Brawo!
-
-
STEFAN MAJEWSKI MUSI ZOSTAĆ!!!
Jak widać nie było co się obawiać gry trójką obrońców.
Paradoksalnie to nawet bardziej defensywny system, bo oprócz tego, że gramy dwoma defensywnymi pomocnikami, to Majewski daje też więcej zadań defensywnych skrzydłowym.
Może i ucierpi na tym widowiskowość naszej gry, ale przecież najważniejsze są efekty - do tej pory w meczach wyjazdowych traciliśmy średnio ponad 3 bramki, a teraz od razu na zero z tyłu!
A czy to aby na pewno było 352?
Niejaka Sport . gazeta .pl podała takie zestawienie, co prawda ich wiarygodność jest niska(Patrz;Trener!)
[pre][color=red]Skład:
Cabaj - Wacek, Skrzyński, Radwański, Pawlusiński - Baran, Giza (88. Wiśniewski), Nowak,
Szwajdych - Bojarski, Moskała
Trener: Stefan Białas[/pre][/color]
Relacji w radiu nie słuchałem bo to nie na moje nerwy , więc zorientowany jestem średnio.
Ale nie to jednak było 352, bo przeciez Radwański by nie grał na stoperze...
czyli ze winno byc chyba tak
[color=green][i]Skład:
Cabaj - Wacek, Skrzyński, Radwański- Pawlusiński, Baran, Giza (88. Wiśniewski), Nowak,
Szwajdych - Bojarski, Moskała.
Trener: Stefan II[/i][/color]
dziwi tylko jedna zmiana - hmmm
dziwisz się że GO zdjął, czy że GO wpuścił?
sorry, źle przeczytałem...
nie ma pytania
Gratulacje,ale teraz przed Panem prawdziwe wyzwanie!
Malo czasu,a tercet z czolowki tabeli przed nami i nie mozemy sobie pozwolic na porazke w zadnym meczu!Nie wygrywajac z Korona dolaczamy do ogona tabeli,przegrywajac z Zaglebiem odpadamy z gry,a o derbach nic nie musze mowic byl Pan trenerem Widzewa,wiec nie trzeba glosno mowic czego oczekujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7 dni później
Uważam ,że majewski da rade i wygramy Derby pod warunkiem ,że znowu nie straćimy bramki.A to trener wpaja zawodnikom.Wierzę w szczęśliwy final derbów i wreszcie Wisłe pokonamy i to na jej stadionie to dopiero będzie numer.
Wkrótce Pasy wiceliderem ekstraklasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak wygra DERBY to mu zaspiewamy: "niepokonany!! Stefan Majewski kochany!!" ;)
187 dni później
Jak tradycja to tradycja.
Te wątki występują zawsze razem;)
Musi zostać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po derbach weźmiemy sie za rozliczanie.
I tego sie właśnie obawiam.....
Stefan Majewski MUSI ZOSTAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odejść to muszą pseudo gwiazdy stawowego. Nie ma się co czarować ta drużyna już więcej nic nie osiągnie, i wynik derbów nic tu nie zmieni. Chciał bym aby ludzie Odpowiedzialni w Klubie pokazali charakter - "Grałeś dla stawa - wyp. do rezerw. I nie licz że cię gdzieś puścimy!!!" He He jestem ciekaw co by wtedy mówili - na pewno nie było by im do śmiechu. STEFAN MAJEWSKI!!!!! STEFAN MAJEWSKI!!!!
O Kotu polowanie na Stawownice (Stawowe Czarownice) proponuje :D
Stefan Majewski jako trener z kontraktem zawodowym nie musi zostać.Jeżeli nie spelni się jako trener w Cracovii powinien natychmiast odejść.
Jestem kibicem Cracovii a nie trenerów,kopaczy.....
Ian, gdzie Twoje chrześcijańskie zasady:)? Dajże chłopu szansę! I nie mówię o siedemdziesięciu siedmiu wybaczonych porażkach, ale choćby o tych siedmiu, bo tyle na razie w lidze nie przegrał:)
Czy ja go wywalam?Ja tylko zwracam uwagę na pewne rzeczy które mi się nie podobają.
To jest forum do wyrażania opinii.Mam przejść do porządku dziennego po dwóch porażkach BEZ WALKI z Grodziskiem - NIGDY !!!
Kopacz Bojarski twierdzi,że w Gdyni było piękne widowisko!Zwariował gość?Majewski natomiast mówi ,że piłkarze sabotowali grę.Przecież ta ekipa(trener+kopacze)nie istnieje.
Zdecydowanym wrogom Majewskiego przypominam jego statystyke u nas.
Cracovia 15 26 8 2 5 20-17 6 1 1 14-7 2 1 4 6-10
26 punktów w 15 meczach to naprawde nie jest katastrofa...
Widać ,że problemem jest gra wyjazdowa ....ale też 7 pkt (dziubnął)
Jeszcze raz powtarzam . Do Majewskiego można mieć kolosalne pretensje za grę w PP (3 mecze na MAX-a w 6 dni) - Skorża mając dłuższą ławkę odpuszczał ligę . Majewski nie.
Można się mocno niepokoić ,że chyba trener-drużyna jakby nie do końca 'OK" było....
Można z obrzydzeniem patrzeć na styl gry (jak się pamięta jak to piknie onegdaj za Woytka grywano)
Ale strzelać JUŻ TERAZ do trenera co ma wyniki zdecydowanie powyżej przeciętnej. TO JAKIEŚ NIEPOROZUMIENIE!!!
Pojawiły się chyba jakieś problemy. Dajmy mu czas je rozwiązać.
prosze Cię-nie dobijaj mnie statystykami ktore czasem przekłamują ;-)
Wielu z tych punktow byśmy nie mieli gdyby nie szczęście połączone z lepszą grą Cabaja.
Coraz więcej raptusi w gorącej wodzie kąpanych co to jeszcze majtek nie zdejmią a już....
Trenera należy bezwzglednie oceniać w perspektywie 2, 3 rund a nie wczesniej bo wtedy dopada raptusia syndrom "cinkciarza"
Mamy sklad wypalony, z dużymi dziurami w skladzie. Spokojnie poczekajmy na efekty pracy Majewskiego. Ja wierzę w jego warsztat tylko trzeba mu dać z 2,3 grajków z głową i talentem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)