[url]http://sport.gazeta.pl/sport/1,65026,3642037.html?as=1&ias=4[/url]
To jest dla mnie kandydat na trenera. Jak Wam się podoba???
Jeśli prof. Filipiak go zatrudni, zmienie o nim zdanie :)
-
-
Mirek Trzeciak, co wy na to???
Jak dla mnie bomba!!! Tylko troszkę mało realne...
jak on trenuje tak samo jak komentuje mecze to ja pierdole :D
ja dziekuje za Trzeciaka wole 100razy Łacha
z jednej strony Trzeciak jest "kompatybilny" z profesorem, bo mówi o szkoleniu młodzieży, i chyba wie, o co w tym chodzi. z drugiej jednak - zapewne chciałby zorganizować wszystko po hiszpańsku, sprowadzić własnego fizjologa, itp itd - czyli koszty rosną, a zatem i kompatybilność spada.
jakby przypadkiem do nas przyszedł - to ja jestem na tak.
pisałem już o nim wcześniej w innych tematach ;)
He he już widzę jakby Trzeciak spróbował uzyskac warunki pracy jak w hiszpańskiej drugiej lidze (nie mówie o pensji ale o sztabie szkoleniowym i medycznym oraz sprzęcie i medykamentach).
Ale oczywiście ciekawa propozycja.
ludzie przecież tabiś by go sprowadził na ziemię w 3 sekundy :D
Dobra, to dzwonimy. Jaki kontrakt mu dajemy? i przede wszystkim, jaki budżet na transfery?
Można go sprawdzić ale kto mu to wszystko zapewni co by chciał chyba że święty Mikołaj!!!
Myślę, że Trzeciak ma profesjonalne podejście, w dodatku w ogóle nieskażone polskimi układzikami.
Na pewno byłoby super mieć takiego trenera, ale czy Profesor w ogóle brałby taką kandydaturę pod uwagę?.....
Trzeciak ?To chyba jakiś żart.To ja juz wolę ,,trenera ''rodem z kańczugi goleadora Tabisza.
Aktualnie sa wlasciwie 3 opcje:
1) Nic sie nie zmienia i to jest bardzo prawdopodobne
Nic sie nie zmienia tzn zostaje Bialas albo zastepuje go Lach
To jest zadna zmiana...
2) Przychodzi Michniewicz i jest inaczej ale mniej wiecej wiadomo jak
3) Przychodzi Trzeciak i jest wielka niewiadoma ale znadziejami na przelom.
Trzeciak ma papiery na trenowanie nawet reprezentacji. Ma wiec wiedze tylko jak poradzilby sobie z jej przekazaniem oto jest pytanie...
Niestety szanse na opcje 2 i 3 sa niemal zerowe.
osobiscie zaluje, bo chlopaki coraz mniej pamietaja z taktycznej musztry Stawa
i nasza gra coraz bardziej sie rozlazi...
Trzeciak dostał propozycje pracy w Lechii Gdańsk
[url]http://sport.gazeta.pl/sport/1,65025,3643878.html[/url]
średnie wyzwanie...
ja bym go brał
medialnie skoczymy w góre, a sportowo nie może być gorzej
Medialnie i tak juz jesteśmy na sztytach po ostatnim wyczynie w Zabrzu... A zmiany w by sie przydały, czemu nie w postaci Mirka Trzeciaka?
Trzeciak to dobry pomysł ale nie wiem czy na tą chwilę... Poza tym on miał Nam w Poznaniu pomóc jak wróci do Polski :P Mówił tak jeszcze niedawno :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)