szkoda, że Klub ten sezon transferowo odpuścił, bo z całym szacunkiem ale Michał Postek (nawet nie rozegrał połowy spotkań w miesiącu, czy dostanie wypłatę?) to jednak nie Dawid Kostuch. Chłopaki robią na lodzie co w ich mocy, ale jedną (pierwszą) piątką, obronić tytuł mistrzowski będzie piekielnie trudno. Pasiaste dyskusje, newsy i prasówka non-stop na www.facebook.com/PasyTV Więcej o hokeju w Dailysport.pl
No samograj już u nas nie jest....teraz jest w Sanoku.
Teraz wyjdzie warsztat trenera.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)