Jutro rozbijemy Jagiellonie i sprawa odejścia Majewskiego stanie się nieaktualna
-
-
STEFAN MAJEWSKI MUSI ZOSTAĆ!!!
prawda jest taka ze w zeszlym sezonie pokazal na co go stac
dario Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jutro rozbijemy Jagiellonie i sprawa odejścia
> Majewskiego stanie się nieaktualna
>
> --------------------------------------------------
> --------------
a był wogóle taki temat? bo ja nie słyszałem.
Niech zostaNIE
Jutro się okaże czy piłkarze chcą pracować z Majewskim.
Pytanie tylko co nas czeka jeśli "wpiszą" się w wątku >>Majewski musi odejść<<.
Bo jaką alternatywę (trenerską) mamy ?
No i gra przeciw trenerowi bardzo źle by wróżyła temu zespołowi, bo jeśli piłkarze zaczynają rządzić to jest to początek końca ...
Dlatego wierzmy, że jednak ich zdanie będziemy mogli zapisać w tym temacie !
Gdyby piłkarze mieli grać przeciwko trenerowi to jestem za wystawieniem całej gromadki na listę transferową. Nie żebym był wielkim zwolennikiem Majewskiego, chociaż go cenię, ale za przeproszeniem zgadzam się znim, że piłkarze są od zap...nia po boisku, a nie od wybierania sobie trenera, czy taktyki.
Khalid Napisał(a):
> dario Napisał(a):
> -----
> > Jutro rozbijemy Jagiellonie i sprawa
> odejścia
> > Majewskiego stanie się nieaktualna
> >
> >
>
> > --------------
>
>
> a był wogóle taki temat? bo ja nie słyszałem.
Był! "Stefan Majewski musi odejść" :)
Po naszym sobotnim zwycięstwie temat stanie się (chwilowo) nieaktualny.
dokladnie popieram leszeczka, i jestem zwolennikiem Majewskiego i uwazam ze nie ma zadnej alternatywy dla niego bo na dzien dzisiejszy lepszego trenera w lidze nie widze!
To nie jego wina ze gramy taka pilke tylko samych pilkarzy bo gdyby robili to co maja nakreslone to by bylo wporzadku. POjebalo im sie w glowach i tyle.
POnadto smiem twierzdic ze kazdy nowy trener nic nie zmieni skoro z gory ma nakreslony plan przez Tabisza ktory wszystko potrafi utrudnic czlowiekowi.
Z transferami zapewne jest tak samo, wirtualne pieniadze i obiecanki prezesa a Majewski i tak wie ze nikogo kupic nie moze wiec sam penetruje rynek szukajac "wzmocnienia".
O jedyny transfer o jaki sie modle od dluzszego czasu to wypierdolenei tej cioty Jakubka a wowczas nastanie swiatlosc i lepsze dni inaczej nie mamy na co liczyc nawet Kasperczaki by nie poomogly niestety...
19 dni później
musi zostać, jeszcze za wcześnie na ocenę.
ogólnie uważam, że trenerowi należy dać całą rundę na wykazanie się (wraz z okresem przygotowawczym).
ale jeszcze ze 2 "złe" mecze i może zmienię temat...
Pas'er Napisał(a):
> musi zostać, jeszcze za wcześnie na ocenę.
> ogólnie uważam, że trenerowi należy dać
> całą rundę na wykazanie się (wraz z okresem
> przygotowawczym).
Jak to za wcześnie!? Miał cały rok na wykazanie się i co?! I zajął czwarte - najgorsze dla sportowca miejsce! NIe sprawdził się , musi odejść....
tomecki Napisał(a):
>
> Jak to za wcześnie!? Miał cały rok na wykazanie
> się i co?! I zajął czwarte - najgorsze dla
> sportowca miejsce! NIe sprawdził się , musi
> odejść....
>
no powód faktycznie poważny, 4 miejsce pff... wywalić!
9 dni później
Idzie w dobrym kierunku!
Powoli do celu oto taktyka naszego trenera. Z tymi zawodnikami i z naszym potencjalem transferowym to wydaje sie dobre rozwiazanie. Waznym testem bedzie jeszcze mecz derbowy wtedy okaze sie czy sa postepy.. no i trzeba w koncu wyrywac punkty na wyjazdach.
Po 7 meczach
[pre]
Stawowy I: 10 pkt w bramkach 13-10
Stawowy II: 9 pkt w bramkach 6-10
Białas: 8 pkt w bramkach 12-14
Majewski: 10 pkt w bramkach 6-4
[/pre]
Najlepszy początek sezonu od 3 lat, najmniej straconych bramek od powrotu do ligi.
Tak i najsłabsi przeciwnicy na początek od lat...
miszczu - w zeszłym sezonie, jak doktor przejął Pasy też przeciwnicy byli najsłabsi od lat? Nie? Acha, przecież wtedy miał szczęście i dlatego właśnie zajął 4 miejsce w lidze... Może to piłkarze i polityka transferowa szwankuje nie trener?
A kto do k...y nędzy odpowiada za pozbycie sie lekką ręką Gizy i nie ściagnięcie do klubu nikogo na jego pozycję?.Czy to Filipiak chciał się go pozbyć czy zarozumiały rumcajs Majewski?.Nic w transferach nie dzieje się poza plecami Majewskiego.
Każde przyjście lub odejście z klubu musi być zaakceptowane przez niego.
Sądze nawet że gdyby Majewski uparł sie na jakiegoś gracza to profesor by mu go kupił(oczywiście w granicach zdrowego rozsądku).Nasuwa mi sie pewne przypuszczenie dlaczego Majewski drogich transferów nie chciałl i nie zrobił:
1.Bał sie wtopy transferowej i wzrostu wymagań co do miejsca drużyny (prezes płaci i wymaga)
2.Środek tabeli i gra o nic to dla Majewskiego wspaniała sprawa.Zero stresu i kasa się zgadza na koncie
Potter - PiS czeka na Ciebie... Zawsze byłeś czujny, ale teraz to już chyba do samego jądra układu dotarłeś... Poza tym jesteś encyklopedycznym przykładem defetysty. Jak będzie wojna chcę znaleźć się jak najdalej od Ciebie. Pozaforumowo jesteś chyba bardzo smutnym człowiekiem...
A właśnie że nie jestem smutnym człowiekiem .Ci co mnie znają moga ci to powiedzieć.A że ma swoje zdanie to inna sprawa.Za twoją polityczną propozycje dziękuje -rozumie że jako aktywista tejże partii chcesz mnie zapewne zwerbować.W tej kwesti musisz poszukać innego jelenia.Podobnego w przekonaniach do ciebie.
Według mnie Potter ma dużo racji i dziwię się że dużo osób na forum tak go krytykuje. A takie porównania punktów z poprzednimi sezonami nie mają sensu bo teraz poza Legią i Groclinem graliśmy z drużynami broniącymi się przed spadkiem i tych punktów powinno być dużo więcej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)